Reklama

Reklama

Gruffalovo dítě

(TV film)
  • Velká Británie The Gruffalo's Child (více)

Obsahy(1)

Již druhý půlhodinový animovaný film na motivy dětských obrázkových knih spisovatelky Julie Donaldsonové a ilustrátora Axela Schefflera, nyní s názvem The Gruffalo´s Child. Několik let uplynulo a Gruffalo žije v jeskyni na okraji temného lesa se svou malou dcerkou. Ta akorát dospívá do věku, kdy se začíná zajímat o život mimo blízké okolí jeskyně. Otec ji varuje, aby nechodila do temných lesů, a vypráví jí příběh o Big Bad Mouse. Jedné větrné noci ale dítě přemůže zvědavost a zatímco otec tvrdě spí, vydává se sněhem po špičkách do lesů, kde údajně Big Bad Mouse žije. Cestou se setkává se zlomyslným hadem, pedantskou sovou a zbabělým lišákem. Strašného myšáka ale nenalézá a tak zoufalá usedne na studený a sněhem pokrytý kámen, když náhle spatří malého myšáka... (Beastmaster4)

(více)

Recenze (18)

Beastmaster4 

všechny recenze uživatele

Pěkný a roztomilý příběh na motivy ilustrovaných dětských knih od spisovatelky Julie Donaldsonové a ilustrátora Axela Schefflera. Příběh má až kouzelnou zimní atmosféru, která je navíc podbarvená krásnou lehkou hudbou René Aubryho. Milý krátký příběh pro děti, jen ten had na sněhu jim skutečný život zvířat zbytečně zkresluje. :-) ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Gruffalo byl milý film o tom, kterak i vynalézavá myš může porazit velkého obra. Zkrátka taková pohádka na téma David a Goliáš. Jenže opakovaný vtip není vtipem. Rýmy lépe fungovaly v prvním filmu. A myš tentokrát vlastně přelstí jen a pouze Gruffalovo dítě, ostatní zvěř se již z opatrnosti schovává. ()

easaque 

všechny recenze uživatele

pokračování Gruffala jsem si pustil rovnou, tak ve mě ta příjemná atmosféra zůstala a udržela se až do konce. Tudíž dalších 5* - ještě začnu dětinštit. Rychle skončit komentář než vychladnu ... [ PŘÍBĚH: 1 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 2 /// ART: 0 /// STYL: 3 /// CASTING: X (3*MAX) ] ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Mně se tohle pokračování líbilo o něco více, než původní snímeček. Vtipnější a svižnější. Jen by mě zajímalo, kde je paní Gruffalová...? :) ()

Galerie (47)

Reklama

Reklama