Reklama

Reklama

Vykutálený zlodějíček Silas, čerstvě propuštěný na podmínku, si vezme za ženu neteř policisty, kterému slíbil, že bude sekat latinu. Policista však nemá ani nejmenší ponětí, že Silias chce svatební cesty na Niagarské vodopády využít k útěku do Kanady. Krásná a chytrá nevěsta Camille jeho plány odhalí a věří, že dokáže Siliase změnit. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (78)

nirvana91 

všechny recenze uživatele

Úvodné titulky sa mi zdali nadarmo zdĺhavé a pri prvých scénach som mala pocit, že to nebude stáť za veľa a chystala som sa to vypnúť. Potom sa to však zrazu nejak celé zvrtlo a začalo sa to uberať zvláštnym smerom. Niečo na tom celom bolo také iné a chutné, že som to nakoniec s chuťou dopozerala a takmer mi slzička ušla pri záverečnej scéne :) ()

Richard_Ba 

všechny recenze uživatele

Úprimne poviem, že kebyže nepozerám tento film u kamaráta, tak si ho z vlastnej vôle určite nepozriem. Myšlienka filmu je krásna a celkovo s realizáciou sa pekne pohrali. Vadilo mi síce ako sa stále James Franco ksichtí na začiatku, akoby sedel na dikobrazovi, ale potom, čo som to predýchal na mňa čakal veľmi pozitívny zážitok. Kto sa dokáže prekúsať skrz nekonvenčný obal, dostane sa mu krásnej odmeny. ()

Reklama

Trishka 

všechny recenze uživatele

Mí milí filmoví maniaci, znáte ony filmové scény, které vás svou křehkostí a sílou dojmou tak, že když teď kdykoliv vidíte třeba modrou pláštěnku, se slzou v oku si řeknete: Jó, to sem tenkrát viděla film...? Pro mě jich v Camille byla fůra. Čert vem létající koně a chuť vykázat Davida Carrandina do jistých filmových končin. A to ani nemluvím o tom, že se v téhle bizarní podívané sešli mí dva nejoblíbenější herci! ()

pakobylka 

všechny recenze uživatele

----- "Já nevěřím na nic. Ona věří ve mě ..." ----- O lásce bez falše, bez výhrad a bez podmínek - o lásce větší než Niagarské vodopády - o lásce, která vás jen tak neopustí, protože smrt je pro ni jen nepříjemnou komplikací, se kterou se dá žít. O lásce, která vám uštědří nečekanou, zato dobře mířenou ránu na solar, takže se chvilku nemůžete ani nadechnout ... s překvapivou intenzitou si uvědomíte křehkost a pomíjivost pozemského bytí - i neskutečnou, bizarní proměnlivost reality v mantinelech prostoru a času, kterou umocňuje právě FILM ... a poznáte, že naděje i zoufalství jsou jen dvě strany téže mince. P.S.: Věřili byste, že existují koně v barvách duhy ? ()

danca044 

všechny recenze uživatele

Trochu průměrnější film. Moc mě nezaujal a po většinu času jsem se nudila. Camille byla chudák hloupá a na můj vkus až příliš naivní. Silas oproti tomu byl bezohledný a do teď nechápu, proč si jí vůbec bral, když jí nemiloval a nesnášel její upovídanost. To, že se do ní zamiluje až po její smrti je trochu tragické... ()

Galerie (9)

Zajímavosti (5)

  • Producent Dan Grodnick během natáčení říkal tak často "to je fantastické", že se mu začalo přezdívat Fantastický Dan. (HappySmile)
  • Během natáčení u Niagarských vodopádů si režisér Gregory Mackenzie vzal svou přítelkyni. Svatby se zúčastnil celý štáb - producent Albert S. Ruddy vedl nevěstu k oltáři, Sienna Miller (Camille) šla za družičku a James Franco (Silias) ženichovi za svědka. (HappySmile)
  • Po nehodě Silas (James Franco) objímá Camille Foster (Sienna Millerse) a jeho košile je zakrvácená pouze chvílemi. (Barrymore)

Reklama

Reklama