Reklama

Reklama

Pastýř

  • Česko Strážce hranice (více)
Trailer

VOD (1)

Jednotka amerických zvláštních sil se rozhodla vydat se na dráhu zločinu a chystá se do Spojených států propašovat heroin v hodnotě 35 milionů dolarů. Do cesty se jí ale staví agent pohraniční stráže Jack Robideaux (Jean-Claude Van Damme), který dříve pracoval na newyorském oddělení vražd. Přestože po něm jdou sebevražední atentátníci, krutí sadisté i zrádní úředníci na obou stranách hranice, Jack s nimi nemá žádné slitování. Osamocen se pouští do nebezpečného boje s mocným kartelem. (Bontonfilm)

(více)

Diskuze

Radek.x86

Radek.x86 (hodnocení, recenze)

Dávám dvě hvězdičky... jedna za snahu něco natočit a druhá za tu roztřískanou Karosu ;-). Jinak to nestojí ani za řeč... plno "podivných" dlouhých dialogů o ničem a napětí na bodu mrazu... škoda, "Vandal" umí i lepší.

majo25

majo25 (hodnocení, recenze)

Ničím výnimočný akčňák s JCvD, ale zato nie zle spravený. Akurát ma iritovala tá supermladá šéfka policajného oddelenia, ktorá je akože tvrdas, ale zato sa v pohode v bare scucá na mol (!). Skor by sa hodila na striptérku a nie na policajnú šéfku. Kto tam vyberal ľudí na role, musí byť idiot. Hodnotenie: 55%

semper

semper (hodnocení, recenze)

Najlepšia scéna bola tá s Karosou ako smrtiacou zbraňou. Dávno som sa tak nepobavil.

Big Mae

Big Mae (hodnocení, recenze)

nic moc slabší kus jcvd má na černo obarvený vlasy a tak napnutej ksych že by na tom mohl střílet stíhačky z letadlový lodě

jacksparrow2

jacksparrow2 (hodnocení, recenze)

Pre mňa za mňa, môže to byť aj déčko, je to presne to, čo od Van Damma očakávam. Je to lepšie než US3, aspoň to má nejaký dej. "A čo vlastne znamená ten zajac?" Pekné zábery, lámanie kostí, prestrelky, naháňačky, všetko ako má byť.

FINALFAN

FINALFAN (hodnocení, recenze)

Autobus rozraza dve policajne auta ako zataras, pri vybuchu policajne auto nema motor, toto nie je ani B, ale C film :(

till85

till85 (hodnocení, recenze)

Florentine je hňup kromě toho,že se mu poved jeden jedinej film a to eště zásluhou Adkinse a Whiteho sem nepočital že tohle dopadne dobře.

Lateef

Lateef (hodnocení, recenze)

Jsem opravdu zvědav, těším se, fotky vypadají velice dobře... a prosím vás , smažte ta hodnocení, myslím, že to ještě nikdo nemohl vidět...

Aleššek

Aleššek (hodnocení, recenze)

Kdo má stroj času??? Takovejch hodnoceních když je premiéra až v březnu 2008 (asi)

McLushi

McLushi (hodnocení, recenze)

No tak to bude masakr!!! V hlavní roli Jean-Claude Van Damme a režie Isaac Florentine!!! Už se hafec moc těším.

Luboss7

Luboss7 (hodnocení, recenze)

Vyšiel ten film už vôbec že je ohodnotený ? Neviete niekto o čom to bude ? Alebo sem pastnite nejaké screeny z filmu prosím.

Reklama

Reklama