Reklama

Reklama

Earth

(TV film)
Trailer 1

Obsahy(1)

V Arktidě se probouzí lední medvědi za svitu prvního jarního slunce. Podaří se jim nalézt jídlo předtím než led roztaje? O tisíce kilometrů daleko sdílí sloni vzácnou vodu se lvy, kdo vyjde ze souboje jako poražený? Ke konci příběhu sledujeme velrybí matku s mláďetem při jejich plavbě k ledům Antarktidy. Na konec se opět střetáváme s medvědy a dnešním ekologickým problémem číslo jedna. (gruvacek)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (679)

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Nádherné záběry a úchvatná hudba vás provází cestou skrze přírodu naší planety. Seriál je sice propracovanější a nabízí mnohem víc, ale je fakt že EARTH ukáže to nejlepší a není tak náročná na čas. Jediná věc co mě trošičku mrzela byla, že jsem si nemohl vychutnat hlasový doprovod Jamese Earla "Darth Vadera" Jonese. ()

yakoob 

všechny recenze uživatele

Úžasně natočený dokument...Veliká škoda, že i režisér věří, že je to všechno náhodou...Tomu snad musí věřit opravdu jenom blázen a nebo člověk nevzdělaný!!!...Taková nádhera, všechny ty stvoření, a více jak polovina světa věří, že je to výsledek evoluce...Fíha...To už jsme tak zdegenerovaní?..."Jeho věčnou moc a božství, které jsou neviditelné, lze totiž od stvoření světa vidět, když lidé přemýšlejí o jeho díle, takže nemají výmluvu" (Bible)...Ať už dokumentu vytýkám právě podlehnutí nedokázaných důkazů, po stránce filmové hezky zpracované... ()

Reklama

Falko 

všechny recenze uživatele

Kamerove zabery z vtacej perspektivy na nasu Zem su tak neskutocne krasne, ze sa to snad neda ani opisat, proste treba vidiet. Jeden z najkrajsich dokumentarnych filmov, aky som uz dlho nevidel. Spominam si aj na BARAKU: ODYSEU ZEME (1992), ktoru som videl v kine case jej premiery a pamätam si len to, ze pocas celeho filmu tam nebol vobec ziadny komentar k tomu, co vsetko tam bolo ukazane. Viem, ze to bol vtedy zamer rezisera, urcite tam bola aj krasna hudba, ale ked sa na nieco pozeram, chcem mat k tomu aj komentar a nastastie v tomto dokumente komentar. Takze krasa... 23.10.2009 ______ Patrick Stewart - (Rozprávač) +++ James Earl Jones - (Rozprávač) +++ Hudba: George Fenton +++ ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Krásny dokument s nádhernými zábermi, ktorému k dokonalosti nechýba takmer nič. Ponúka nádherné obrázky pretkané peknou hudbou a dojímavé príbehy zvierat. Problém je, že podobných pekných a kvalitných dokumentov vzniklo za posledné roky viac, napr. Home, Tajomstvo oceánu... Mám rád prírodu a rád si pozrem prírodopisný film, ale od dokumentu, ktorý je v Top 20 najlepších filmov som čakal niečo mimoriadne, to som nedostal. Preto "len" 4 hviezdičky. 80% ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Globální oteplování, led, pouště, tajga, medvěd, slon, lev, ryba... bla bla... Možná celá série je dobrá (jsou tu vidět prachy a technika), ale ta devadesátiminutová okleštěna verze je jedna velká nuda s jediným vtipným šestibrkým ptákem, co zametá, uklízí a udržuje si pořádek. Jinak to byl jeden z nejnudnějších a nejpovrchnějších dokumentů, který jsem doposud viděla. A to mám dokumenty o zvířatech fakt ráda. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (8)

  • Vybrané záběry byly pořízeny v průběhu pěti let. Společný rozpočet filmu a seriálu byl cca 47 milionů dolarů. (HellFire)
  • Film se stal v Japonsku nejvýdělečnějším dokumentárním snímkem první dekády nového tisíciletí. (Geriel)

Reklama

Reklama