Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Príbeh podľa Carla Goldoniho z prostredia Benátok. Mladú Chechinu ohovárajú zlomyseľné miestne klebetnice. Pred očami susedov i svojho nastávajúceho sa dáva do boja proti týmto klebetám, najmä čo sa týkajú jej nemanželského pôvodu. (oficiální text distributora)

Recenze (3)

Ej Hlemýžď 

všechny recenze uživatele

Trošku poslabší bláznivá komedie, ty klevetné ženské místy až příliš přehrávají. Nejvíce se mi líbil M. Lasica ve své postavě. ()

hemul 

všechny recenze uživatele

Nemôžem uveriť, že takú skvelú incenáciu takto pokazil svojou hudbou Jaro Filip. Incenácia - 5*, hudba - odpad. A to platne Filipa s Lasicom milujem. Nechápem to. Asi to dal robit niekomu inemu. hruza. skoda.Pozerat  tuto insncenaciu preto mozu len absolventi Cimrmanovej cirkularschullle. ()

Reklama

Autogram 

všechny recenze uživatele

Klebetiť sa nemá a ešte horšie je uveriť klebetám a riadiť sa nimi. Zápletka je trochu tuctová, herci ju odohrali štandardne, ale film vylepšujú Lasica so Satinským. Oni si z filmu občas robia trochu iný film a pridávajú asi vlastnú tvorbu a vtipy, ktoré sa v predlohe určite nemohli nachádzať. –––– Nevreštite, siňorina Prespalová, nemám v uchu hluchú muchu! ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama