Reklama

Reklama

Když se plachý účetní dostane mezi newyorskou smetánku, která se baví v erotickém klubu, netuší, co ho čeká. Žena, do níž se zamiloval, zmizí a s ní i 20 milionů dolarů…  „Máte dnes večer čas?“ Je to snadná otázka, ale když na ni Jonathan McQuarry odpoví, jeho život se navždy změní. Osamělý plachý účetní doposud žil jen pro svou práci, ale když ho jeho nový přítel, právník Wyatt, uvede do tajemného erotického klubu, Jonathan se ocitá ve světě newyorské smetánky, o jehož existenci doposud neměl tušení. A také potkává krásnou tajemnou cizinku, kterou považuje za ženu jeho snů. Jenže počáteční štěstí se mění v hrůzu, když se stane hlavním podezřelým při vyšetřování jejího zmizení a loupeže dvaceti milionů dolarů. V hlavních rolích amerického thrilleru režiséra Marcela Langeneggera hrají Hugh Jackman, Ewan McGregor a Michelle Williamsová. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (154)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Prvá polovica stála za to, mala dokonca aj taký mysteriózny nádych. Druhá to už rozkrútila podľa pravdepodobného scenáru a bez prekvapenia to nebolo ono. Nakoniec sa dá vlastne konštatovať, že ten McGregor to zobral len kvôli pár sexuálnym scénam, čo sa mu tu ponúkli. Michelle Williams s dlhými vlasmi sa ešte dala. ()

mat.ilda 

všechny recenze uživatele

Nedomyšlené, neoriginální a předvídatelné, se spoustou chyb, ale dalo by se vcelku nenásilně doklopýtat k trapnému konci, a to především díky hercům. To však neplatí o českém dabingu, který jsem, nemajíc jiné volby, musela absolvovat a vystavit tak organismus stresové zátěži pokaždé, kdy zazněl skřehotavý hlas a afektované hihňání Lucie Vondráčkové, která podle mě v dabingu (a když už jsme u toho - nejen tam) nemá co dělat. ()

Reklama

KarelR 

všechny recenze uživatele

Nudně stereotypní, předvídatelné a hlavně totálně o ničem. Je fajn, že Jackman s McGregorem pohulili a v první půlce nebyla nouze o nahé lepé děvy, ale co z toho, když si potom Langenegger začne hrát na osudový thriller, přičemž nemá žádná esa v rukávu a všechny zvraty jsou dvakrát hloupější, než jak si je pět minut dopředu představíte. A Rachael Taylor se jenom mihne na dvě vteřiny na chodbě? To už je moc i na mě... ()

mala_kea 

všechny recenze uživatele

No, co dodat. Asi jako každá pohádka pro děti končí tak, že zlo je vždy potlačeno, tak i v této pohádce pro dospělé to není jinak. Ze začátku celkem slušný náběh a zajímavá myšlenka, ale asi od půlky filmu se to změní v klasické "vím o tobě vše, najdu si tě" a to je opravdu škoda, protože námět byl celkem slušný. Konec příběhu, kdy se oba hlavní hrdinové mají rozdělit o peníze, tomu skutečně dodá korunu. Horší blbost jsem snad čekat nemohl. Už jsem chtěl Marcela pochválit, ale on si nemůže takovouto béčkovou myšlenku odpustit ()

lioncel

všechny recenze uživatele

U sto tři minut dlouhého thrilleru poznat po dvaceti šesti minutách a třiceti vteřinách o co v příběhu půjde, je myslím pro tvůrce vysvědčení opravdu na pár vcelku zasloužených facek .. takže nic originálního nečekejte, tohle už tu bylo v různých podobných obměnách několikrát .. ano, zde je sice alespoň při té vší hrůze celá plejáda výborných herců a moc pěkných hereček, těm samozřejmě vévodí má milá sladká oblíbenkyně Michelle Williams v roli tajemné S, ale tenhle povedený scénář prostě ani s nimi zachránit nešel … ()

Galerie (37)

Zajímavosti (5)

  • Oba pasy, ktoré vo filme kontroluje zamestnanec banky, majú rovnaké čísla, dátumy vydania a tiež dátumy narodenia oboch kontrolovaných osôb. (MikaelSVK)
  • Pracovným označením filmu boli aj názvy The List či Untitled Hugh Jackman Project. (MikaelSVK)
  • Hmotnosť jednej 100-dolárovej bankovky je cca. 1 gram. 20 miliónov dolárov by teda znamenalo 200 000 kusov 100-dolárových bankoviek. Hmotnosť jedného kufríka s polovicou tejto čiastky by teda bola až 100 kilogramov. (MikaelSVK)

Související novinky

Riddick žije... možná

Riddick žije... možná

11.03.2009

Taky vás to už unavuje? Pokaždé, když chtějí David Twohy anebo Vin Diesel na sebe upozornit, začnou roztrubovat obehrané „máme tu postavu rádi a přestože Černočerná tma a Kronika temna na sebe jen… (více)

Reklama

Reklama