Reklama

Reklama

VOD (1)

Lawrence Talbot po smrti své matky opustil rodinné panství a zamířil za oceán, kde se stal uznávaným hercem. Jednoho dne za ním do divadla přišla snoubenka jeho bratra Bena Gwen Conliffeová, aby mu sdělila, že se Ben ztratil. Žádá ho o pomoc. Lawrence jí vyhoví a vrátí se domů, kde na něj kromě sarkastického otce čeká i hrůzostrašná legenda o krvelačném monstru s nadlidskou silou, které se po nocích toulá po okolí a vraždí vše živé. Těla, která se najdou v lese, jsou roztrhaná. Lidé nevěří, že by to udělal člověk, připisují to vlkodlakovi, který zabíjí své oběti, když je měsíc v úplňku. Lawrence je vůči těmto povídačkám zpočátku imunní, stejně jako inspektor Scotland Yardu Aberline, jenž vede pátrání po zmizelém. Lawrence se rozhodne, že celé věci přijde na kloub. (TV Nova)

(více)

Diskuze

Příspěvek byl smazán administrátorem.

zsn

zsn (hodnocení, recenze)

Vice takovych ponurych filmu, prosim. Benicio byl exceletni vyber.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

darthhokro

darthhokro (hodnocení, recenze)

Skettrakin

Pozor obsahuje SPOILER:  Mrkni na původní film,  je tam lepší  konec,  vlastní tatík ho umlátí tou holí s vlčí hlavou, je totiž ze stříbra :)

majo25

majo25 (hodnocení, recenze)

Výborné spracovanie klasiky, velmi dobré herecké výkony, i ked by som si v hl. úlohe vedel pedstavit aj známejšieho herca. Film však kvoli svojim dlhočizným 120 minutám má mnoho nudným a zdĺhavých scén. Moje hodnotenie: 75%

MeatFly_cz

MeatFly_cz (hodnocení, recenze)

Já si Vlkodlaka od Johnstona nemůžu vynachválit, jako velký fanda hororů a hlavně klasických monster jako je vlkdolak se mi splnil sen, vysokorozpočtový eRkový vlkodlak se skvělou atmosférou a excelentními maskami nic víc jsem si přát nemohl. Pokud nějaký další film vznikne snad bude aspoň z poloviny tak kvalitní jako ten od Johnstona.

movieband

movieband (hodnocení, recenze)

taky su zvědavi ... ten film sa celkem dal ale pokračování nevim nevim ....

xhc

xhc (hodnocení, recenze)

príjemná oddychovka .. dokázalo ma to zaujať.. 3*

movieband

movieband (hodnocení, recenze)

Krvavé scény byli na mě až moc krvavé v nějterých záběrech jinak je to pod dlouhé době další remake klasického hororu.

Dariuska

Dariuska (hodnocení, recenze)

mě se to náhodou líbilo(hlavně ty nejkrvavější scénky) jenom je mi líto,že to tak blbě zkončilo :(

Mrs. K2

Mrs. K2 (hodnocení, recenze)

Tak nvm, strašně sem se na ten film těšila a pak sem usnula.. když sem se probrala, vypadalo to, že se bude KONEČNĚ něco dít.. akce trvalo pár minut a já zase odpadla :-D.. dost mě to zklamalo

Tony.cs

Tony.cs (hodnocení, recenze)

No já byl v kině a bavilo mě to, napětí jsem cítil a občas jsem sebou pěkně škubnul. Paráda

Scorpion

Scorpion (hodnocení, recenze)

Nevím, ale určitě se najdou filmy horší než je tento a s přehnaně vysokým hodnocením. 61% tento film rozhodně nemá. Možná pro ty, co se na to dívali za denního světla a v PC třeba jo. Ale ten kdo si koupí originál 5.1 a kouká na to ve tmě a na velkém LCD nebo plazmě určitě nebude znechucen ale naopak. Já jsem rád za tento film a Benicio mi vůbec nějak nevadil. Perfektní zvuk a atmosféra.

C.Core

C.Core (hodnocení, recenze)

MasterHowl : " Benicio Del Toro... je prostě špatnej herec"   
No mně stačilo. Odborník koukám :D

Tony.cs

Tony.cs (hodnocení, recenze)

MasterHowl: Odčividně nevíš o čem mluvíš, tak tě nechám v klidu nenávidět remake, který je nejvěrnější předloze v celé řadě remaků z posledních let.

MasterHowl

MasterHowl (hodnocení, recenze)

Bože, tenhle film je tak EMO, že mě to úplně znechutilo. Exteriéry i interiéry jsou prvoplánově tmavý- zřejmě to mělo působit tajemně nebo efektně, a Benicio Del Toro... je prostě špatnej herec. Kdyby to býval vzal do ruky Tim Burton - který umí temné filmy alespoň zajímavě natočit - měklo by to jistě i nadsázku. Neříkám, že je to špatnej film. Měla jsem tendenci dám mu i čtyři hvězdičky, ale to jsem byla zmatená tou rádoby efektní výpravou. Takže dávám plnohodnotnou trojku a doudám, že už tenhle film nikdy neuvidím. No... "nikdy" je asi přece jenom moc silné slovo, ale když jsem přežila i to, když dávali v televizi Van Helsinga, což je naprostý odpad, tak tohle se přes všechny výpravy ještě furt dalo. P.S.: Ty proměny... no... mohli si na té strašidelnosti dát víc záležet. Proměna profesora Lupina ve trojce Harryho Pottera mi teda připadala děsivější (ve srovnání s tímhle).

tommmy89

tommmy89 (hodnocení, recenze)

Ďaľšia Van Helsingovka, ktorá poukazuje stále na to isté a dookola ! Nič menej je to otrepaný scenár, len trošku zabalený do farebného papiera s krajšími efektami. 2 z 5

Tony.cs

Tony.cs (hodnocení, recenze)

Já si myslím to samé. Spoustalidí si stěžuje, že vlkodlak vypadal strašně, ale neuvědomují si, že je to remake, který se snaží být věrný originálu a nabídnout to nejlepší.

oLí

oLí (hodnocení, recenze)

co bylo strašnýho na maskách ? :-O mě přišly povedený, dokonce byly podobný původnímu filmu, alespon co se Benicia týče, což sem bral jako plus

Související novinky

Benicio Del Toro ostřeluje Enterprise

Benicio Del Toro ostřeluje Enterprise

06.11.2011

Natáčení Star Trek 2 začne v lednu a J.J. Abrams ladí obsazení. Už víme, že se kompletně vrátí posádka první části, tedy Chris Pine, Zachary Quinto, Zoe Saldana, Karl Urban, Simon Pegg, John Cho a… (více)

Del Torův vysněný projekt zkrachoval

Del Torův vysněný projekt zkrachoval

09.03.2011

Když Guillermo del Toro se slzou v oku opustil Hobitín, zdálo se, že mu Hollywood kývne na cokoli. Proto se s vervou pustil do svého vysněného projektu, adaptace antarktického hororu H. P. Lovecrafta… (více)

Oscar 2011 - výsledky

Oscar 2011 - výsledky

28.02.2011

Stejně jako každý rok, i letos nám akademici připravili nějaké to překvapení. Letos je ve znamení obrovského neúspěchu Opravdové kuráže, která neproměnila ani jednu z deseti nominací a podobně… (více)

Nominacím na Oscary vládne koktavý král

Nominacím na Oscary vládne koktavý král

26.01.2011

83. udělování Cen Americké filmové akademie proběhne v neděli 27. února. Do té doby můžete tipovat, kdo bude vítězem. A nebude to lehké, letos se v pomyslném pelotonu setkali velmi silní běžci.… (více)

Reklama

Reklama