Reklama

Reklama

Slunovrat

  • USA Solstice
Trailer

Obsahy(1)

Po několika málo měsících od sebevraždy své sestry Sofie, odjíždí teenagerka Megan na letní prázdniny se svými nejlepšími přáteli. Na místě se brzy začínají dít zvláštní věci, které, jak Megan věří, připomínají přítomnost její sestry. Pokusí se s jejím duchem navázat kontakt. (Magic Box)

Videa (1)

Trailer

Recenze (104)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Trochu těžký hodnocení. Objektivně tak na tři, ale pro toho, kdo prvně viděl skandinávský originál, je tohle už úplně zbytečný film, ve většině směrů horší než Midsommer. Teenageři z města jsou parta nesympatických dementů (až na Assmora, jednoho dobrýho herce tam dát holt museli), celý je to takový jakoby líbivější, akčnější, rozeřvanější, duchařštější (jasně že louisianský vúdú), přímočařejší, prostě hollywoodštější. A ten otřesnej digitální duch... eh. Jinak děj je až na jednu podstanou výjimku (z kluka je holka a ze dvou holek kluci) úplně stejnej, takže ani za případně víc řežebný finále body přihodit nelze. Do koše s tím, nechám si na exteráku jenom evropskou předlohu. ()

Wally 

všechny recenze uživatele

Tohle zase nebylo tak špatný. Někdy když člověk od filmu nečeká zázraky, tak překvapý. Sice to nebylo nic originálního s převratnými vizuálními efekty, ale párkrát jsem se lekl (což od hororu očekávám). Trošku mne mrzí, že hned od začátku jsem tušil, kdo je ten špatnej a opětovně špatný výkon S. Ashmora. Možná jsem zaujatý, ale tenhle 'týpek' je mi strašně nesympatický a nenapadá mne film, kde by slušně zahrál. I tak ale dávám 3*. ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Ale jo, celkem to šlo. Film je celkem v pohodě, ale jakmile nastane, nástup hlavního hrdiny začíná to bejt trochu stereotypní. Parta se baví, v noci se bojí, a takhle to jde furt. Navíc film nepostrádá neduhy jako třeba naprosto předvídatelnej konec. Nanešěstí prostředí bažin má něco do sebe. Dále mě docela sraly herci, kteří byly fakt tragičští a chování postav jakby smet. No ale abych jen nenadával tak musím pochválit výbornou hudbu a sem tam nástup atmosféry. Ale to je asi tak všechno film zapadne hodně rychle, nýbrž nedokáže vůbec ničím překvapit ani moc zaujmout. ()

CerstvySneh 

všechny recenze uživatele

„Ten krokodíl sa bojí viac teba ako ty jeho.“ :D Veľmi milé. To sa mi páčilo. No inak, Slnovrat hodnotím veľmi nízko. Strašidelné sekvencie boli očakávateľné a slabé (auto so zasvietenými svetlami??? Ozaj desivé...), postavy nesympatické a dej mi pripadal tak zvláštne pospletaný dokopy, akoby sa niekto snažil spojiť viacero nie príliš zaujímavých kúskov, s tým, že hádam z toho čosi bude. ()

Maty85 

všechny recenze uživatele

Drama / Horor / Thriller tj. popisek u tohodle béčkovýho filmu, ale ani jedno z toho sem teda nezaznemenal a celý film sem se v podstatě nudil. Až na vybornýho R. Lee Ermey, který umí svou roli zahrát na jedničku a je známý z těchto typů filmů - viz Texaský masakry atd. atd jsou ostatní herci jen loutky co nic nesvedou včele s hlavní hrdinkou co celý film jenom brečí a řve jako dítě, chjoo, ubohý..... * za snahu ()

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama