Reklama

Reklama

VOD (1)

Cyklistický pretekár Ryder (Dolph Lundgren) sa nemôže zmieriť so smrťou svojho najlepšieho priateľa. Jedného dňa však Ryder zistí, že jeho priateľ nezomrel, ale že bol zavraždený miestnym podnikateľom Renom (Matthew Tompkins), ktorému stál v ceste. Ten chcel postaviť kasino na území indiánskej rezervácie. Na svojej misii spravodlivosti sa Ryder postaví proti Renovi a jeho mužom. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (58)

Maty85 

všechny recenze uživatele

Vynikající drsnej filmek připomínající "Zákon ulice" od Segala. Bezejmený hrdina se příjíždí pomstít, nemilosrdně a bez jakýkoliv emocí zlikviduje každýho kdo se mu připlete do cesty. Jeden z nejlepších filmů Lundgrena za poslední léta. Tadle role drsňáka mu padne jako ulitá a měl by u ní i nadále zůstat a vytvořit ještě více filmů tohoto typu.Zasloužený *** ()

Acrobat odpad!

všechny recenze uživatele

V zufalo posobiacom americkom mestecku , kde nefunguju ziadne pravidla ako ich poznate zo sveta okolo seba sa podla Pisma zjavi biely anjel pomsty. Ako ju vymysli a zosnova je jasne uz z reziserskeho postu a cely tradicny cas ste svedkom hluposti v spomalovani, dialogu, herectva, deja, pribehu a postav. Netusim co vedie take tupe bytosti ako Dolpha k toceniu sebaprezentacnych odpadov a jedinym plusom pre umoreneho divaka je to, ze Dolph nevisi nahy niekde zo stropu alebo ho mlatia. Deravejsi scenar z americkeho zapadakova by jeden hladal a filmova katastrofa v sepiovom odtieni je tocena nepochopenym sposobom. (Videne 13.10.2020, Dajto archiv) ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Švédsky borec Dolph Lundgren je stará známa persóna v oblasti béčkových akčných filmov. Urastený, svalnatý blonďák s drsným pohľadom a tvrdou ranou. Chlapík s ktorým sa neslobodno dostať do konfliktu. Tak sa predviedol i v snímku "Krvavá pomsta", ktorý v roku 2007 sám zrežíroval. Stvárnil v ňom postavu osamelého, tichého motorkára, čo prichádza do malého indianskeho mesta pomstiť smrť svojho kamaráta. Musím uznať, že Lundgren v tomto filme pôsobí hodne drsne. *** ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Dolpha mam rad ale tohle mi moc nesedlo pulku filmu se nic moc nedeje semtam bitka prumerne natocena jinak Lundgren predcita z bible filozofuje a az na konci to trochu rozjede ale zadnou velkou krvavou pomstu z vyjimkou jednoho pekne rozstriknutyho mozku neuvidite a kdyby pro vas byla trochu zahadou postava kterou Dolph hraje tak ti kteri to nevideli a nechteji znat pointu at dal nectou prichazi SPOILER Lundgren je mrtvej ano presne tak je to duch co se msti ze zahrobi a pochopite to na konci kdyz pred zaverecnymy titulky na motorce mizi za horizontem a uz se nevynori ovsem budete li se divat pozorne tak z ruznych narazek a odkazu vam to dojde uz tak zhruba v pulce filmu jako mne takze o nejaky pointe se moc mluvit neda sorry Dolphino ale tenhle kousek si uplne nezkorigoval no nevadi nikdo neni dokonalej ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že jsem Dolphu Lundgrenovi, který však pro mě zůstane hlavně Ivanem Dragem, který mu slušel ze všech rolí nejvíce, poslední dobou přišel docela na chuť !! Missionary Man naprosto zhovadile českým distributorem překřtěný na Krvavou pomstu rozhodně patří k Lundgrenovým lepším filmovým počinům, když sám stvořil parádně béčkovou postavičku nekompromisního pijana tequily a tajemného mstitele s intelektuálskými brýlemi na čtení a Biblí v ruce, zřejmě se nechal inspirovat v tomto směru tragickým Stevenem Saegalem.. Ani Lundgrenův "mstitel", ani samotný příběh se s ničím moc nepáře, nebere se příliš vážně, bez všelijakých zdlouhavých kudrlinek a zápletek, či nepřehledných bitek a přestřelek se vypořádá se všemi neřády ve městě, aby nakonec stejně jako přijel, nakonec i beze slova zmizel na své motorce stejně jako kdysi Odpadlík Lorenza Lamase..;) Krvavá pomsta nenudí, milovníky akčních béček a Dolphieho určitě potěší, jen ten filtr staré zažloutlé fotky mi nesedl, zdál se mi zbytečný.. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (2)

  • Kromě ztvárnění hlavní role Dolph Lungren film režíroval a je také autorem scénáře. (Terva)
  • Film sa premietal aj na filmovom festivale AFI v Dallase v roku 2008. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama