Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Felix Holzmann podruhé v hlavní roli střihového zábavného pořadu (2004).

Rádi Vám to řekneme. Je to Felix Holzmann se svým nenapodobitelným humorem už podruhé ve střihovém pořadu "Řekněte mi, kdo to je". Felix Holzmann patří ke klasice televizní zábavy. Ve střihovém pořadu si diváci opět mohou připomenout jeho scénky a skeče, které pobaví, jak říká Marek Eben, "dělníky, rolníky i pracující inteligenci". Pořad pro Centrum zábavné tvorby připravili ve spolupráci s Archivem ČT střihači Marie Maršálková a Ing. Mirko Veselý, zvukař Jan Štěpánek, scenáristka a režisérka Alena Berková. Málokterá lidská profese vyžaduje tak důkladnou a precizní přípravu jako profese komika. Když se pak publikum prohýbá smíchy při lehounce plynoucí konverzaci, vůbec si neuvědomuje, jak je to pracně vydobytý úspěch a dosáhne ho jen málokdo. Takový byl dnes už legendární Felix Holzmann, který ačkoliv vypadal jako člověk, který neumí počítat do pěti, měl svůj výstup pečlivě promyšlený a vypointovaný. Jeho kulaté obří brýle s černými obroučkami a splácnutý tralaláček rozesmávají diváky dodnes. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (20)

gabin(a) 

všechny recenze uživatele

Tragicky sestříhaný pořad s famózním Felixem Holzmannem. Ten je naštěstí tak fantastický, že ho nepokazí nic, natož blbečci neumětelové střihači ČT. Jako Mozartově překrásné hudbě nedokáží uškodit operní inscenace v maskáčích nebo fetišistickém latexu. Mozartova hudba a Felixův humor jsou prostě nezničitelné! ()

špaček421 

všechny recenze uživatele

Já mám doma takový akvárium, ono je asi takhle velký a v tom... ne, moment, je trochu menší... a v... ne, přece jenom je takhle velký, a v tom akváriu, ono je takový čtverhranný, má čtyři stěny kolem dokola, dvě delší a dvě kratší, ty delší jsou o něco delší, než ty kratší, a jsou z průhlednýho skla, takže je tam dobře vidět a nemusí se tam čumět seshora, a v tom akváriu já mám vodu... já jsem ještě zapomněl, to akvárium má dole dno, a to dno tam je, aby tam ta voda držela, ono kdyby tam to dno nebylo, tak byste tam mohli lejt vodu celej den a furt by nedržela... co, den, tejden... a v tý vodě... no, léta páně a pořád by nedržela. Ale já mám jenom pár vteřin, já to řeknu stručně, abych nezdržoval... ()

Reklama

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Jenom žasnu, jakou střihačskou bombou na pokračování ČT uctila památku zemřelého Felixe Holzmanna. Tři díly naprosto zoufalé koncepce nekoncepce. Po shlédnutí nutno poslechnout tradiční MC Šprechty Felixe Holzmanna, která na rozdíl od ČT nikdy nezklame. Domovem humoru je totiž Mrázova 28, Litoměřice a nikoli kalné dno variací duetu Zvonky štěstí... ()

Kolssteyn 

všechny recenze uživatele

Felix Holzmann je vždycky na 5 hvězd... ovšem Česká televize má nepřekonatelný talent zkazit vše do čeho se pustí a tímto případem je i tento pořad. Nemělo to ani hlavu, natož patu a vsadil bych se, že kdyby někdo z technického či managerského štábu ČT dostal patou do hlavy, dunělo by to ještě v několika dalších pořadech. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama