Reklama

Reklama

Bakaláři 1997


Ukradený automobil (E03)

(epizoda)

Obsahy(1)

Příběh z volného cyklu Bakalářských povídek vypráví o roztržitém vědci. Starý mládenec Bláha (J. Hartl) se díky své zapomnětlivosti a údajně ztracenému automobilu dostane do svízelné situace na policii, kde ho začnou podezírat z odcizení hledaného vozidla… (Česká televize)

Recenze (5)

Cesty timem 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Já nevím, ale také jsem zapoměl doklady a stačilo nahlásit jméno a dat. narození. Tak možná, že tehdy ještě neměli policajti tak dobrý databáze. Ale i u mne už je to nějaký pátek. Nebo že bych byl tak známá firma? :-) ... Jinak Ten název "Nejlepší bakaláři" bych doplnil ... z těch trapných. Mám pocit, že v honbě za zvláštností příběhu a vtipu se z toho většinou stane trapná fraška. Tady to opravdu bylo ještě celkem snesitelné za 2,5*. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Občas se sám sebe táži, zda si lidé ty příběhy vymýšlejí nebo se skutečně staly. Pochopil bych vše. Může se stát, že muž zapomene, kde má auto a nahlásí ho jako kradené. Dokonce to zapomene zrušit a poclie ho s tím autem načapá. On zrovna nemá doklady. Ale že by se z nahlášení identity stala až taková fraška? Kdo ví? Možná v devadesátých letech ano. Vůbec nejtrapnější ale bylo, jak Jana Hartla zapřel jeho kolega, aby se vzápetí díky udílené ceně prozradil a dostal do konfliktu sám. ()

zdeny99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jako je Jan Hartl roztržitý vědec v tomto bakalářském příběhu, tak je stejně tak roztržitý celý tento příběh. Jeho role doslova příšerná. Ukradli mu auto? Neukradli mu auto? A pan Dulava si to celé posral, ale svoji roli zahrál skvěle. Stejně tak Petr Rajchert coby policajt. Naopak Jiří Strach byl jako policajt strašný ucho. Dost zvláštní bakalářský příběh, který rozhodně natočit líp. [90. hodnocení, 5. komentář, 54%] ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama