Reklama

Reklama

Láska a jiné pohromy

  • Velká Británie Love and Other Disasters (více)
Trailer

Obsahy(1)

Emily Jackson (Brittany Murphy) má kouzelný život. Žije a pracuje v Londýně jako asistentka editorky časopisu Vogue. Avšak její rychlý životní styl je v přímém rozporu s její duší toužící po lásce. Tak se vyžívá tím, že dohazuje svým přátelům partnery. Peterovi (Matthew Rhys), jejímu spolubydlícímu a nejčastější oběti svého párování, vyhlédne pohledného asistenta Paola (Santiago Cabrera). Je však natolik zažraná do seznamování druhých, že si ani nevšimne, že o ni taky někdo stojí... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (135)

Mischko 

všechny recenze uživatele

Celou dobu jsem se dívala na karikaturu romantických komedií, která se ovšem podle očekávání zvrtla a oni si padli do náručí. Tedy tak jednoduché to zase nebylo, člověk si může jen domýšlet, jestli to pravé padnutí bylo stejně stylové jako Gwynethino a Orlandovo, protože všechna závěrečná romantika se v duchu celého filmu odbyla slovy "Praskla mi voda...". Tradiční prvky a lá Deník Brigitte Jonesové se urychlily, polemiky o lásce nedaly prostor patosu a hlavní postava neiritovala přehnanou citovou či společenskou neschopností. Happy end sice asi nikoho nerozbrečí, ale je to konečně závan nového větru mezi ohraná schémata. Láska a jiné pohromy má snad všechny prvky britské romantické komedie (postavy, hudba, dialogy), ale konečně vybočuje a člověka nenudí. ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Brittany Murphy s tmavými vlasy mě naprosto ohromila :) Neskutečně moc jí to seklo a ta role pro ni byla jako ušitá :) Film se mi moc líbil hlavně různorodostí - ať už se jedná o sociální začlenění ve společnosti, tak celkové postoje lidí. Každá postava měla něco do sebe a hlavně už po pár minutách jsem věděla, že to bude zajímavé :) Je tam plno dobrých hlášek - třeba hned v počátku: "Já jsem anglická královna!" :D Skvělé kostýmy, výborně ujetá nejlepší kamarádka, která když je totálně mimo, tak vyvádí zajímavé věci :D :D Naprosto mě dostala minirolička Stephanie Beacham :D "Ty sis mohla vzít aspoň něco" :D :D Na závěr skvěle zakomponované znázornění životního příběhu na filmovém plátně, kdy se tam opravdu povedlo přivést světově proslulé herce a tím to má ještě víc speciální šmrnc :) ()

Reklama

Jamal 

všechny recenze uživatele

Brittany to tady moc sluší. Hlavně mnohem víc než ve filmech kde má blond vlásky. Film mě příjemně překvapil. Žádné zbytečné scény. Jen mě trošku mrzí závěr. Úplné vynechání hledání Paola v Buenos Aires. Jinak s tou Gwyneth a Orlandem je to docela legrace - mi to připomíná Seagala v Boeingu 747 v ohrožení. Alespoň délkou hraní. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Tá podzápletka s najlepším super chápajúcim homosexuálnym kamarátom a jeho hľadaním toho pravého bola neskutočne otravná. Producenti zrejme myslia úplne na všetkých, nech majú plnšie kiná. Nie som rozhodne homofób, skôr by som sa na mieste tejto menšiny cítil urazený, že túto tému takto bagatelizujú a snažia sa všemožne na nej zarobiť. Palthrow a Bloom sú tu pár sekúnd na konci, nenechajte sa oklamať titulkami. ()

Autogram 

všechny recenze uživatele

Blbosť s celkom nezmyselným dejom o probléme povedať jednu súvislú vetu, po ktorej by celý film musel skončiť. Tak sa to naťahuje až do omrzenia, jediné čo neomrzí je Brittany viackrát predvádzajúca spodné prádlo. Nič iné ma na filme nezaujalo, viaceré homosexuálne zápletky nemajú v sebe ani trochu vtipu. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (3)

  • Santiago Cabrera hraje ve filmu Argentiňana, sám je ovšem původen z Venezuely. Krev v něm ale proudí z poloviny chilská, a to z otcovy strany. (Prochy38)

Reklama

Reklama