Reklama

Reklama

Lekce umírání

  • USA The Deaths of Ian Stone (více)

Obsahy(1)

Ian Stone je mladý muž, ktorý má problém. Nevie totiž, kým je. Každý deň sa prebúdza do novej skutočnosti, v priebehu ktorej ho vždy niekto zavraždí dosť brutálnym spôsobom. Jeho jedinou nádejou sú spomienky na vlastnú minulosť. (Mordenroth)

Recenze (104)

Dinsberg 

všechny recenze uživatele

I přes řadu negativních reakcí musím uznat, že šlo o zdařilou hororovou adaptaci Města andělů. Jen lásku tentokrát nezažívá anděl, ale démon. Démon, pro kterého, na rozdíl od jeho "kolegů", je drogou nikoli strach a bolest, ale láska a lidství. K této hororové romanci pak jaksi nejde mysteriózní nástřel Iana Stona jako člověka. To ale byl pravděpodobně úmysl tvůrců. Aby démon byl lidštější než lidé sami. A proto ho vyobrazili jako člověka s krizí identity. Vzhledem k omezenému rozpočtu se na trikové sekvence dá dívat bez pocitu odfláknuté počítačové grafiky a lá filmu Uweho Bolla. Mnoho jsem nečekal a dostalo se mi fantasy hororu, který překonává i mnohé hororové rádobypecky typu Nenávisti. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Béčko, které se v průběhu 87 minut propadlo někam ke konci abecedy. 1) A zase je tu svět jakýchsi příšer živících se lidským strachem. Už se bojím, mami. Klipová forma předstírající dynamiku zastírá komiksovost příběhu. Těžko mohu uvést něco horšího. 2) Mike Vogel je příjemný pěkný kluk, ale kvůli jeho prezentaci snad nemuseli natáčet celovečerní film. První půlhodina jakžtakž šla, než se odkryly karty. Za ni dávám jednu hvězdičku. ()

Reklama

Patches1984 

všechny recenze uživatele

Zhruba první polovina je atmosferická, mysteriózní, dynamická, docela originální - prostě nářez. Pak ale přijde zvrat. Na tom samotným by nebylo nic špatnýho, je celkem překvapivej. Ale je jednak mizerně podanej a jednak jde od té chvíle veškerá atmosféra a vůbec náboj filmu do kytek. Z napínavého hororu se rázem stává amatérská nadpřirozená variace na Matrix, a to včetně latexovejch agentů. Vrší se klišé na klišé a vše nakonec vrcholí soubojem se žárlivým strašidlem. Prostě nuda bez nápadu. Tři hvězdičky jen s odřenejma ušima za ten start. 5/10 ()

Guzo 

všechny recenze uživatele

Originální myšlenka je vykoupená trošku horším zpracováním (vzhledem k rozpočtu - nemyslím si, že byl nějak extra veliký - je ale i to dost obstojné). Celkově tomu ale něco chybí, hlavní hrdina není žádný velký sympaťák a bohužel jsem mu celou dobu vůbec nefandil. Možná za to mohla krátká stopáž, ale kdyby film trval o něco dýl, asi by se dostavila jen nuda.. 5/10 ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Nevyužitý potenciál z tohoto filmu přímo kape - námět je v rámci horroru relativně originální, ovšem zpracovat ho šlo lépe, většina efektů je na úrovni, herecké výkony sice žádný zázrak, ale ani vyložená hrůza, atmosféra poměrně plytká... Zkrátka to chtělo víc peněz a více profesionality, takhle z toho zůstal jen béčkový horůrek, co zrovna nevyděsil. No, viděla jsem i horší, mnohem horší. 55% ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama