Reklama

Reklama

Připravte se na úžasné životní dobrodružství v Monte Carlu! Selena Gomez (Ramona) září v roli Grace, temperamentní maturantky, která se už nemůže dočkat prázdnin v Paříži, kam se chystá s nejlepší kamarádkou Emmou (Katie Cassidy) a nevlastní sestrou Meg (Leighton Meester). Když na ně ale v Paříži zapomene hyperaktivní průvodkyně, zdá se, že se jejich výlet ocitl v troskách. Místo toho si Grace spletou s bohatou dědičkou a celá trojice se ocitá v Monte Carlu, kde stráví vzrušující týden plný lesku, nádhery a nezapomenutelné legrace! (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

yinloveyang

yinloveyang (hodnocení, recenze)

Jinak jsem málem brečela, jak postava Leighton Meester vyprávěla o své mamce, dobře zahrané a říkala jsem si, že jsem ji už někde viděla, no jo, ve filmu "Spolubydlící." :))

yinloveyang

yinloveyang (hodnocení, recenze)

Mě se to líbilo a to filmy se Selenou nemusím a nechápu, co její fanynky na ní vidí, podle mě je takových jako ona spousta ve filmovém průmyslu. Ale zde se mi skutečně líbila. Na chlapy se zde příjemně koukalo (byli fakt hezcí) a taky mě naprosto potěšilo vidět Catherine Tate, kterou jsem totálně zbožňovala v Doctorovi Who. A to jsem film viděla jenom kvůli tomu, že mě moje sestra vykázala z pc neboť se tam musela kouknout na jiný film. Jinak je pravda, že jsem samozřejmě říkala poté, co se objevila druhá Selena, že je jasné, jak se to asi bude vyvíjet, ale asi jsem prostě potřebovala vypnout a dívat se na něco, při čem se nemusí moc přemýšlet, díky za to. 4*.

Uživatel eLeR smazal svůj příspěvek.

Jituschka5

Jituschka5 (hodnocení, recenze)

Ve svém oboru je to velmi kvalitní snímek, když se na to podívám znova tak nedokážu jinak. Prostě paráda...

Marsiiinka

Marsiiinka (hodnocení, recenze)

Na uloz.to je kinorip v dobré kvalitě v angličtině ale dá se tomu dobře rozumět i bez titulků a nebo vyvodit z kontextu.

Marsiiinka

Marsiiinka (hodnocení, recenze)

Dokoukala jsem kinorip v celkém ucházející kvalitě. Neuvěřitelně to předčilo mé očekávání. Tohle není teenegerský film, ani náhodou. Je to plnohodnotná komedie a romantický film a všechny dívky odvedly obrou práci.

Marsiiinka

Marsiiinka (hodnocení, recenze)

Dominicaa říká se, že až někdy v říjnu, nebo tak, prostě někdy na podzim, takže to asi bude nadabovaný, jinak by to daly dřív. Nebo to taky do kin vůbec nepude, ale to by byla škoda.

BMAJTZ

BMAJTZ (hodnocení, recenze)

Bez spetky inovace, klasicky pribeh o kterem uz ted muzu rici ze na 99% tusim jak to zkonci. Mno za me rikam ne tole rozhodne vyhledavat nebudu.

ChloeQueen

ChloeQueen (hodnocení, recenze)

Jasně... Všichni tohle známe, ale přesto se na to podíváme kvůli obsazení.. A na tohle tvůrci spoléhají! No, snad se jim to vyplatí. Ale co si budeme povídat, Selena má silnou základnu fanoušků, takže to určitě zafunguje...  a není jediná!!

DramaQueen

DramaQueen (hodnocení, recenze)

Už se těším :) Selena, Leighton a Katie.. Paráda! A třešničkou na dortu je Cory, na toho se moc těším, bude ta postava bystřejší než Finn?? :D Co to kecám, každej je bystřejší... až na BRITTANY! :D

Joe16210

Joe16210 (hodnocení, recenze)

Hal_Moore: Super - na prázdniny se to bude hodit, obsazení vypadá skvěle, doufám, že z toho nebude nějaký propadák.

Reklama

Reklama