Reklama

Reklama

Miliardář Nerio se utopil a jeho smrt vyvolala hotové pozdvižení. Navíc zemřel bez dědice. Ve skutečnosti však měl Nerio tajemství – před lety adoptoval v Bosně chlapce jménem Largo. Ten je ovšem momentálně ve vězení poté, co byl křivě obviněn z obchodu s drogami. Jde jen o souhru okolností, nebo o dobře připravenou akci, která jej má zbavit dědictví? (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Recenze (119)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $30,7miliónaTržby USA $10,352Tržby Celosvetovo $17,838,000║ úplne v pohode odsýpajúca dobrodružná jazda, príbeh neurazí, postavy neotrávia, akcia slušná /60%/ ()

Fr 

všechny recenze uživatele

Dostal jsi darem život. Tak s ním něco dělej..... Ekonomická bitva o společnost ,,WINCH“ sebou nese jako vedlejší efekt boj o život. Vše doplňují flashbacky ze života Larga a akce (občas) přitažená ,,za uši“. Film má uvěřitelný příběh, je tu dost akce a také jistý nádech dobrodružství. Přestože film jako celek někdy zaskřípe, je to solidní zábava. A tak i když dám 3*, vězte, ŽE JSOU TO LEPŠÍ 3*! Několik důvodů, proč má smysl film vidět: 1.) Nevím, proč malé děti nosí nůž. 2.) Chci vidět K.Rodena, jak kupuje W Group. 3.) Mám slabost pro francouzskou akci. PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE ** NAPĚTÍ * ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Poměrně Slušný Akčnák!..Určitě bych uvítal Více Akce.. A snížil počet ekonomicko-obchodních stopáží, které mě opravdu nebavily.. Závěrečná Akce byla skvělá.. Super kamera, fajn prostředí.. A ještě musím pochválít skvělý pád ze Skály:) ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Dejte mi pár miliard, já si jich několik odložím na horší časy a pak se začnu tvářit jako Largo, kterému o prachy vůbec nejde. Přesto je třeba ho zabít, když si ten hajzlík dovolil být adoptován jedním z nejbohatších mrtvých mužů planety. Nemohu tvrdit, že to mělo hlavu a patu, nebo že bych padnul na zadek před dokonale propracovaným scénářem, ale já jsem si to akční pobíhání docela užil. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Francouzi umí točit thrillery a tady to zase ukazujou v plný parádě a v hodně pekným vizuálním zpracování, zejména musim upozornit na naprosto perfektní pád ze skály, kterej by v jiným filmu byl jen formalita, ale tady je to natočený naprosto úžasně, že i taková scéna tu působí perfektně. Nicméně vyvarovat se celkem velkých logických chyb by rozhodně neuškodilo a celkově bych uvítal i víc akce, ale jinak francouzská produkce zase boduje ()

akisha 

všechny recenze uživatele

Je to přesně na pomezí 3* a 4* hvězd, přičemž jinak příjemný celkový dojem mi kazila hlavně roztříštěnost a zbytečná překombinovanost děje. Myslím, že kdyby se film natočil přímočařeji nebo se flashbacky šikovněji zakombinovaly do příběhu, šlapalo by to líp. To, že ani nejdou chronologicky, přehlednosti zrovna nepřidává. To je ale ke kritice všechno. Oceňuju i hudební doprovod a sympaťáka v hlavní roli a pak taky samosebou Rodena, jako obvykle perfektního. Dokonce to párkrát má i slušně emoční náboj a na lokace přímořského venkova se hezky kouká, nepřekládaná chorvatština je další palec nahoru. Akce v klasicky francouzském stylu, podaná v klasicky zašmodrchané formě. 65% ()

castor 

všechny recenze uživatele

Dostalo se ke mně několik recenzí, které slibovaly velmi slušný akční zážitek, nicméně flashbacky protkaný snímek přináší jen průměrné, leč sympatické vyprávění o jednom pohádkovém dědictví, na které si ostří nejeden zloduch. Jistý Nerio Winch byl totiž veleuznávaným obchodníkem, zakladatelem a hlavním akcionářem jedné gigantické firmy. Byl.. Jeho smrt je zahalena tajemstvím a mediálním třeskem, protože údajně zemřel bez dědice. Jenže to by starý vlk Nerio nemohl skrývat letité tajemství o adopci bosenského chlapečka Larga. Světoběžník Largo to tak bude mít nesmírně těžké, přestože mu jde více o pomstu než-li o nesmírné bohatství. Na Evropu rozhodně nadprůměr, jinak ale svěží šedesátka s chytrým scénářem, zbytečnými zvraty a bez zapamatováníhodných momentů. Nenadchne, nenaštve. Cesta za pomstou je navíc dlážděna solidními hereckými výkony, našince potěší velmi příjemný Karel Roden. ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Príbeh príšerne romantický, rozprávka pre staršie dámy, vizuálne pekné, ale rozčuľovala ma tá čiernobielosť hrdinov. V polovici ma to prestalo baviť. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Zírám. Nečekal jsem nic extra, ale dostal jsem solidní dobrodružný thriller(ek) s několika povedenými akčními scénami, svižnou atmosférou, hezky barevnou kamerou, Desplatovou našlapanou hudbou, sympatickým hlavním hrdinou a navíc s Karlem Rodenem. Za pozornost stojí příběh, který sice není nijak komplikovaný ani překvapivý, ale je zručně podaný a i přes velké množství flashbacků velmi přehledně vyprávěný. Zabodoval také tím, že v něm nejde o záchranu světa nebo něco podobně heroistického, ale o "obyčejné" prachy. Čtyři čisté. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Chorvátska vlajka, morské pobrežia, známe slovenským aj českým dovolenkárom, sa tu objavujú často, takže sa na mňa pri sledovaní nejako nalepila pohoda. Hlavnú postavu hraje pre mňa neznámy herec, ale veľmi ma potešil charizmatický M.Manojlovič, známy predovšetkým z filmu Irina Palm. Film sa odohráva v rôznych častiach sveta, takže aj preto vo filme zaznie mnoho jazykov, ale najmä angličtina, francúzština a chorvátština. Ide o peniaze..., ide o veľké peniaze a tam kde sú, ide vždy o život a o podrazy. Kto tie podrazy a vraždy organizuje, postupne odhaľuje hlavná postava- Largo Winch. Akčné scény sú slušné v kombincii s exotickými miestami nedávajú veľa priestoru pre nudu. Cinemáckych 80% a chválospev o jednom z najlepších akčných filmov za poslednú dobu som ani zďaleka nezdieľal, ale vidieť sa určite oplatí. Slabšie štyri hviezdičky, 70%. ()

Arkos 

všechny recenze uživatele

Od filmu jsem nic moc nečekal, a proto jsem byl dost překvapený. Výborně natočený akční thriler, k tomu krásné chorvatské prostředí, příjemné herecké obsazení /včetně Karla Rodena/ - tohle se dá opravdu doporučit. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Průměrný thriller se zajímavou hudbou a mou oblíbenkyní Kristin Scott Thomas. Jako jednohubka dobré, ale za půl roku už nebudete tušit o čem to bylo. * * * ()

Ketri 

všechny recenze uživatele

Českého diváka jistě potěší Karel Roden, coby typický rodák z Gruzie a chorvatského zase ta "jejich" makedonská lidovka. Ale jinak nic moc. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Largo Winch je v dobrom zmysle jednohubka, ktorá od diváka nechce, aby si ju ukladal v mysli ako niečo výnimočné v rámci akčného žánru. Na druhý deň (v lepšom prípade) už ani nebudete vedieť, čo ste to večer videli, ale je to stále lepšie, ako sa zobudiť s pocitom, že ste videli niečo nepríjemné. Francúzi už majú doby najväčšej slávy drsných kriminálok a gangsteriek dávno za sebou, takže netreba byť zbytočne plný očkávaní a budete radi, že aspoň nie ste sklamaní z toho, čo ste videli. ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Largo Winch neni žiadny suchopárny thriller, obsahuje aj peknú dávku akcie, dobrodružnosti a pästných súbojov o ktoré sa poväčšinou stará mladý chorvát Largo Winch (Tomer Sisley). Karel Roden v roku 2008 stihol Bathory, RocnRolla a ešte si strihol aj v Largovi roličku ruského miliardára. ()

pm 

všechny recenze uživatele

Miki Manojlović a Kristin Scott Thomasová v jednom filmu? Ne tak docela. Jinak překvapivě svižná komiksová adaptace -nic víc, nic míň. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Takže na tenhle film jsem se dost těšil, ale takovýhle zklamání jsem opravdu nečekal. I když Roden potěší a i zrežírované to je dobře, tak se mi zdá že bud nebyly prachy nebo je režisér naprosto akční neumětel. Protože takhle promarněnou příležitost se jen tak nevidí. A i když se objevila scéna která stojí za zmínku tak je po čase naprosto zabitá. Nuda, šeď, zklamání. NA dvojku koukat nebudu. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Largo Winch to neměl jako adoptovaný synek jednoduché. Dokonce se zapletl i do obchodu s drogami a poté, co chtěl převzít multimiliardářskou společnost svého nevlastního otce, ocitne se ve velkých potížích. Vše začíná pozvolně a zdá se, že už není návratu. Ale Largo Winch je nepřemožitelný! Většina příběhu je postavena na budování charakteru a vývoje postavy s několika flashbacky. Úhlavní nepřítel je poměrně dobře utajen a s přibývajícím koncem napětí úměrně stoupá. Musím se však zmínit o nevyužitém potenciálu, který z LW přímo sálá a myslím si, že si i přímo "volá" po větším množství akčních pasáží. Škoda, ale i tak se jedná o podařený francouzák... :-) 73% ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Šílený příběh, ve kterém zřejmě nikdo není tím, kým se zdá, nenechá diváka polevit v ostražitosti. Jedinou výjimkou je hlavní hrdina. Jenže tady to nějak vedlo k dojmu, že je to nejméně zajímavá postava ve filmu, což dokládalo i obsazení této role nějakým Tomerem Sisleyem. Na druhou stranu většina akčních scén vypadala jako poctivá práce kaskadérů místo obvyklého tance pixelů, a to je dneska také plus. Ale druhý díl už vidět nehodlám. ()

Reklama

Reklama