Reklama

Reklama

Lidé zapomenutí časem

  • Velká Británie The People That Time Forgot (více)
Trailer

Obsahy(1)

Čtyři odvážní přátelé se ocitají na ostrově, kde se zastavil čas. Žijí tady prehistorické obludy, domorodci, kteří uctívají boha vulkánu, a středem veškerého dění se stává město lebek. (Hans.)

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

Mol 

všechny recenze uživatele

Až dnes jsem se dozvěděl, že existuje pokračování filmu Časem zapomenutá země, které jsem jako dítko miloval. Nelze totiž z dětské mysli vymazat německý u-boat střílející ze své paluby kanónem po triceratopsech. Tady bohužel ponorka není, ale zato je tu hned ze začátku vzdušný souboj mezi pterodaktylem a lehkým kulometem Lewis Mk.1. Kdyby Hogan byl střízlivej, tak ho možná sundá z oblohy už první dávkou. Nuž bylo to i tak napínavé. Dnes mi však už není 5 ani 10 a tak je film v mých očích slabším kouskem, přesto se na něj dalo podívat. Jak už zmiňoval Derek. Divoška upoutá i ty starší chlapce. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Třetí filmová cesta do světa se žijícími prehistorickými stvořeními režiséra Kevina Connorea, tentokrát někam do útrob Antarktidy. Až tam je totiž objevena tropická oáza se žijícími dinosaury. Snímek patří do série Coprona, kterou napsal literární autor Edgar Rice Burroughs, jehož první dějství bylo zfilmováno pod názvem ´Časem zapomenutá země´ (1974). Toto je dějství druhé. Vlivem toho to má tento snímek v zaujetí diváka také těžší. Ono po dějové stránce už ani nejde o co stát. Dané dobrodružství se už jen opakuje, tudíž k nějakému překvapení nedochází. Avšak natočeno je to, s přihlédnutím na svou dobu, opět dobře. Scénář je sice místy krapet nemotorný, což mohl způsobit také špatný střih, ale jako dobrodružný film i bez toho, aby divák viděl snímek předchozí, prostě působí dobře. Šablona o ztraceném světě splňuje všechny aspekty dobrodružného žánru, čímž alespoň v tomto nijak nezklame. ()

Reklama

Derek 

všechny recenze uživatele

fantasy dobrodruzstvo z rovnakeho roku ako star wars (co je tiez fantasy ale hra uplne inu ligu) ale vyzera ako by bolo nakrutene v 50kach ked bol ray harryhausen na vrchole popularity. jedine co ma drzalo prikovane k obrazovke do konca bola dana gillespi a jej poprsie... ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Menej vydarený návrat na Capronu, zem dinosaurov. Je to síce dielo menších kvalít, napriek tomu stojí za zhliadnutie. Tuctový, ale celkovo, ako tak pozerateľný filmík. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (2)

  • Snímek byl natočen na motivy románu E. R. Burroughse. (Hans.)

Reklama

Reklama