Reklama

Reklama

Připravte se na úžasné životní dobrodružství v Monte Carlu! Selena Gomez (Ramona) září v roli Grace, temperamentní maturantky, která se už nemůže dočkat prázdnin v Paříži, kam se chystá s nejlepší kamarádkou Emmou (Katie Cassidy) a nevlastní sestrou Meg (Leighton Meester). Když na ně ale v Paříži zapomene hyperaktivní průvodkyně, zdá se, že se jejich výlet ocitl v troskách. Místo toho si Grace spletou s bohatou dědičkou a celá trojice se ocitá v Monte Carlu, kde stráví vzrušující týden plný lesku, nádhery a nezapomenutelné legrace! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (99)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Tři americký pipiny vyletěj ze svýho americkýho slepičince do Francie, kde v rámci scénaristické superoriginality, potkávaj hezounky, který vizáží připomanaj propagaci největšího gay festivalu, pak jedna ze slepic během večeře vstane a začne dělat čísnici, protože jí je nepříjemný že jí obsluhují a ona sedí a žere a chlastá. Pak se do toho nasere ještě přítel jedný ze slepic co přiletí z Juesej, aby dokázal dotyčný slepici, že jí miluje a aby bylo originalitě a jedinečnosti uděláno za dost, je tam další slepice, která je podobná jedný z těch tří slepic, ale chová se hnusně, kdyžto tamta hezky a pak je tam matěj co miluje tu hodnou slepici, ale narazí na zlou slepici a je z toho chudinka malinkej úplně pomatanej. žrát před tímhle filmem, tak by teď byl koberec z pokoje na cestě do čistírny fakt že jo. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Fiflenky z Ameriky jedou na výlet do Evropy. To už samo o sobě dost vypovídá. Zajímavý je, že Paříž docela dostane čouda, ale Monte Carlo se vychvaluje. V Paříži chčije a chčije, výlet se vůbec nedaří, ale Monte Carlo září penězi, krásou a perfektním počasím. No nic, alespoň Američan s platností ví, kde Monte Carlo leží. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $20miliónovTržby USA $23,186,769Tržby Celosvetovo $39,667,665Tržby za predaj DVD v USA $10,187,766 //počet predaných kusov 626,114/40%/ ()

Radek99 odpad!

všechny recenze uživatele

Americká limonádová variace na Popelku (tedy pardon - Cinderellu) pro mladé rebelky v tradici červené knihovny čtoucí (tedy pardon - listující si) v Bravo Girls. Sledování téhle ,,romantické" komedie bylo opravdu ,,dobrodružné", ale jedině proto, že jsem ji sledoval (tedy pardon - byl nucen sledovat) v letadle při cestě z Izraele, která také ctila všechna pravidla a klišé žánru...tedy co se bezpečnostních prověrek na letišti týče. Ani zdaleka ale nebyly tak zdlouhavé a zbytečné jako tenhle film... ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Trojnásobná dávka laciné romantiky sice není má oblíbená krmě, ale na tomto snímku jsem po úmorném pátrání našel tři pozitiva. Jednak bylo skvělé pozorovat, kterak se všechny pařížské zážitky mých známých vešly do úvodní části filmu a jednak mne pobavily dvě postavy - uvolněný Australan, který evidentně volil zábavu nad pravidly a naprostou jedničkou byl francouzský vyšetřovatel, kterého ani zodpovězení sedmi základních kriminalistických otázek nedonutilo přestat si užívat života a zahájit úkony trestního řízení. Prostě přeslazená limonáda se vším všudy, ale já se z nějakého záhadného důvodu celkem bavil. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Lákavé herecké obsazení sice nezklamalo, ale se scénářem spokojená nejsem. Postupem času si víc a víc vážím originality, kterou tenhle film naprosto postrádá. Nemůžu říct, že bych se nudila. Po celý film jsem si ale přála, aby mě něčím překvapil..ne, nestalo se. Nekonečně nesympatická mi byla také Selena Gomez v roli slavné hvězdy. Chvíli jsem sice rozmýšlela nad 4*, ale obávám se, že bych ji dala jen kvůli Leighton Meester. Ta už ale jednu moji velkou hvězdu má. ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Selena Gomez je hrozná herečka s ještě horším "britským" akcentem, ale říkala jsem si, že když jí asistuje Leighton Meester a Katie Cassidy, tak Monte Carlo nemůže být tak špatné. Je to ale stále průměrný film, který potěší diváky, co hledají jednoduchou a otřepanou zápletku se zřejmým koncem. Každopádně linka Leighton s atraktivním Australanem mě docela bavila, zrovna tak jako pohled na krásná města. A za to ty dvě hvězdičky. Jinak se chce člověku téměř brečet nad scénářem ("Chci najít sama sebe", "Věděla jsem to už když jsem tě poprvé spatřila") a naplněným klišé. Které by vážně tak nebolelo, nebýt odpudivé hlavní herečky (kolik jí mimochodem je, patnáct ?), hloupých dialogů a absence humoru. Na jedno shlédnutí se to dá. Druhé bych už prospala. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Podoba se známou osobností může mít zajisté své výhody i nevýhody, ale když už si vás někdo s takovou osobností splete, tak proč z toho něco nevytěžit? Právě na tom je založena tato romantická komedie, která je ve své podstatě velice prostá, ale to jí vůbec nic neubírá na zajímavosti. Naopak zde se jedná o překvapivě pohodový film, který příliš nenudí, který docela rychle odsýpá, a který je příjemný, milý a docela atraktivní díky prostředí, ve kterém se odehrává. Ale zároveň je to film, který si na nic nehraje, a který chce diváka pouze pobavit, a to přesně se filmu v mém případě povedlo. Na jedno zhlédnutí je tohle ideální chuťovka a o to tady šlo. Co se týče hereckých výkonů, tak tam nemám co vytknout, Selena Gomez nám od dob, kdy začala natáčet pro Disneyho trochu povyrostla a je v jejím případě nač se dívat, a Cory Monteith mi zase připomněl, jak zajímavým a sympatickým hercem byl, než letos v létě zemřel. Celkově film tedy hodnotím kladně a myslím si, že na poli romantických komedií je to jeden z těch výraznějších kousků. Uděluji lepší tři hvězdy. ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Selena neSelena, tenhle film prostě byl nic moc. Čekal jsem zábavu, dostal jsem nudu. K tomu ještě naprosto otřesný a nehodící se soundtrack. A navíc jsem zvolil dabing, což jsem taky dost přestřelil. Suma sumárum, za pár dobrých scén hodnotím průměrem. ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Obsaďte do romantické komedie pro holky Selenu Gomez, Leighton Meester, Katie Cassidy a Cory Monteitha a máte mé plné sympatie. Ano ten film nebyl ničím originální, od začátku byla poměrně předvídatelná zápletka, ale mě se to líbilo, nenudila jsem se. Vzdychala jsem nad krásným oblečením, botama, šperkama, výborným soundtrackem a samozřejmě hvězdným obsazením, které mě nezkalamalo. Za to obsazení si nemůžu pomoct než přidat jednu * navíc, takže 4* btw. Pierre Boulanger se stal mým Francouzským Alexem Pettyferem. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Bola to síce scenáristická pohroma v podobe hlúpučkého deja, stupídnych postavičiek a trápnych rečičiek, ktoré dievčatá chrlili z úst s frekvenciou, za ktorú by sa nemusel hanbiť žiaden gejzír v Yellowstonskom národnom parku, avšak pár momentov celkom pobavilo. Vyslovene len pre menšie deti, hlavne pre dievčatá do 10 rokov. ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Po delším časovém odstupu jsem nucena krapet přehodnotit svůj původní názor, protože mi tenhle film od té doby pořád leží v hlavě. Podle mého názoru je trochu nedoceněný. Už podle obalu to může vypadat jako pohádka pro třináctileté holky - a skutečně tam nějaké ty "princeznovské", naivní prvky najdeme v docela hojné míře, ale řekla bych, že tento film působí určitým způsobem vyzráleji než klasické romantické holčičí filmy a má svoje kouzlo. Ta příjemná atmosféra celého filmu mě tehdy zkrátka dostala. A hodně se mi ve svých rolích líbily Leighton Meester a Selena Gomez. Leighton bylo příjmené vidět v něčem jiném než Gossip Girl a u Seleny jsem naopak ocenila její dvojroli, kterou zvládla více než obstojně. Už nějakou dobu mám pocit, že ta holka se na svůj věk nezdá. ~(4,8)~ ()

Sinecod 

všechny recenze uživatele

Obyčejná pohádka, která není o nic horší ani lepší, než desítky takových podobných filmů. Pro dívky 10 - 15 let ideální, protože mám pocit, že v tomhle věku jsme každá chtěla být slavná, bohatá, obletovaná. Tak si to chvíli zažijou (sebe do téhle skupiny dávno nepočítám) aspoň prostřednictvím tohohle filmu. A v rámci tohohle žánru je to film příjemný. ()

Ant 

všechny recenze uživatele

Milá pohádka na ospalé odpoledne. Příjemně jsem se bavila a víc jsem od toho ani nečekala. Navíc jsem si připoměla svůj vlastní výlet Paříží, z kterého mě bolely nohy stejně jako hlavní hrdinky. Už jen za to má u mě Monte Carlo plus (no a taky za Pierra Boulangera). ()

eLeR 

všechny recenze uživatele

Všetky hviezdy pre dvoch sympatických chlapcov. Ináč film len tak, keď sa nudíte a je Vám jedno čo pozeráte. Paríž by som aj ja dala ... hneď. 2,5* ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Neviem, čo to má spoločné s Popoluškou... Klišoidná teen romantika s posolstvom je síce predvídateľná a Selena občas vyzerá na dvanásť (až mi prišlo nevhodné, aby jej postava rozprávala o láske), ale v telke je to stále pozerateľné... ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

Vcelku příjemný překvapení ... a dvě hvězdičky. To je asi vypovídající no. Šokovala mě hlavně snaha Seleny seriózně hrát, to jsem doopravdy nečekal. ()

Chickenka 

všechny recenze uživatele

Monte Carlo jsem shlédla jen díky Leighton Meester. Film je typické americké klišé s romantickým happyendem určeným pro malé pubertální holičičky, které se v tomto žánru vyžívají. Pro ostatní film nemá co nabídnout. ()

Folpa 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle film mi moc sedl. Jasně, nepřichází to s ničím novým ale dobře se na to kouká, je to někde mezi 4-5 hvězdami, zaokrouhluji nahoru :) ()

Reklama

Reklama