Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Přestože Jens pracuje v Kodani jako policista, má velkou slabost pro menší výtržníky. Když se do drobné krádeže zapletou i jeho nejlepší kamarádi, je jasné, že i je musí nějak z problému vysekat. To ovšem nebude tak jednoduché, v ukradené krabici totiž někdo schovával kilo heroinu. A když se Jens do případu vloží, stane se jakýmsi osamělým běžcem. Běžcem, který utíká sám Litevcům, Číňanům, srbskému drogovému dealerovi, jamajskému pěstiteli marihuany i polskému obchodníkovi s bílým masem. (Vodnářka)

(více)

Recenze (2)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Uz trochu slabsie ako V Cine jedi psy 1 a 2. Kazdopadne reziser Lasse Spang Olsen natocil len dalsiu pod/priemernu  komediu. S akou - takou  akciou, akymi . takymi hlaskami ale s ani jednou  zapamataniahodnou s cenou. Proste nudny europskly podpriemer   : 30 % ()

the_pest 

všechny recenze uživatele

Takže kdybych měl tohle okomentovat... Je to kravina. Pokračuje to ve stopách V číně jedí psy (parádní film) a Starouši na plný plyn a inkasso (ne tak dobrý, ale pořád dobrý). To co se mi líbilo na předchozích filmech tu na mě už moc nezabralo. Až zkouknete všechny předchozí filmy, tak zkuste i Den Gode strømer, ale klidně to můžete vynechat :) ()

Reklama

Reklama