Reklama

Reklama

Lekce umírání

  • USA The Deaths of Ian Stone (více)

Obsahy(1)

Ian Stone je mladý muž, ktorý má problém. Nevie totiž, kým je. Každý deň sa prebúdza do novej skutočnosti, v priebehu ktorej ho vždy niekto zavraždí dosť brutálnym spôsobom. Jeho jedinou nádejou sú spomienky na vlastnú minulosť. (Mordenroth)

Recenze (104)

Phobia 

všechny recenze uživatele

Nevyužitý potenciál z tohoto filmu přímo kape - námět je v rámci horroru relativně originální, ovšem zpracovat ho šlo lépe, většina efektů je na úrovni, herecké výkony sice žádný zázrak, ale ani vyložená hrůza, atmosféra poměrně plytká... Zkrátka to chtělo víc peněz a více profesionality, takhle z toho zůstal jen béčkový horůrek, co zrovna nevyděsil. No, viděla jsem i horší, mnohem horší. 55% ()

Sysel_CZ 

všechny recenze uživatele

I když je to film na max. 2 hvězdičky, jednu musím přidat za pěkné zpracování. Jinak, co tu máme? Tři třetiny, první videoklipová, kde se toho děje tak moc a přitom stále to samé, že je vám to za chvíli fuk. Druhá, kde se neděje nic, a tedy je vám to fuk. A třetí - rozuzlení - které je nezajímavé a divné, a tedy je všem fuk. Jako horor nula, ještě jsem se to pokoušel brát jako temnou fantasy, ale ani tak to moc nefunguje. Ale obrazově je to super, to se musí nechat, a zase až taková nuda to taky nebyla. Jen je mi ten film jako tak... fuk. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

Radšej by som si pozrel tento scenár zrealizovaný iným Dariom a niekoľko desaťročí späť v minulosti. V objatí CGI to nemá patričné béčkové kúzlo. Pokiaľ by som mal porovnať s niečím tematicky podobným a dnešným, tak také Deviatky sú inteligentným chaosom a Lekcia umierania je neinteligentným chaosom. Hodí sa to pozerať iba po polnoci, možno vás to v nočnú hodinu bude aj previnile baviť. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Co to sakra bylo?????Prvních 45 minut se zdálo že půjde o skvělý,napínavý a především originální thriller.Co však přišlo v druhé polovině si vůbec nedokážu vysvětlit a vlastně se ještě nyní ptám na co jsem to k sakru vůbec koukal.Aby se tak solidně rozjetý film v polovině zlomil do takové sra*ky,to už jsem dlouho nezažil.Z výtečného atmosférického thrilleru se stala braková horrorová blbůstka,totálně,zdůrazňuji totálně bez hlavy a paty.Naprosto jsem se v ději ztratil a od poloviny jsem už skutečně jen sledoval prachmizernou levnou brakárnu s nudnýma bubákama a paskvilovými zvraty.Velká škoda,přijde mi to,jakoby scénář vytvořili dva autoři,kteří by však byli každý na úplně jiné úrovni.Zkrátka slušně rozehraná hra,která skončila jako nepochopitelný ODPAD!Hodně slabé 2*! ()

moriero 

všechny recenze uživatele

Nápad je excelentní: Sympatický Ian každý den prožije strašlivou smrt, aby se hned na to probudil v paralelním světě s novou totožností, kdy hrozná smrt jeho bývalého já byl jen snem. Béčkovost horrorových scén mi ani tak nevadila (teda až na tu řezavou mašinu nad jeho nemocničním lůžkem jako z filmu Hostel), ale pointa celého příběhu mi přišla jako nepovedená epizoda ze seriálu Charmed. A pracné počínání démonky Médey bylo značně kontraproduktivní. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama