Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nynne je pozvána do rodiny svého přítele Henrika a očekává, že ji požádá o ruku. Místo toho ji náhle sdělí, že si našel jinou. K dovršení všeho přijde Nynne o svoji kreditku, protože přečerpala limit. V jejích těžkých časech jí pomáhájí její dvě přítelkyně z práce a Martin, její slepý soused. Nynne stále doufá, že se k ní Henrik vrátí, když ale o ni projeví zájem nový zaměstnanec Poul Erik Ø, tak nezaváhá. (lenuse)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

Zmiu 

všechny recenze uživatele

Proč se musí ty nezadané ženy ve filmu chovat jako úplné blbky? V tomhle se mi víc tedy líbila švédská "Letuška", tam aspoň hlavní hrdinka měla moje sympatie. Jinak je to tedy hodně podobné Bridget Jones, a to jak podobnou prací, tak i monology hlavní hrdinky, které mi chvílemi už lezly krkem. Druhá polovina filmu byla naštěstí o dost lepší. Vtipy tu nějaké taky byly, ale znovu už se na to asi nepodívám. tak 50%. ()

lenuse 

všechny recenze uživatele

Dánská podoba Bridget Jones. Více zde. A že se režisér zahleděl do Bridget Jones, tak to je jasné i z jeho nového filmu, který natočil v USA. S kým asi v hlavní roli. ()

Galerie (5)

Související novinky

Březnová dávka severských filmů

Březnová dávka severských filmů

06.03.2009

Skandinávský dům, „zvěstovatel kultury severské v zemích českých“, pro vás i tento měsíc připravil bohatý program. Tentokrát má brněnské kino Art v počtu promítnutých filmů navrch nad pražským… (více)

Reklama

Reklama