Reklama

Reklama

Když se plachý účetní dostane mezi newyorskou smetánku, která se baví v erotickém klubu, netuší, co ho čeká. Žena, do níž se zamiloval, zmizí a s ní i 20 milionů dolarů…  „Máte dnes večer čas?“ Je to snadná otázka, ale když na ni Jonathan McQuarry odpoví, jeho život se navždy změní. Osamělý plachý účetní doposud žil jen pro svou práci, ale když ho jeho nový přítel, právník Wyatt, uvede do tajemného erotického klubu, Jonathan se ocitá ve světě newyorské smetánky, o jehož existenci doposud neměl tušení. A také potkává krásnou tajemnou cizinku, kterou považuje za ženu jeho snů. Jenže počáteční štěstí se mění v hrůzu, když se stane hlavním podezřelým při vyšetřování jejího zmizení a loupeže dvaceti milionů dolarů. V hlavních rolích amerického thrilleru režiséra Marcela Langeneggera hrají Hugh Jackman, Ewan McGregor a Michelle Williamsová. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (154)

klerik 

všechny recenze uživatele

Takmer rovnako pôsobiaci film ako NEZNÁMY ZVODCA. Snaha o chladnú vypočitateľnosť, erotický nádych a niekoľko podvodov. Zaujímavé obsadenie, viac-menej civilná réžia a... problematický scenár. Príbeh príliš veriaci vo svoju prekvapivosť a napínavosť až človek dopredu vytuší, o čo tu ide... Nepozerá sa na to zle, ale ani vizuálna pohoda nezakryje značnú prázdnotu... ()

maverick10 

všechny recenze uživatele

Utahane jak tejden pred vyplatou, predvidatelne jak rozhovor se sportovcem a nudne jak okresni soutez v hlaskovani. Asi tak by se dala popsat filmova prvotina pana rezisera. Ewan jako ulizly ucetni je perfektni, Hugh jako lstivy parchant taktez obstal ovsem tohle porad jeste nestaci.Nejake silnejsi pouto mezi Jonathanem a slecnou S jsem nezaznamenal. Spis mi to primoninalo moji lovestory kdyz jsem v seste tride byl blazen do jedne holky v devitce a ona se na me divala jako na svrab na krysim zadku. Takze to zaverecne shledani bylo asi tak platne jako McDonald v Indii. ()

Reklama

Matros 

všechny recenze uživatele

Průměrný thriller se zajímavým obsazením, který mě ze začátku dost bavil. Postupem času mě bavit přestával a konec mě vyloženě naštval. Je mi docela záhadou, jak může jakýsi neznámý člověk do svého prvního (a zatím posledního) filmu nalákat jména jako McGregor, Jackman a další, když už při čtení scénáře si museli říct, že ten film tak trochu smrdí. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Dva muži, jedna žena a balík peněz. Účetní Jonathan se zaplete do předem připravené pavučiny lží právníka Wyatta, na jejíž konci by měla být dvacetimiliónová sladká tečka. Sice je tato režijní prvotina Marcela Langeneggera až příliš čitelná a málo co Vás v ději překvapí, musím dát tři hvězdičky, protože to rozhodně nebyl špatně strávený čas. ()

Pekisan 

všechny recenze uživatele

Prekvapivo celkom slusny triler so skvelymi hlavnymi hercami. Polku filmu viac menej nie je poriadne tusit o co ide akurat sa oko (muzskeho) divaka kocha kopcovitou nadielkou zenskych tiel. Potom sa to zacne zamotavat a film naberie na slusnom tempe. To vsak razne klesne tesne pred zaverom a tym film vela straca. U mna jednu hviezdu. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (5)

  • Oba pasy, ktoré vo filme kontroluje zamestnanec banky, majú rovnaké čísla, dátumy vydania a tiež dátumy narodenia oboch kontrolovaných osôb. (MikaelSVK)
  • Pracovným označením filmu boli aj názvy The List či Untitled Hugh Jackman Project. (MikaelSVK)
  • Hmotnosť jednej 100-dolárovej bankovky je cca. 1 gram. 20 miliónov dolárov by teda znamenalo 200 000 kusov 100-dolárových bankoviek. Hmotnosť jedného kufríka s polovicou tejto čiastky by teda bola až 100 kilogramov. (MikaelSVK)

Související novinky

Riddick žije... možná

Riddick žije... možná

11.03.2009

Taky vás to už unavuje? Pokaždé, když chtějí David Twohy anebo Vin Diesel na sebe upozornit, začnou roztrubovat obehrané „máme tu postavu rádi a přestože Černočerná tma a Kronika temna na sebe jen… (více)

Reklama

Reklama