Reklama

Reklama

Když se plachý účetní dostane mezi newyorskou smetánku, která se baví v erotickém klubu, netuší, co ho čeká. Žena, do níž se zamiloval, zmizí a s ní i 20 milionů dolarů…  „Máte dnes večer čas?“ Je to snadná otázka, ale když na ni Jonathan McQuarry odpoví, jeho život se navždy změní. Osamělý plachý účetní doposud žil jen pro svou práci, ale když ho jeho nový přítel, právník Wyatt, uvede do tajemného erotického klubu, Jonathan se ocitá ve světě newyorské smetánky, o jehož existenci doposud neměl tušení. A také potkává krásnou tajemnou cizinku, kterou považuje za ženu jeho snů. Jenže počáteční štěstí se mění v hrůzu, když se stane hlavním podezřelým při vyšetřování jejího zmizení a loupeže dvaceti milionů dolarů. V hlavních rolích amerického thrilleru režiséra Marcela Langeneggera hrají Hugh Jackman, Ewan McGregor a Michelle Williamsová. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (154)

Hadža 

všechny recenze uživatele

Hromada chyb,nelogicnosti,jak dejovych,tak v chovani hrdinu,vsecho lechce predvidatelne ,to vse tento snimek srazi do podprumeru!Zvlaste ten konec,je opravu ukazkou ,jak lze zlikvidovat film,ktery mel do te doby jeste trosku nadeje!Ovsem mit ten telefon,to by jiste ,alespon na par dni ,ocenil kazdy s nas....! ()

Guzo 

všechny recenze uživatele

Ano, i já jsem zápletku prokoukl ještě před jejím rozuzlením, možná jsem ji vymyslel ještě o fous zapeklitější, ale to nic nemění na tom, že jsem se po nudném úvodu skvěle bavil. Ze stokrát ohraného klišé se s herci kalibru McGregora a Jackmana stal velmi solidní film, který se svým Seznamem jen tak z paměti nesleze.. :-) 3,5* ()

Reklama

Ant 

všechny recenze uživatele

Film ve kterém nic moc nefunguje. Atmosféra, která by tu měla hrát hlavní roli, funguje jen občas, čemuž určitě nepomáhá neskučně rušivá hudba. Herci jsou taky velmi rozpačití a McGregor je nesympatický až to bolí. Navíc počáteční zápletka, která vypadá opravdu zajímavě, se po odhalení naopak nezajímavé pointy zdá naprosto zbytečná.. 2,5* ()

ewing 

všechny recenze uživatele

Kedze bol Iron man uplne vypredany, rozhodol som sa pre Deception aj ked sme nemal ponatia o com to je. Prvu pol hodinu som teda tapal aj ked mnozstvo zien a sexualnych scen ma zo zaciatku celkom bavilo. The list resp. Zoznam je niekolko cisiel v telefone ktore dotycny vytoci a dohodne si sexualne stretnutie. Hra ma niekolko jednoduchych pravidiel, ktore ak sa nedodrzia mozu viest k nemilym nasledkom. Film bol zaujimavy aj ked Evan nepodal svoj najlepsi vykon a Michelle Williams mi ako oslniva a zvodna kraska rozhodne nepripadala. To by vsak nebola tragedia ako to, co predviedli tvorcovia na zaver filmu. Nebolo to horsie ako MI2 ale daleko to rozhodne nema. V kazdom pripade Hugh Jackman si zasluhuje male plus za svoj vykon aj napriek tomu, ze si ho stale podavaju v Scrubs. ()

JohnSmith 

všechny recenze uživatele

McGregor a Williamsová znovu spolu, jen je to ještě horší než V plamnech. Předvídatelný a bez napětí. K tomu ani jeden z páru nijak neoslní. Doufal jsem, že záporák Jackman bude stát za to.Bohužel ani on neoslnil. Buď si ho nedokázal dostatečně užít a nebo to bylo pitomým scénářem, což je pravděpodobnější. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (5)

  • Natáčanie filmu prebiehalo na autentických miestach v americkom New Yorku a španielskej metropole Madrid a trvalo sedem týždňov. (MikaelSVK)
  • Pracovným označením filmu boli aj názvy The List či Untitled Hugh Jackman Project. (MikaelSVK)
  • Oba pasy, ktoré vo filme kontroluje zamestnanec banky, majú rovnaké čísla, dátumy vydania a tiež dátumy narodenia oboch kontrolovaných osôb. (MikaelSVK)

Související novinky

Riddick žije... možná

Riddick žije... možná

11.03.2009

Taky vás to už unavuje? Pokaždé, když chtějí David Twohy anebo Vin Diesel na sebe upozornit, začnou roztrubovat obehrané „máme tu postavu rádi a přestože Černočerná tma a Kronika temna na sebe jen… (více)

Reklama

Reklama