Reklama

Reklama

Terkel má problém

Trailer 2

Obsahy(1)

Pozor – tento film není pro děti!!! Bláznivá komedie o tajné lásce, ”psychovrahovi”, železných tyčích, kanapi a přátelství na zkoušku. Terkel je žákem základní školy. Trochu slaboch, ale jinak ok. Terkel nemá snadný život. Jeho psychopatický strýc Stewart právě napadl dva ostré hochy z Terkelovy třídy, Nigela a Saki. A co uděláte, abyste odvedli jejich pozornost z myšlenek na pomstu? Začnete si dobírat ošklivé děvče z vaší třídy, Tlustou Doris.... Ale kdo by si pomyslel, že ona vyskočí z okna? Že začnete dostávat smrtelné výhrůžky, že nový učitel a milovník zvířat, Justin, nemá tak úplně čisté svědomí, jak by se čekalo, a že vlastně nic není, jak se zdá? Alespoň ne pro Terkela... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (352)

Fevas odpad!

všechny recenze uživatele

Chtěla jsem odejít na akci ke kamarádovi, bohužel jsem měla na krku dvě malé děti - sedmiletou Anežku a čtyřletého Matěje. Tak jsem je nechala, ať si vyberou film. Vybrali si tenhle. Řekla jsem si animák, to bude v pohodě, a odešla. Po dvaceti minutách jsem se musela vrátit, protože mi Anežka volala, že se malý bojí a zároveň mi stíhala pokládat otázky jako jsou "Co je to kurva?" a podobně. Dokážete si představit, jaké bylo potom vysvětlovat rodičům, že jsem jejich dětem omylem pustila takový film? Tak jsem se na to ze zvědavosti podívala sama a zjistila, že tohle je přesně typ humoru, kterým rozhodně netrpím. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Tenhle animák jsem si pouštěla při obědě o polední pouze. Už to dělat něbudu, protože při některých hláškách jsem se málem udusila. Dětem bych tenhle příběh nepouštěla, ale když jdu kolem naší základky a slyším, co některá děcka dokážou vypustit ze svých úst, tak je to vlastně úplně jedno. Animace je docela strašná. Dabing byl parádní. Marek Eben holt musí někdy vyklouznout ze své ulity. ()

Reklama

Hakha 

všechny recenze uživatele

Nic moc, odpudivá animace postaviček(animace lokací je fajn) s laciným a nevtipným pokusem o napodobení South Parku. Ani jednou jsem se nepousmál, ale naštěstí velký průšvih lehce zachraňuje poslední půl hodina, která je aspoň koukatelná. A vypravěč mě hodně lezl na nervy. Mé hodnocení 1,5 hvězdičky… ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Rozhodne to nebylo tak vostry, jak jsem cekal, ale na druhou stranu se to precejen lisi od tradicnich animaku, kde se poucuje, tady zadna pointa ve stylu musime se mit radi a podobne neni. Trosku me tam rozciloval ten vlezlej vypravec, kuli nemu byl film zbytecne dlouhej, protoze i na tech 75 minut tu je dost slabej scenar. Nicmene animace je cool, vsechny postavy tu sou naprosty dementi, takze jsou vtipny, akorat Terkel mi lez na nervy, pac to byl takovej pochcanek. A nejvostrejsi je strejda a jeho hyper vostra pisnicka o tom, jak pomahal malymu klukovi. Celkove pisnicek tu je dost a jedna lepsi nez druha. Jinak sem tam tu kapka krve ucakne, sem tam tu je naka solidni hlaska a sem tam naka sprostarna, ne nic extra drsnyho, ale pobavi to. A zaverecna pointa byla sice predvidatelna, ale pobavila. Sice jsem se docela slusne bavil, ale na vic jak 3* to neni. ()

M-arta 

všechny recenze uživatele

Smíšené pocity ... Asi jsem od toho čekala moc. Dány už mám zaškatulkované jako veselé hračičkáře a vtipné brachy a bohužel.... Mám ráda i drsný humor, ale tady se snad ani nějak nevyskytoval - ten humor. Spíš jsem měla dojem, jako by šlo hlavně o to maximálně podkuřovat cílové skupině. Odpověď na South Park? V čem? Nenucené používání vulgarismů či násilí už dneska přece není ve filmu žádné tabu ani revoluce. Jediné, o čem vypovídá, je snad doba sama o sobě.Proč by mě mělo bavit, pokud to nebude spojeno ještě s něčím, co má opravdu jiskru? Nicméně aspoň pár úsměvů bylo... :-) I Marek Eben potěšil. Výtvarná stylizace mi připadala docela vyrovnaná, ale spíš studená - ani mě ani nezaujala, ani moc neurážela... Nejvíc mi tam chyběl takový ten vnitřní zápal tvůrců, veselí, rozjívenost a radost, ktera by z takového filmu mohla nenuceně aspoň ukapávat... ()

Galerie (14)

Zajímavosti (15)

  • První kompletně počítačově animovaný dánský film. (HappySmile)
  • Když Gunar hází ve třídě míčkem po Terkelovi, tak žádný batoh na zádech nemá, ale ve chvilce, kdy je záběr na jeho záda, už batoh má a hned poté jej zase nemá. (Hannibal92)

Reklama

Reklama