Reklama

Reklama

Maraton lásky

  • Velká Británie Run, Fatboy, Run
Trailer 1

Každý má právo na lásku. I nenapravitelní pařezové, kteří v životě dokážou všechno tak akorát zpackat. V jejich případě je nutné umět si jen směrem ke štěstí pořádně popoběhnout.  Ve svém celovečerním režijním debutu se herec David Schwimmer, kterého české publikum zná především jako šarmantního potrhlíka Rosse ze seriálu Přátelé, vydal po stopách chlapíka, kterému byste možná ani nepodali ruku. Dennise nelze charakterizovat jinak než slovy nesympatická nula. Pracuje jako hlídač v obchodě s prádlem, je věčně plonk a neustále shání peníze na nájem. A co do charakteru je to vážně zvíře. Dokonce před pěti lety utekl své těhotné snoubence Libby od oltáře. Jenže ejhle, i u takového nevycválance se mohou objevit city. I přes to všechno co udělal, totiž Dennis pořád Libby miluje a pokouší se získat ji zpět. Nyní dokonce možná dostane šanci. Již brzy se ve městě poběží charitativní maraton, jehož se hodlá zúčastnit i Libbyin současný přítel, bohatý a přátelský Whit. A pokud by Dennis Whita porazil, možná by si Libby mohla uvědomit, kdo je pro ni ten pravý. Obtloustlý Dennis proto zahodí lahve i cigarety a začíná se svéráznou přípravou na vrcholný sportovní výkon. Že by i takhle mohla vypadat cesta ke štěstí? Kdo ví, každopádně Dennis to v této americké romantické komedii rozhodně zkusí. Svoji hereckou tvář mu propůjčil neodolatelně nepřitažlivý Simon Pegg. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (278)

AppleCore 

všechny recenze uživatele

Do dneška jsem nepochopil dvě věci. První věc je spíš otázka k zamyšlení která zní: Na co si to tu kurva všichni hrajete?! A věcí druhou je ta, proč má každá komedie zde tak špatný hodnocení. Nemůžu si pomoct, ale tehle film je prostě skvělej od začátku až po konec a na 90 minut pobavení je to naprosto ideální. Simon Pegg je frajer a to, že tu nějakej choze vyžvejkne blábol typu "ohrané, nevtipné" neni hned důvodem se tím řídit taky. Dam ruku do vohně za to, že se valná většina řídí pocitem druhejch, aby se tu náhodou nějak nepohoršili. Probuďte se z tý noční můry. Jasnejch pět hvězd. ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

Vynikající romantická komedie dle mého gusta. Skvělý Pegg a pro mě naprosto uvěřitelný scény. Ten podzimní večer co jsem na to koukal se stal naprosto kouzelný. Schwimmerovi komedie sakra jdou! ()

SHI-SHA 

všechny recenze uživatele

Jediné, co mi na filmu vadí je to, že se dva moji dva oblíbenci Simon Pegg a Dylan Moran upsali americké komedii. Naštěstí to dopadlo nečekaně zábavně. ()

J*A*M*A*L 

všechny recenze uživatele

Britové opět válí v této skvělé romanticko sportovní komedii.Aby ne který film se Simonem Peggem není dobrý.V této komedii opět válí.Naprostá senzace.100% ()

Pekisan 

všechny recenze uživatele

Uplne presne moj typ humoru. Plus si k tomu pridajte to, ze trenujem na maraton a za dva dni bezim polmaraton. Jo a este tam hra Dylan Moran z Black Books a Thandie Newton je prekrasna zena. Za Chozeho odpad a csfdackych 64 percent davam istu plnu davku ()

benden 

všechny recenze uživatele

Za mne moc dobrá komedie. Bavil jsem se od začátku a některé scény - třeba namátkou: začínající trénink na maraton nebo figurína drbe vyrážku - bez chyby. Přidávám další hvězdu. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Já na komedie nikdy nečekám, ty příjdou z nenadání a i když nevím co čekat, většinou jsem buď překvapen nebo na to všechno hnedka zapomenu a neřešim. Komedie jsou všelijaké, ale že by měli nějakou reklamní kampaň to se říct nedá, oproti jiným bijákům z Ameriky, které v kině trhají sedačky již při úvodních titulcích. Na Run, Fatboy, Run jsem se těšil, je to jedna z mála komedií, na kterou jsem se já těšil a nakonec jsem i byl překvapen. Mně ten typ humoru prostě sednul. Nic extrémního, klasicky nenápadného a rozhodně nápaditého i když ne bůhví jak bláznivého. Tak nějak bych to možná zhodnotil na první zkouknutí. On to režíruje David Schwimmer, hraje v tom Simon Pegg a hlavně Dylan Moran. To všechno jsou moji oblíbenci číslo jedna a já prostě věřil, že to špatně dopadnout nemůže. Už trailer nabízel parádní zábavu a ta se také podle mě dostavila. Jen ostatní řekl bych, čekali trochu víc, když v tom hraje ten magor z Black Books, Dylan Moran. Ono by to taky bláznivější určitě bylo, kdyby dostal daleko větší prostor. Ne že by nedostal, ale dostat o trochu větší, tak je zaděláno na tu nejlepší komedii za poslední dobu. Každopádně i tak jsem se bavil. Těšil jsem se a dopadlo to dobře. Celou dobu jsem se nenudil a i když to ke konci mělo čistě průměrný spád jak u komedií bývá, nemohl jsem se netvářit, že mě to nebaví, prostě se bavil, tak jak to od filmu očekával. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Rozhodne ne tak spatny, aby to melo jen 66%, ale zase ne tak dobry, jak to bejt mohlo. Nejvetsi problem je asi pribeh, kterej je strasne narvanej klise, takze vyvoj je cloveku jasnej od zacatku do konce. Dalsi problem je, ze se tvurci nemohli nak rozhodnout, jesli teda komedii a nebo drama, takze tu jsou na komedii dost vazny a krapet smutny momenty a to pak misty rusi. Samotnejch vtipu by tu melo bejt krapet vic, ale mezi tema, co tu jsou, se najde i par originalnich, ale i kdyz vetsina uz k videni nekde byla, hlavne diky perfektnim hercum jsou skvele vtipny. Obsazeni se fakt povedlo, Azaria a hlavne Pegg nemaj chybu a potesilo me, ze zas nekde dostal trosku slusnejsi roli Dylan Moran, kterej je neskutecne krutej. Celkove jsem se misty nudil, ale vetsinu casu slusne bavil. ()

JANARYBA 

všechny recenze uživatele

Fenomén "SIMON PEGG" funguje bezchybně - v mnohém jsem se tu v něm viděla - moje ranní vstávání, lenost, nedostatek pevné vůle...Co by s jiným hercem byla trapná křeč je tady celkem vtipné. Myslela jsem celou dobu, že film je anglický, ale teď už je mi obsazení čokoládové manželky jasné - etnické kvóty. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Překvapivě hodně zábavná komedie. David Schwimmer ukázal, že není jenom Ross, ale také talentovaný režisér. Nějaké vtipy jsou sice stupidní, ale jinak jsem se smál hodně a Schwimmer se v Británii rozhodně neztratil. Pegg je vtipný jako vždy, Thandie Newton je k nakousnutí a Dylan Morgan potěší. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Příjemné pokoukání! Mám rád toho herce co hraje toho vždy ošklivějšího chlapíka, protože je to neuvěřitelný sympaťák a tady navíc i skvělý atlet. David Schwimmer prokazuje svůj talent. Ano film je tuctovým příběhem, který není nikterak originální, ale přesto umí potěšit a zahřát a následně několikrát rozesmát. ()

hippyman 

všechny recenze uživatele

pobavit diváka je podle mého názoru u komedie to hlavní a tady se to docela dobře povedlo... pegga já rád a moc u filmu nepřemýšlet občas taky neuškodí... oddychovka za 70%. ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

Komediální jednohubka stravitelná pro oba břehy Atlantiku. U mě osobně nakonec těsně převážily ty britský ingredience, z nichž se sluší vyzdvihnout hlavně nenápadnej štěk Davida Walliamse tak trochu ve stylu Little Britain. ()

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Nejdříve jsem viděla jen ukázky na tenhle film a už při nich jsem se hrozně moc smála. Říkala jsem si, že to musím vidět. Bylo to celkově lepší než jsem čekala. Herecké obsazení se mi moc líbilo a hlavně Dylan Moran! Ten je prostě nejlepší vždycky. A nejvíc mě dostala jeho hláška z celého filmu: "Já nemám budík. Nikdy nikam nemusím." Takže 80% je zde jasných. ()

Reklama

Reklama