Reklama

Reklama

Earth

(TV film)
Trailer 1

Obsahy(1)

V Arktidě se probouzí lední medvědi za svitu prvního jarního slunce. Podaří se jim nalézt jídlo předtím než led roztaje? O tisíce kilometrů daleko sdílí sloni vzácnou vodu se lvy, kdo vyjde ze souboje jako poražený? Ke konci příběhu sledujeme velrybí matku s mláďetem při jejich plavbě k ledům Antarktidy. Na konec se opět střetáváme s medvědy a dnešním ekologickým problémem číslo jedna. (gruvacek)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (679)

hendrich6 

všechny recenze uživatele

Tento film jsem sledoval s velkým očekáváním,protože aby uzavíral top 15 na csfd.cz,tak to musí být bomba.Pro mě to ale úplná bomba není.Nádherné zpracování,skvělé obrázky a dojemný příběh ledního medvěda.Dozvěděl jsem se i nové informace a nechybělo poselství a pár vět o globálním oteplování nakonec.S tím ale já sám určitě nic neudělám.Místama možná trochu nuda,ale na jednorázové podívání je to pěkný dokument,možná nejlepší,co jsem viděl (a to jich moc nebylo). 75 % ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Jaké by to asi bylo bývalo bylo, kdybychom byli bývali nebyli my lidé? Celkem kvalitní podívaná, která nutí k určitému zamyšlení. Příroda si poradí naprosto se vším, je to ale proces evoluční a né vždy musíme být s výsledkem spokojeni. Nicméně fungování přírody nikterak planetě neusnadňujeme. Po dokumentární stránce průměrný dokument ovšem velmi povedeně zpracován. Musím se opakovat. Video sekvence byly velmi krásné. Co tento film dělá v top dvacítce je my ale stejnou záhadou, jako samotná schopnost evoluce přírody. Nemůžu si přestat klást otázku jsme ve vesmíru sami? Dal bych ruku do ohně, že nejsme. Bohužel se to ale za dobu mého krátkého života zřejmě nedovím :-) ()

Reklama

Davies182 

všechny recenze uživatele

Tento parádní dokument mne zklamal v jedné (osobní) věci: radši bych více záběrů z atraktivnějších zákoutí naší planety, jako jsou různé pralesy a džungle, než jen zhruba od šedesáté minuty sledovat poměrně nezáživné "dobrodružství vodních zvířátek". Earth je bezesporu nadmíru kvalitní dokumentární snímek, jenže co se týče mé osobní zainteresovanosti, dost jsem se u něj ke konci nudil. Přitom celé vodní téma je zde pouze jakýmsi vykřičníkem ohledně celosvětového problému černého a masového rybářství. Proto nemohu dát maximální hodnocení - stojím si za tím, že na opičky, hmyz anebo šelmy by se koukalo lépe. Jinak ale bombastický zážitek: u prvních záběrů na roztomilé lední medvědy jsem pociťoval euforickou radost, u prvního "letu" kaskadérských kačátek z hnízda stromu jsem téměř plakal štěstím nad možností spatřit podobné záběry. Celý film je napěchovaný podobnými věcmi... Chválím také za výbornou volbu vypravěče, který si k mikrofonu odskočil z velitelského můstku USS Enterprise. Nezbývá, než si sehnat podobný seriál taktéž z produkce BBC v HD kvalitě a udělat si u počítače pohodlí na dalších x hodin. P.S. Home mne okouzlil ještě více. ()

yakoob 

všechny recenze uživatele

Úžasně natočený dokument...Veliká škoda, že i režisér věří, že je to všechno náhodou...Tomu snad musí věřit opravdu jenom blázen a nebo člověk nevzdělaný!!!...Taková nádhera, všechny ty stvoření, a více jak polovina světa věří, že je to výsledek evoluce...Fíha...To už jsme tak zdegenerovaní?..."Jeho věčnou moc a božství, které jsou neviditelné, lze totiž od stvoření světa vidět, když lidé přemýšlejí o jeho díle, takže nemají výmluvu" (Bible)...Ať už dokumentu vytýkám právě podlehnutí nedokázaných důkazů, po stránce filmové hezky zpracované... ()

Galerie (33)

Zajímavosti (8)

  • Vybrané záběry byly pořízeny v průběhu pěti let. Společný rozpočet filmu a seriálu byl cca 47 milionů dolarů. (HellFire)
  • Ze všech filmů studia Disneynature získal Earth ve své době nejlepší hodnocení od kritiků. (Geriel)

Reklama

Reklama