Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jane F., neúspěšná herečka, má špatný den. A zhoršuje se každou minutu. Její komicky surreální dobrodružství začíná, když si v nestřežené chvíli dá několik koláčků, které patří její šílené spolubydlící. Až později se ukáže, že koláčky ani zdaleka nebyly tak nevinné, jak vypadaly. Jane se musí dostat z jednoho konce města na druhý, aby zaplatila drogovému dealerovi, který nic neodpouští, aby se účastnila konkurzu a taky aby nějak nahradila už zmiňované vzácné koláčky. Když na příteli své spolubydlící, který je do ní zblázněný, vyloudí svezení, začne dlouhá a podivná jízda. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (38)

Domec 

všechny recenze uživatele

Vypalena Anna, hh. Dobre, film je megaslatanina a Anna vypada jako kdyby ty dortiky byly okoreneni jeste necim jinym, ale jeji mimika je dokonala. Diky ni me film udrzel celou dobu vzhuru (i kdyz jsem obcasne umirala jako ona v cekarne). Na filmu se mi libilo, ze dokazali ukazat stavy po huleni (Pozor! jenom par z nich co mela jsou opravdu po huleni) a jeji shchyza na zachode? :D super. Takze rada, dejte si poradnou raketu, zapnete tenhle film a myslim, ze se vam bude aspon o hvezdicku libit vic. ()

Soweek 

všechny recenze uživatele

Upřímně je mi líto, že musím film s mými oblíbenými herci hodnotit tak špatně, ale tohle je prostě hrůza. Nevykládejte si to, že tomu dávám málo protože sem maminčin mazánek co nikdy nebyl zhulenej a nerozumí tomuhle humoru,je to prostě špatnej film, kterej postupem času začnete přetáčet po malých dávkách, abyste se dostali rychleji na konec. 1,5* ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

Naprostá kravina. Jestli tohle měla bejt komedie, tak já sem se bohužel ani neusmál, tak strašná trapárna to byla. Úplně nejubožejší byly ty proslovy vypravěče komentujícího různý situace kolem Anny Faris, která tady je mimochodem totálně vymletá. Jinak mam ale vyhulený komedie rád, ale tohle byl i na mě fakt težkej kalibr a hned od začátku bylo jasný, že sem bez šance se u tohohle filmu pobavit. ()

agathon 

všechny recenze uživatele

Nebýt ona ta Anna Farris tak zvlášně hezká, vážně bych z té nafukovací blbiny ve varech utekl. Přestože mi řada kamarádů namítla, že ani ona ten film nezachraňuje a naopak mu svým hereckým rejstříkem kazí i to málo (snad) dobrého, mě se právě ona svým projevem líbila úplně nejvíc. prapodivně dramaturgicky vystavěný a překvapivě nepříliš nápaditý film totiž má nejblíže k žánru grotesky a tam přesně její hercký styl pasuje. nemůžu si pomoct, ale připadá mi, že od Vojína Benjaminové neměli Američani lepší komičku a měli by jí nabízet podstatně kvalitnější scénáře... Příšernost, která by i na prostoru dvaceti minut a v režii průměrného studentíka filmové režie dopadla lépe, než v rukou uznávaného Arakiho - nechápu to, asi se tam všichni zhulili a přišlo jim fakt cool natočit si přes víkend film. ()

Renton 

všechny recenze uživatele

MFF KV .. Scénář: Dylan Haggerty .. __"Nic neříkej" pronesl Rob těsně po skončení projekce mým směrem a bylo mu nejspíš jasné, že ten film bude většina chtít tak akorát strhat.. ___ SEX WAX. Prvních pár minut je zábavných, to ano. Anna Faris má na zhulenou holku dokonale přiblblej výraz a díky ní se to místy drží i v pozdějších fázích. Jenže nejde přehlédnout prvoplánový námět, kde hodně úletů neodpovídá samotnému (z)hulení, ale jiným drogám, jenže se toho lacině využívá. Po nějakém čase je navíc tato taškařice silně jednotvárná a moralistická tečka to vyloženě kazí. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (5)

  • V začiatočných ani záverečných titulkoch sa neobjaví názov filmu Smiley Face. Ten je nahradený iba grafickým prvkom - usmievajúcim sa emotikonom (smajlíkom). (ash99)

Reklama

Reklama