Reklama

Reklama

Earth

(TV film)
Trailer 1

Obsahy(1)

V Arktidě se probouzí lední medvědi za svitu prvního jarního slunce. Podaří se jim nalézt jídlo předtím než led roztaje? O tisíce kilometrů daleko sdílí sloni vzácnou vodu se lvy, kdo vyjde ze souboje jako poražený? Ke konci příběhu sledujeme velrybí matku s mláďetem při jejich plavbě k ledům Antarktidy. Na konec se opět střetáváme s medvědy a dnešním ekologickým problémem číslo jedna. (gruvacek)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (679)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Krásný, úžasně natočený dokument, který mohu doporučit každému, kdo žije svůj život v trojúhelníku ohraničeném panelem, betonem a asfaltem. Kdo se však nebojí vylézt na čerstvý vzduch, občas se popere s medvědem nebo si zajezdí rodeo na divočákovi, tak ten z nějakých obrázků v HD rozlišení zase tak odvázaný nebude. ()

René.girl 

všechny recenze uživatele

Film, který mi připomněl časy, kdy jsem se svým dědou hltala jako malá VHS National Geographic! Tenhle film je, ale ještě nádhernější. Tak dechberoucí záběry přírody jsem viděla poprvé v životě + výborně vybraná hudba a hlas vypravěče. U části s vodopády jsem se skoro rozbrečela - nádherné, nádherné, nádherné!!5 hvězdiček...bez debat a všichni povinně pustit! ()

Reklama

hendrich6 

všechny recenze uživatele

Tento film jsem sledoval s velkým očekáváním,protože aby uzavíral top 15 na csfd.cz,tak to musí být bomba.Pro mě to ale úplná bomba není.Nádherné zpracování,skvělé obrázky a dojemný příběh ledního medvěda.Dozvěděl jsem se i nové informace a nechybělo poselství a pár vět o globálním oteplování nakonec.S tím ale já sám určitě nic neudělám.Místama možná trochu nuda,ale na jednorázové podívání je to pěkný dokument,možná nejlepší,co jsem viděl (a to jich moc nebylo). 75 % ()

Dan9K 

všechny recenze uživatele

Svého času jsem se koukal na dokumenty o zvířátkách poměrně hodně a pravidelně. Earth je jejím nadprůměrným zástupcem s úžasnou vizuální stránkou, zajímavým podáním, malou informační hodnotou a hraje na ekologickou strunu. Earth ale jinak v ničem nevyniká, katarze, jakou u mě vyvolává třeba Mikrokosmos nebo Koyaanisqatsi, je hodně vzdálená a věřím, že kdybych viděl dříve seriál, půjdu u filmu o hvězdu níž. ()

Kulmon 

všechny recenze uživatele

Nádherný dokument o naší krásné planetě Zemi. Je krásný i tím, že ho nekazí ani jeden člověk. Pouze příroda, zvířata a krásné snímky. Takový estetický zážitek se u mne již dlouho nedostavil. Medvědi, sloni, gepard v souboji s antilopou, velryby a nakonec zase medvěd - chudák, co nedokáže ani ulovit mrože a nakonec neschopen obživy umírá. Vizuální zážitek srovnatelný s máločím. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (8)

  • Vybrané záběry byly pořízeny v průběhu pěti let. Společný rozpočet filmu a seriálu byl cca 47 milionů dolarů. (HellFire)
  • V celosvětových kinech film utržil 109 milionů amerických dolarů. (NIRO)

Reklama

Reklama