Záhada Lucy Keyes

Thriller / Drama

USA, 2006, 93 min

John Stimpson

• Dever

Soundtrack Ed Grenga: (12.5.2011)

• Nick Tow

Krotká ducharinka, ktorá všetky potenciálne silné či znepokojivé momenty zabíja konvenčnou, nevynaliezavou réžiou z rodu televíznych "rodinných" limonád. Ani logikou sa tvorcovia veľmi nezaťažovali, takže ideálnym adresátom tohto filmu bude zrejme nenáročné diváctvo z radov našich dôchodcov a pubescentný dorast, ktorému ešte rodičia nedovolia vykukávať Texaské masakre či šikmooké dlhovlasé zbesilosti...(9.2.2007)

• TO

Natáčet mysteriózní filmy založené na pravdivém příběhu je takový trend především posledních let. Tento snímek s duchem toulajícím se lesem se na něm evidentně přiživuje. Nic moc, ale nemůžu říct, že bych se při něm nudil.(15.2.2007)

• krusty2

Cely tento film ubijaju zle herecke vykony(hlavne Julie Delpy) a reziser tomu tiez moc nepomaha.(6.1.2008)

• SOLOM.

Mysteriozní drama na jedno podívání. Herecké výkony jsou sice na průměrné úrovni, ale slabá atmosféra a zbytečné natahování již tak nudného děje jsou hlavní příčinou, proč jsem si tenhle kousek moc neoblíbil. Teprve zhruba posledních dvacet minut se to rozhoupalo k lepším zítřkům, ale to už bylo pozdě.(24.10.2010)