Ian Stone je mladý muž, ktorý má problém. Nevie totiž, kým je. Každý deň sa prebúdza do novej skutočnosti, v priebehu ktorej ho vždy niekto zavraždí dosť brutálnym spôsobom. Jeho jedinou nádejou sú spomienky na vlastnú minulosť. (Mordenroth)
40 minut to je docela solidní mysteriózní horor, kterej ja za prvé hodně napínavej a za druhý skvěle dynamickej, jenže pak se to nějak posere, začne si to vymýšlet kokotský zvraty a dějový kraviny a takhle to v podstatě pokračuje až do konce a to ani nemluvim o holodebilních dialozích.
Možná originální námět, ale nebyl vůbec využit. Herecké výkony nebyly špatné a ani efekty, ale film neměl žádný náboj, žádné emoce a celkově byl úplně chladný. Vůbec sem příběh neprožíval. Škoda 5/10
V dnešní době se v hororech mnoho originálního nevidí. Lekce umírání je výjimkou. Tak zajímavý a neotřelý příběh jsem opravdu nečekal. Připočtu-li jakž takž fungující atmosféru, několik dějových zvratů, slušné herce a poměrně strašidelné příšery, vyjde mi nadprůměrný horor, který si zaslouží 4 hvězdičky. Odečtu-li pocit, že z toho šlo vytěžit mnohem víc, a zmrvené finále, dostanu průměr ze tři hvězdy.
Až do určitého dobu celkom slušne napínavý a dynamický mysteriózny thriller a pokiaľ by sa nezvrhol na bezduchý démonický krvák, ktorý chce zbytočne a za každú cenu využiť (celkom slušné) triky a efekty. Napriek malému rozpočtu je po technickej stránke zvládnutý celkom slušne, herci sa snažili, no režiséra a scenáristu (už predchádzajúcej frašky 'They') by som však za toto odfláknutie poslal do niekam, odkiaľ by sa už k filmu tak ľahko nedostali. Slušný námet, bohapusto znehodnotený. 50%.
Velmi slušný start, nápad, ale dlouho to nevydrží. Brzy je vyčerpáno a z původně solidního mysteriozna se stává zdlouhavé, překombinované nic. Těch několik opravdu velmi zábavných scén celek nezachrání a konec sraží film do kolen. Velmi slabé a nestabilní 2 hvězdy.
Čo na začiatku vyzeralo ako zaujímavý nápad, skončilo len ako nedomyslená hlúposť. Čo sa zdalo byť originálnym námetom, skĺzlo do nezmyselného zhluku všetkého možného. S každou minútou klesalo moje hodnotenie tohto filmu. Hodne tomu tiež pomáhala aj Jaime Murray. Z tej veru herečka nikdy nebude. No a tie digitálne monštrá nemajú šancu zapôsobiť na žiadneho starého horrorového harcovníka. **
AFTER DARK HORRORFEST 2 (Borderland, Crazy Eights, Lake Dead, Mulberry St., Nightmare Man, The Deaths of Ian Stone, Tooth n Nail, Unearthed) Ničím nevybočujúci horor zo série After Dark Horror Fest. Má síce zaujímavý nápad no spracovanie bez štipky napätia ho tiahne hlboko ku dnu.
První půlka filmu vypadá opravdu slibně, ale bohužel od druhé poloviny se začínají rozkrývat otázky filmu a jeho vysvětlení, které celý film znehodnotí. Škoda, tento film by měl velký potenciál.
I když je to film na max. 2 hvězdičky, jednu musím přidat za pěkné zpracování. Jinak, co tu máme? Tři třetiny, první videoklipová, kde se toho děje tak moc a přitom stále to samé, že je vám to za chvíli fuk. Druhá, kde se neděje nic, a tedy je vám to fuk. A třetí - rozuzlení - které je nezajímavé a divné, a tedy je všem fuk. Jako horor nula, ještě jsem se to pokoušel brát jako temnou fantasy, ale ani tak to moc nefunguje. Ale obrazově je to super, to se musí nechat, a zase až taková nuda to taky nebyla. Jen je mi ten film jako tak... fuk.
Celkem jsem se těšil, trailer mě nalákal..ale výsledek. :( Na Jaime Murray se sice dívá dobře, ale ten nedomyšlený příběh je zkrátka nuda. Navíc ty filmové triky stojí za prd..škoda.
TV/// Obsazení 3/10 Děj 3/10 Hudba 6/10 Efekty 7/10/// +triky, tísnivá atmosféra, pointa, -špatně zpracovaný dobrý námět, scénář, děj/// Tohle je příšerná noční můra a je to taky příšerná nuda, která postrádá logiku a nebýt "Twilight" závěru a závereční pointy, byl by to úplně zbytečný film. Takhle je to jen nudná blbost./// Celkem 43%///
Ať si kdo chce, co chce říká, mně se to líbilo:-) Napětím sem místy zapomněli i dýchat:-) Vcelku originální příběh, dobré herecké výkony a to vše doplněno o zvuk v dts...co víc si přát?:-) 75%