Reklama

Reklama

Motel Auvajs

(festivalový název)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Příběh o trošku zvláštních majitelích motelu a přilehlé farmy, která produkuje to nejlepší maso. Farmu i motel obhospodařuje postarší charismatický Vincent a jeho sestra Ida. Ta si v poklidu okopává zahrádku a Vincent většinou večer zapíná světelnou ceduli na motelu a vyráží poklást nějakou tu past, aby rozšířil zvířectvo na své farmě. Jednou však lapí něco, co poklidný chod jeho hospodářství lehce vyhodí ze zajetých kolejí. Vše se navíc zkomplikuje, když se do všeho připlétá Vincentův jednodušší bratr, který zastává funkci místního šerifa. (destroy83)

(více)

Recenze (31)

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Motel hello aneb Tajemství výroby vepřových pochoutek. Komedie je to spíše v náznaku, mnohem více je to neskutečně užvaněné béčko, které se hodinu a půl příšerně táhne, aby v závěru naservírovalo naprosto bombastický souboj u řeznické linky se dvěma řetězovkami v rukou a maskou prasete na hlavě. Chtělo by to více obskurních scén jako obdělávání zahrádky, kde sazenice nahradila živá lidská těla (zvláště taková sklizeň je pak opravdu působivá), a pak by tenhle motel stál za více než jenom stominutovou zastávku. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Docela dobrý komediální horor o dvou sourozencích, Vincentovi a Idě, kteří loví kolemjedoucí, pěstují lidský záhonek a udí to nejlepší maso v okolí sta mil. Vše jde jak po másle, dokud se v jejich motelu Hell(o) neocitne jedna žádaná mladice... Celkově je to až moc roztáhlý, ale celkem jsem se bavil a vždy to mělo čím překvapit. Jen nečekejte větší množství akce a sviňáren... Ale na závěr přijde prase s motorovkou! There's too many people in the world and not enough food. Now this takes care of both problems at the same time. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Tak po mnoha letech jsem dohnal tento relativně obskurní kousek, který se mi roky od dětství skrýval v horách všelijakých ujetostí i tradičních hororů. Obecně bych to popsal jako "weird, bizzare, dark and WTF rednecks flick", který asi nebyl dostatečně "weird", aby se mezi českým diváctvem zasloužil větší pozornost. Ale pozor! Mě osobně se snímek tuze zamlouval a bavil. Je to takové obtížněji zařaditelné, specifikovatelné a i nějaký subžánr se pro toto hledá obtížně ... Celé to ale popisuje každodenní eskapády totálně ujeté rodinky vyšinutých kanibalů (dědek a babka), kterým se nechtěně do spárů dostane nic netušící moc pěkná dívka... To, že tahle povedená dvojice odchytává kolemjedoucí řidiče, jejich hlavy pěstuje místo hlávkového salátu za barákem (!!!) a prodává jejich maso celé okolní vesnici 30 let, by ji ani v nejmenším nenapadlo ... A tak se dějí před divákem věci neuvěřitelné a závěrečný duel záporáka s naraženou prasečí hlavou na svojí makovici a motorovkou v ruce už je jedna příjemná vzpomínka na TCHM 1974, ale i předzvěst mnoha postav více pokleslých kousků desítky let do budoucna (zejména "fake-snuff" flicky apod.). Moc vydařený ujetý a temný horor. Ve své době to ale asi divácké hlavy moc nepobíraly, na rok vzniku skvost ... ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Hororová blbinka natolik šílená, že člověk se u toho zákonitě MUSÍ bavit (a dvojnásobně to platí na Otrlém divákovi). Ulítlá sourozenecká dvojice si za domem na zahrádce pěstuje vedle zeleniny i bezbranné lidské tykve, ostatky jejich majitelů pak výborně poslouží jako tajná přísada do oblíbených uzenin. Dosažení naprosté absurdity pak navíc pomáhá sexy blondýnka (ano, kozy ukáže a rozhodně stojí za to si na ně počkat), která, coby naivní oběť, rychle zapomene na svého mrtvého nabíječe, a zamiluje se do psychopatického kmeta. Stockholmský syndrom hadr! No a ty dialogy jsou kapitolou samy pro sebe. Takže fakt sranda, pokud tedy nečekáte vážný hixploitation ve stylu Texaskýho masakru a jemu podobných kamarádů. Silná trojka. ()

Radko 

všechny recenze uživatele

U nás kolovala taká mestská legenda, že také tie bielepotrhané franforce v čínskej ostrokyslej polievke tam Číňania dávajú z placenty novorodencov. Prečo by teda bravčové lahôdky nemali byť vyrábané spôsobom ukázaným v moteli Hell(o). To by teda nevadilo. Len spôsob akým to je podávané evokuje to horšie z obdobia 80. rokov - nezábavná zábava, nudné dialógy, vtipnosť za každú cenu - aj za cenu neskutočnej nudy. Azda len zobrazenie dvoch úchylov a záverečná bitva v prasacej maske zdvíhajú celok z odpadu kamsi do mierneho podpriemeru. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Milý, ale nijak nevybočující příběh o Motellu Hello, který vlastně není o motelu, ale o Vincentově zahrádce. Všichni, kdo zavítají do blízkosti farmy, jsou vítáni s otevřenou náručí. Usměvavý postarší farmář se svojí tělnatou sestrou, co má od úsměvů ďolíčky ve tvářích, se o každého příchozího vzorně postarají. V jejich péči se z nich stanou rostlinky, které je třeba ošetřovat, přihnojovat a pravidelně kontrolovat, než přijde doba sklizně. Osobně bych se více odvázal a udělal z toho rozjuchanou třeskutou řezničinu...ale připouštím, že chvílemi jsem se hezky bavil - zahrádka, udírna či souboj na pily (kdyby to nebyla komedie, tak dědek neměl šanci), našly se i napínavé momenty - nejen koupání v jezeře. Sečteno a podtrženo slušné 3*. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Není nad to si pochutnat na dokonale uzrálém masíčku. Není důležitý jestli je vepřové nebo lidské, důležité je, že chutná a že ho někdo dokáže připravit a "vypěstovat" k dokonalosti. :D ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Tak tohle se u mě naprosto minulo účinkem. Po hororové stránce je to slabota a komediální stránka filmu je na tom podobně. Pár vydařenejch hlášek a " šokující " a zároveň úsměvný přiznání na konci, ale stačí jen na jednu hvězdu. ()

hladass 

všechny recenze uživatele

Docela povedený kousek o výrobě těch nejlepších uzenin... Bez konzervantů a s tajnou přísadou, kterou si dva docela úchylní sourozenci "pěstují" na zahrádce... Motel hell je dost obskurní záležitost, slušně zahraná, s šílenými dialogy a zábavnou pointou, které však chybí větší porce gore... Což je škoda, protože námět si o pořádný gorefest vysloveně říkal... Ale i tak, já se bavil... ()

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

Na film jsem moc těšil,ale moje zklamání přišlo tak asi po půl hodiny,sice se jedná podle názvu o Motel Pekla,ale na žádné peklo to nevypadalo,snad trčící hlavy ze zahrady a konečný souboj s pilamy stál zato,jinak sledujem jak majitel pokládá pasti na cestě,aby někdo havaroval a on tak měl lidi,které strčí do zahrádky. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Malé, nenápadné, nápadité, řádně příjemně ulítlé, zajímavé. Povedený mix horrorových odstupujících sedmdesátek a nastupujících osmdesátek. Působivá esence obojího. Napínavé, divně atmosférické, zábavné. Hlavní dvojice záporáků k zamilování. Kdyby to nebylo tak zbytečně dlouhé a kdyby ta blondýna tak nepřehrávala, šel bych klidně i na čtyřku. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Nápad je správně ulítlej a dvojice sourozenců se povedla, což se dá říct o celém castingu, ale tenhle šílený námět se bohužel nepodařilo vytěžit. Jestli něco stojí za vidění, tak je to péče o speciální řeznickou zahrádku a závěrečný souboj v masokombinátě. Ale to je na skoro hodinu a třičtvrtě dost málo. 30% ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

MOTEL HELL je tak trošku 3D, občas Divný, občas Debilný, občas Divoký. Príde takáto udiareň v dnešnej kríze do módy? No ani by som sa nečudoval, a môžme sa viete komu poďakovať? Ale údeniny a konzervy budú opäť chutiť, ako to napísať, opäť ako domáce. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Námet je totálne šialený a bizarný. Nielenže príbeh mal veľa nezmyselností, ale je tu aj veľa dialógov, niektoré pobavia, ale zas niektoré sú celkom mimo. Dlho sa behá len po záhrade, vedú sa prázdne reči, film má rozťahané až ubíjajúce tempo a veľa nudných i hluchých miest. Vážne, scenár bol jeden s najhorších, aké som kedy videl, totálne zaostalí. Neskutočne mi tento film nezapasoval a to sa tvorcovia dosť snažili, aby diváka upútali niečim novým, no zaujímavé nápady tu sú, ale ich realizácia vyšla úplne na prázdno. Koncová bitka v mäsokombináte s prasacou hlavou navodila troška svižnejšiu päťminútovku, ale to už bol len malí výkrik, ktorý ma nemohol presvedčiť o dobre odvedenej prace. ()

Krt.Ek 

všechny recenze uživatele

Těžko odolatelné. A to se tu přitom neděje nic miň nic víc, než že Vincent Smith, i bez onoho svérázného plánu na spasení světa (jak pravil klasik, lidí je jako sraček, jídla málo; náš (anti)hrdina se jal vyřešit oba problémy současně), neoddiskutovatelně dobrák od kosti (jen zakusit), se svou očividně dobře živenou (na váhu s ní!) sestřičkou Idou, počas sto a dvou minut staví z noh na hlavu Kateřinu Cajthamlovou - díky jejich snažení už zkrátka výlučně neplatí rovnice, v které jsme to, co jíme, nýbrž i čas od času jíme to, co jsme! 70% ()

TomX2

všechny recenze uživatele

Celkový dojem: Za mňa spokojenosť, nečakal som od tohto filmu veľa, ani som toho veľa nedostal. Scénaristicky a herecky je Motel Hell miestami úplne mimo a nevie, či sa má tváriť skôr ako komédia alebo horor, no ako celok to je fajn. 1* dávam za finálnu prasačiu scénu, pobavil som sa. Moje hodnotenie: 50% ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Snímek "Motel Auvajs", což je krásný český název, má skvělé scény, které si budete pamatovat. Problém je v tom, že ty scény jsou dány do celku, který už tak skvělý není. Nevím, čím to je, ale něco tomu prostě chybí, aby to jako komplexní horor fungovalo. Možná méně humoru, nebo víc... ale hlavy skvělé, prasečí hlava taky, prostě jednotlivé nápady dobré. ()

Gorehound 

všechny recenze uživatele

Docela šialený kult a úlet, niekde medzi čiernym humorom najhrubšieho zrna, bizarnými nápadmi a vážnym hororom zo skvelou hudbou. Každopádne úletový nepokojný prístup prevažuje, niektoré nápady svet ešte nevidel(a potom už ani nikdy neuvidí), parádne to "rifuje" aj okolo "Texas chainsaw massacre" vidláckej atmosféry, dvaja hlavní záporáci sú nezabudnuteľní, pamätné je aj chainsaw finále. ()

Reklama

Reklama