Reklama

Reklama

Láska a jiné pohromy

  • Velká Británie Love and Other Disasters (více)
Trailer

Obsahy(1)

Emily Jackson (Brittany Murphy) má kouzelný život. Žije a pracuje v Londýně jako asistentka editorky časopisu Vogue. Avšak její rychlý životní styl je v přímém rozporu s její duší toužící po lásce. Tak se vyžívá tím, že dohazuje svým přátelům partnery. Peterovi (Matthew Rhys), jejímu spolubydlícímu a nejčastější oběti svého párování, vyhlédne pohledného asistenta Paola (Santiago Cabrera). Je však natolik zažraná do seznamování druhých, že si ani nevšimne, že o ni taky někdo stojí... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (135)

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Zábavná, romantická komedie s opravdu nevšedními situacemi. Ani chvíli jsem se nenudil a přál si, aby to Emily s Paolem vyšlo :-) No a herečka Brittany Murphy je v tomto filmu opravdu k nakousnutí......ham...... :-) ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Uječenost, sexualita, zmatky. Jakákoli nepovedená romantická komedie je mnohem menší zlo než tenhle splácaný hybrid. Je umění udělat z líbezné Brittany Murphy extra otravnou hlavní hrdinku. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Průměrná romantická komedie, která rozhodně neurazí, ale zároveň v ní ani neni nic navíc. V podstatě je tady typická linie příběhu, do toho možná trošku inovativní zápletka s homoušema, ale to už sem taky viděl a jinak to je v podstatě úplně obyčejný. Ovšem Brittany to tady sluší ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Mám dojem, že tuhle snídani u Tiffanyho už někdo nesčetněkrát přežvýkal.. Britský esprit vůbec nepomohl a poprvé od Ďábel nosí Pradu jsem měl nutkání narvat většinu postav do Michelinky tahat pneumatiky.. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Při pohledu na neblonďatou, vykulenou Brittany Murphy tu a tam naskočí husí kůže při pocitu, jaká je téhle mladé herečky škoda!! Jinak tu máme celkem neškodnou žánrovku, v níž všechno funguje víceméně tak, jak divák chce a hlavně očekává. Vybavit si nějaké konkrétní scény (vyjma těch, kdy se hlavní hrdinka předvádí v prádle i bez něj) bude za nějakou dobu asi hodně obtížné, nicméně tvůrci předkládají romantiku místy docela šikovně, takže ta půl druhá hodinka uběhne relativně příjemně!! ()

nunka 

všechny recenze uživatele

Eklektická zmeska romantických filmov (Ranajky u Tiffanyho, Nothing Hill...) Aj keď som očakávala prihlúplu komédiu - súdiac podla názvu...Love and Other Disaster mal nakoniec veľa prvkov, ktoré mám v romantických komédiách rada - ťažil z nadsázky, humoru a maximálne pozitívneho hudobného podmazu, do ktorého som sa zamilovala. Milé! ()

Jamal 

všechny recenze uživatele

Brittany to tady moc sluší. Hlavně mnohem víc než ve filmech kde má blond vlásky. Film mě příjemně překvapil. Žádné zbytečné scény. Jen mě trošku mrzí závěr. Úplné vynechání hledání Paola v Buenos Aires. Jinak s tou Gwyneth a Orlandem je to docela legrace - mi to připomíná Seagala v Boeingu 747 v ohrožení. Alespoň délkou hraní. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době můžu napsat, že film zachránil konec. Byl to skutečně prozíravý a vtipný nápad, nechat finální scénu Gwyneth s Orlandem. Ti se tak vlastně na natáčení přijeli jen vykousnout za prachy. Proč že já to nejsem hercem? Ale jinak to tedy byla slátanina všeho, co vyzvracíte na téma ´romantická homosexuální komedie´ během pěti minut. Zdejšímu hodnocení příliš nerozumím. Asi je tu hodně homosexuálů... ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Nebýt komentářů od mých oblíbenců, tak se stěží přenesu přes první půlhodinu a nebýt Brittany Murphy (jak mně se stýská), tak to snad ani nedokoukám... Slabota o několika lepších (ale nikoli silných) místech. 40% ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 5/10 Děj 5/10 Hudba 6/10 Efekty 6/10/// +humor -nějak jsem si té Gwyneth a Orlanda nevšiml, opravdu tam hrajou?/// Tak já nevím. Na tenhle film jsem se aji tešil, jeho hodnocení není špatné, jenže já měl chuť to po 20ti minutách vypnout. Naprosto mě to nebavilo. Postavám jsem nerozuměl. Byl jsem celkem otráven a znuděn. A tenhle stav trval zhruba do poloviny filmu. Potom už jsem tomu přišel na chuť a začalo mě to i bavit a docela aji chápu co je na tom film tak hezkého. Přesto mám smíšené pocity a vidím to na slabé tři./// Celkem 53%/// ()

Aknah 

všechny recenze uživatele

So good! :) Člověk by si řekl, že jeden z mnoha mnoha dalších romantických komedií, které končí předvídatelně a neurazí ani nenadchnou. Ovšem tohle je jinej level, velmi vtipné, svižné, trapné scénky, chování Britanny Murphy... no prostě je tady totálně boží! :) Film jako celek je moc milý a roztomilý kousek, kterých by mělo určitě být víc! Britanny je asi nějaká neteř Audrey Hepburn ne? :D Co mě mrzí na tomhle film ale nejvíc, je že svět ztratil takovej talent jako je ona. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Mám velmi rozporuplné pocity. Během první poloviny jsem se nudil - nic moc se nedělo a neznal jsem herce. Nebýt krásné a moc roztomilé Brittany Murphy, asi bych to vypnul. Nicméně pak přišla klíčová zápletka, která slibovala, že se přece jen pobavím. A najendou to byl jiný film, měl spád, přišlo pár vtipnách dialogů, napětí před finálním vyvrcholením se stupňovalo a dočkal jsem se zábavy, kterou jsem očekával už od začátku. Konec netřeba prozrazovat, žánr mluví sám za sebe, ačkoliv přece jen byl trochu netradiční. Věřím, že milovníci romantických komedií si přijdou na své. Já jsem rád, že jsem objevil Brittany Murphy, nevím jak v jiných snímcích, ale tady zářila. **** 70% ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Tá podzápletka s najlepším super chápajúcim homosexuálnym kamarátom a jeho hľadaním toho pravého bola neskutočne otravná. Producenti zrejme myslia úplne na všetkých, nech majú plnšie kiná. Nie som rozhodne homofób, skôr by som sa na mieste tejto menšiny cítil urazený, že túto tému takto bagatelizujú a snažia sa všemožne na nej zarobiť. Palthrow a Bloom sú tu pár sekúnd na konci, nenechajte sa oklamať titulkami. ()

Eawy 

všechny recenze uživatele

Nezvyčajný romantický príbeh. Zaujímavo rozprávaný z mnohými plytkými situáciami. Zapôsobil na mňa novotou bez sladkého konca plného sĺz hlavných postáv. Inak konečný obaz: celkom prijateľná zábavka do nálady. Určite vám ju nepokazí. 65% ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemné překvapení v podobě netypické romantické komedie, která vtipně těží z klasických žánrových prvků a často si z nich s úsměvnou nadsázkou utahuje. Svižné a chytré dialogy, které mají daleko k jednoduché legraci pro puberťáky, humorných situací je tolik, že vlastně přechází jedna do druhé a homosexuálové vzácně vypadající jako lidé a nikoli jako karikatury své orientace, to vše okořeněno spoustou odkazů a narážek na slavné filmové romantické pecky a odsýpající ve vlnách typicky britského, suchou ironií nabitého, humoru. ()

mat.ilda 

všechny recenze uživatele

Zřejmě jsem právě naléhavě potřebovala romantickou komedii založenou na nedorozuměních okolo sexuálního zaměření, něco jako doplněk stravy, protože mě překvapivě uvolnila (až na konečnou křečovitou úlitbu zámořskému divákovi), za což vděčím především Brittany Murphy, se šarmem jakési dobou zrychlené, avšak nestresující Audrey Hepburn. A vsadím se, že Santiago Cabrera je gay... :-) ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Film, který staví na homosexuálních a heterosexuálních vztazích zrovna není můj šálek kávy. Nicméně dalo se to přežít. Určitě býváte z filmů zvyklí na to, že buzík chodí většinou oblečenej v růžovém nebo hodně barevném výstředním oblečení, většinou šišlá nebo mluví zženštile a ke všemu kroutí zadkem. Tak tady se ničeho takového nedočkáte, což má můj velký obdiv. Navíc Brittany Murphy si zahrála jednu z posledních rolí ve svém životě, takže se hodí na její počest dát tomuto filmu šanci. Pro mě je to však obyčejný romantický průměr, který mě příliš neoslovil. 50% ()

Reklama

Reklama