Reklama

Reklama

Co byste dělali, kdyby se k vám nastěhovala matka a za žádnou cenu nechtěla odejít? Když devětadvacetiletý NOAH COOPER přichází o práci terapeuta, má pocit, že už ho nic horšího nemůže potkat. Pak ale přijíždí domů a v jeho už tak plném domově panuje ještě větší zmatek, protože se v něm usadila Noahova panovačná matka MARILYN a s ní smečka pěti psů. Legrace nastává ve chvíli, kdy se Noah snaží vypořádat s tlaky při hledání práce, se ženou, která zoufale touží po dítěti a co je nejhorší, s matkou, jež ho nechce přestat zahrnovat láskou! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (70)

Merkin odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle byl první den konce mého života. Vulgární, hloupé, zbytečné a zcela ve stylu amerického způsobu udělat z diváka nesvéprávnou bytost přihlížející naprosto nenormálnímu rodinnému stavu, ačkoliv se někomu může zdát běžným a vtipným. Diana Keaton upadla až na dno(kde bych ji nečekala), Liv Tyler se ani k ničemu jinému nehodí a Dax Shepard sám vypadá jako vypatlaný idiot, takže sem dokonale zapadá. Jedinou smysluplnou větu prohodila babička a naoko dementní, přitom alespoň za svými činy si stojící kamarád spisovatel. Kéž víc takových věcí na plátno nepřijde. ()

alambert 

všechny recenze uživatele

Hlavní zápletka vcelku ohranná, ta řekněme vedlejší mohla být o něco zajímavější, ale bohužel nebyla, a navíc v ní byla angažovaná Diane Keaton, takže nic. Docela ušly herecké výkony hlavní dvojce, Daxe a Liv. Bohužel, Diane Keaton naopak svým klasickým přehráváním jako obvykle sráží film o několik pater níž. Stejně tak jako místy trapný, až fekální humor (pro představu stačí se podívat do galerie na 5. fotku) a rádoby srdcervoucí scénky a vyznání, která jsou tak nehorázně trapná, až mi z toho bylo nazvracení. Já vím, že to zní jako klišé, i já jsem to za klišé považoval, ale tentokrát, vůbec poprvé, jsem to zažil. Jediné, co opravdu potěší, je Liv Tyler se svými "snaživými oblečky"...nebudu víc prozrazovat :-D Suma sumárum, na zaplácnutí unaveného pondělního večera to víceméně stačilo. Musím však říct, že Nova udělala moudré rozhodnutí, když to nenasadila o víkendu. ()

Reklama

terunka003 

všechny recenze uživatele

Líné, nudné, rádobyvtipné, rodinné. Ač mám Daxe strašně ráda a v jiných filmech vždy věděl co dělat, tady mi přišel naprosto bezradný. Film víceméně o ničem, jenom o rozpadu manželství jeho rodičů, nastěhování jeho matky a bratrance jeho ženy, žena chce toužebně miminko, a nahřívání a jiné deformace jeho orgánu obsahujícího spermie byla asi nejvtipnější stránkou. Film u kterého usnete. "Tvoje máma mi ukradla auto!" ()

Avalon820 

všechny recenze uživatele

Nikdy víc. Dax Shepard je nevtipný a prkenný, Liv Tyler je maximálně tak dobrá dekorace a z Diane Keaton... je mi smutno. Tak úžasná a talentovaná herečka a tak stupidním komediím se zaprodává. Nevím, co si o tom mám myslet, ale vím naprosto přesně, že na tohle se prostě nemohu dívat. A ty tři úsměvné vtipy v 92 minutách pak už nezmohly zhola nic. Je to zkrátka trapas maximálních rozměrů, u kterého všechny složky procesu výroby postrádaly i sebemenší ždibec soudnosti. Měl jsem co dělat, abych se dodíval. Vážně - už nikdy víc. ()

zipacna 

všechny recenze uživatele

Život je stres? Ano. Zvlášť pokud člověk sleduje filmy jako byl tenhle. Nemám rád Daxe Sheparda. Ani tenhle film mu nepřidal na kvalitě. U filmů, ve kterých se objevují lidé které se někomu tak strašně vnucují, a ten někdo neumí říct ne jenom proto, že je to jeho rodina či přítel (Našli mě naši, My dva a křen, ...), jsem tak strašně nervózní, že se koušu do ruky. V tomhle případě to bolelo hrozně. ()

Galerie (71)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se od 16. ledna do 21. února 2007 v Kalifornii (USA). (BMW12)

Reklama

Reklama