Miliardář Nerio Winch je nalezen utonuvší. Jeho smrt však vzbuzuje řadu otazníků, neboť se jedná o zakladatele a hlavního akcionáře mocné a neustále se rozrůstající skupiny W. Zvláště v obchodním světě jeho smrt vyvolá hotové pozdvižení umocněné faktem, že Winch zemřel bez dědice. Neiro Winch však skrýval velké tajemství - před třiceti lety adoptoval v bosenském sirotčinci chlapečka jménem Largo. Ten se ovšem momentálně nachází v brazilské věznici poté, co vpadl do léčky a byl obviněn z obchodu s drogami. Byla smrt otce a jeho uvěznění pouhá souhra okolností nebo se jedná o komplot s cílem odstavit jej od dědictví? (claudel)
Dostalo se ke mně několik recenzí, které slibovaly velmi slušný akční zážitek, nicméně flashbacky protkaný snímek přináší jen průměrné, leč sympatické vyprávění o jednom pohádkovém dědictví, na které si ostří nejeden zloduch. Jistý Nerio Winch byl totiž veleuznávaným obchodníkem, zakladatelem a hlavním akcionářem jedné gigantické firmy. Byl.. Jeho smrt je zahalena tajemstvím a mediálním třeskem, protože údajně zemřel bez dědice. Jenže to by starý vlk Nerio nemohl skrývat letité tajemství o adopci bosenského chlapečka Larga. Světoběžník Largo to tak bude mít nesmírně těžké, přestože mu jde více o pomstu než-li o nesmírné bohatství. Na Evropu rozhodně nadprůměr, jinak ale svěží šedesátka s chytrým scénářem, zbytečnými zvraty a bez zapamatováníhodných momentů. Nenadchne, nenaštve. Cesta za pomstou je navíc dlážděna solidními hereckými výkony, našince potěší velmi příjemný Karel Roden.
Od filmu jsem nic moc nečekal, a proto jsem byl dost překvapený. Výborně natočený akční thriler, k tomu krásné chorvatské prostředí, příjemné herecké obsazení /včetně Karla Rodena/ - tohle se dá opravdu doporučit.
Velmi stylový akčnák s ačkovým vizuálem a spoustou nádhernejch zajímavejch lokací (jako je město v nitru ostrova). Od ostatních akčních filmů se navíc liší perfektním scénářem, kterej je napínavej, plnej zvratů a překvapí. Jak by také ne, když je podle jednoho z klenotů francouzské komixové tvorby. Jenom karel uz by si zaslouzil nejakou jinou roli nez Ruského boháče či mafiána. Je vidět že současná francouzká kinematografie umí když chce.
Largo Winch neni žiadny suchopárny thriller, obsahuje aj peknú dávku akcie, dobrodružnosti a pästných súbojov o ktoré sa poväčšinou stará mladý chorvát Largo Winch (Tomer Sisley). Karel Roden v roku 2008 stihol Bathory, RocnRolla a ešte si strihol aj v Largovi roličku ruského miliardára.
Miliardář Nerio Winch umírá a jeho legitimní dědic Largo se musí k ke svému majetku doslova prorvat, neb se zdá, že celý svět se proti němu spiknul, takže ho neustále někdo honí, střílí po něm, ohrožuje ho nožem a nesmyslnými obviněními. Téměř celý film je tak jedna dlouhá honička ve které se mluví více jazyky, než průměrný člověk může znát. V malé roli Karel Roden.
Dobře udělaná žánrovka. Plná klišé, jímavých obrázků a překombinovaných zvratů - ale také napínavá, svižná a chytlavá. V rámci francouzské kinematografie v tomto žánru to není vůbec málo.
Largo Winch to neměl jako adoptovaný synek jednoduché. Dokonce se zapletl i do obchodu s drogami a poté, co chtěl převzít multimiliardářskou společnost svého nevlastního otce, ocitne se ve velkých potížích. Vše začíná pozvolně a zdá se, že už není návratu. Ale Largo Winch je nepřemožitelný! Většina příběhu je postavena na budování charakteru a vývoje postavy s několika flashbacky. Úhlavní nepřítel je poměrně dobře utajen a s přibývajícím koncem napětí úměrně stoupá. Musím se však zmínit o nevyužitém potenciálu, který z LW přímo sálá a myslím si, že si i přímo "volá" po větším množství akčních pasáží. Škoda, ale i tak se jedná o podařený francouzák... :-) 73%
Mierne komplikované, ale veľmi zručne a hlavne dosť dobre natočené...hlavný hrdina aj keď je neznámy ľahko si ho zamilujete..na to že je to takmer neznámy film aj na csfd..je to dosť dobrý akčný thriller
Průměrná akční podívaná s prostým příběhem přeplněným neustálými rádoby šokujícími zvraty, což vede k výrazné nepřehlednosti. Já jsem na Largo Winch šel jen, abych nekazil partu, protože spolužáci chtěli ten film tuze vidět. Kdyby bylo na mně, vybral bych si z bohaté nabídky pařížských kin určitě jinou filmovou lahůdku. Posléze jsem se dozvěděl, proč Francouzi tolik toužili Largo Winch vidět. Netušil jsem, že existoval stejnojmenný seriál, který byl hodně populární. Aspoň jsem je poučil, že Karel Roden je Čech a nikoliv Chorvat, Srb nebo Rus :-)
Chorvátska vlajka, morské pobrežia, známe slovenským aj českým dovolenkárom, sa tu objavujú často, takže sa na mňa pri sledovaní nejako nalepila pohoda. Hlavnú postavu hraje pre mňa neznámy herec, ale veľmi ma potešil charizmatický M.Manojlovič, známy predovšetkým z filmu Irina Palm. Film sa odohráva v rôznych častiach sveta, takže aj preto vo filme zaznie mnoho jazykov, ale najmä angličtina, francúzština a chorvátština. Ide o peniaze..., ide o veľké peniaze a tam kde sú, ide vždy o život a o podrazy. Kto tie podrazy a vraždy organizuje, postupne odhaľuje hlavná postava- Largo Winch. Akčné scény sú slušné v kombincii s exotickými miestami nedávajú veľa priestoru pre nudu. Cinemáckych 80% a chválospev o jednom z najlepších akčných filmov za poslednú dobu som ani zďaleka nezdieľal, ale vidieť sa určite oplatí. Slabšie štyri hviezdičky, 70%.
Vyborny akcny thriller z francuzskej produkcie potesi dobrym pribehom, sviznym tempom a prekvapivymi zvratmi. Hlavny hrdina je sympatak a tak isto potesila ucast Karela Rodena a aj Kristin Scott Thomas. Film ma navyse velmi dobru kameru a rychly strih. Reziser to zladol vsetko vyborne a mne pripravil skvely oddych a kusok napatia. Kiezby bolo takychto filmov viac. Tento film vrelo odporucam:-)))
Pri natáčaní síce behala realita po opačnej strane Zeme, avšak snímok ako taký je veľmi zručne natočený. Zápletka nie je najhoršia, možno len priveľa konšpirácie na môj vkus. V zhrnutí ide o nadpriemerný thriller s vynikajúcou kamerou, kde nájdete momenty skvelé (súboj na streche) i vyložene trapné (vysvetľovanie členom správnej rady nadnárodného koncernu čo sú to akcie na doručiteľa). Našťastie svetlé momenty svojou kvalitou zatienia nelogickosti, a tak hodnotím 3,5*.