Reklama

Reklama

Když se plachý účetní dostane mezi newyorskou smetánku, která se baví v erotickém klubu, netuší, co ho čeká. Žena, do níž se zamiloval, zmizí a s ní i 20 milionů dolarů…  „Máte dnes večer čas?“ Je to snadná otázka, ale když na ni Jonathan McQuarry odpoví, jeho život se navždy změní. Osamělý plachý účetní doposud žil jen pro svou práci, ale když ho jeho nový přítel, právník Wyatt, uvede do tajemného erotického klubu, Jonathan se ocitá ve světě newyorské smetánky, o jehož existenci doposud neměl tušení. A také potkává krásnou tajemnou cizinku, kterou považuje za ženu jeho snů. Jenže počáteční štěstí se mění v hrůzu, když se stane hlavním podezřelým při vyšetřování jejího zmizení a loupeže dvaceti milionů dolarů. V hlavních rolích amerického thrilleru režiséra Marcela Langeneggera hrají Hugh Jackman, Ewan McGregor a Michelle Williamsová. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (154)

T2 

všechny recenze uživatele

║Rozpočet $25miliónov║Tržby USA $4,598,506║Tržby Celosvetovo $18,024,545▐ Tržby za predaj DVD v USA $2,458,111 //počet predaných kusov 106,283║ Dobré obsadenie v stratené v nesúrodom obsahu. /40%/ ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Podivné 2* kvůli úctě k oběma hercům a s tajným přáním, získat mobilní telefon postavy Wyatta aspoň na pár dní. Ewan McGregor a Hugh Jackman působí jako záruka kvality a je to tak. Bohužel jen v herecké rovině, kde oba odvádějí dobré výkony. Režisér se drží stranou a je velmi obyčejný stejně jako scénář, který tu byl několikrát a je obměněn opravdu jen v několika detailech. Chvíli budete možná zmateni, ale brzy (ano, ještě před půlkou určitě!) vám dojde celá zápletka a myšlenka. Škoda nevyužitého potenciálu. S těmito herci šlo dělat velké věci... Oba by se měli poučit a už nikdy nevstupovat do podobných pochybných snímků. ()

KarelR 

všechny recenze uživatele

Nudně stereotypní, předvídatelné a hlavně totálně o ničem. Je fajn, že Jackman s McGregorem pohulili a v první půlce nebyla nouze o nahé lepé děvy, ale co z toho, když si potom Langenegger začne hrát na osudový thriller, přičemž nemá žádná esa v rukávu a všechny zvraty jsou dvakrát hloupější, než jak si je pět minut dopředu představíte. A Rachael Taylor se jenom mihne na dvě vteřiny na chodbě? To už je moc i na mě... ()

choze 

všechny recenze uživatele

"TO BYLA JEN PŘEDEHRA. TEĎ TĚ JEBU." Strašlivě neoriginální a podprůměrný thriller, překvapivě koukatelný díky atmosféře, hercům a řemeslné technické stránce. ()

Psema 

všechny recenze uživatele

What a stupidity, Mr. Langenegger! Uťápnutý Obi-Wan chodí s namachrovaným Wolverinem na tenis a do stripklubů a pomalu se zamotává do Rosomákovy sítě, z níž již brzy nepovede cesta ven. Výsledek ovšem vypadá jako slepec tří různých žánrů a Langenegger neví, jaký film by chtěl vlastně točit. Kamaráda do deště 3,druhou Sexbombu od vedle nebo snad hitchcockovský thriller? Kdo ví. Deception je rutinně odvyprávěný slepenec přefiltrovaných obrazů, které jsou při zapnutém mozku děravější než zděděný kastrol po babičce a překvapivě v nich nefunguje ani charisma ústřední dvojice a sexy křivky Michelle Williams. Nechápu, jak se do toho tak dobří herci mohli namočit (zřejmě kvůli tomu jointu na začátku a nekonečným souložím v první polovině filmu), ale je mi jich vlastně docela líto. Takovýhle škraloup v kariéře si nezasloužil ani jeden. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

S erotickými thrillermi je problém. Je totiž veľmi málo takých, ktorý túto krehkú látku spracovať tak, aby nevyzneli ako prvoplánové a gýčovité. Taký 'Eyes Wide Shut', či 'Basic Instinct' mali niečo, čo predpokladalo ich úspech, a to je veľkosť režiséra. Bohužiaľ Marcel Langenegger na seba vzal príliš veľké bremeno a tak to aj dopadlo. Ale nebyť tej erotickej zápletky a príliš sprostého záveru, tak by to bol lepší nadpriemer. Takto je to slabší podpriemer. 55%. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Na prvotinu to nebylo špatné. Skvělý McGregor a ještě lepší Jackman v příběhu postaveném na odlišnostech charakterů a důvěřivých učetních. Díky přehlídce krásných dívek je navíc na co se dívat a Wayettův tajemný telefon by jistě chtěl každý. Už jenom kvůli Maggie Q. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Nápad s anonymním seznamem skvělý, atmosféra nočního velkoměsta s vysokými budovami bez záclon s okny až na zem a intimní hudbou fantastická, ovšem pravá láska zcela mimo a konec rovněž ne úplně přesvědčivý. Deception je přinejmenším prapodivný thriller, který je v několika věcech klišoidní a stokrát viděná story, ovšem vizuální háv a skvělý náboj ho strhávají z podprůměru do vod solidní koukatelnosti. Herci s tím však nemají zhola nic co dělat. Jejich mdlé výkon je nejlepší ponechat bez komentáře. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Obi-Wan Kenobi a Wolverine se snaží přechytračit jeden druhého ve zprvu slušně se rozjíždějící thrillerové hře, která ale po první půlhodině sklouzává do děsivých scénaristických lapsů, hloupých chyb a nelogičností. Plus to navíc začne být ohromná nuda. Bez adamantiových drápů a světelného meče to prostě není zdaleka tak poutavé, hoši! ()

paascha 

všechny recenze uživatele

nepravděpodobný příběh s nepravděpodobným průběhem a očekávaným konce, nicméně v neděli odpoledne milé koukání:-) ()

Payushka 

všechny recenze uživatele

Min Ewana, vic Hugha, vymenit Michelle, vynechat uchylny uces a la panic, zkratit stopaz, doplnit scenou s Jackmanem do pul tela. No ne, ja jsem uplna reziserka! :) ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Proč jen 3*, když jsou podvody a krádeže mým oblíbeným žánrem? Protože dost podobnou myšlenku jsem už viděl včera ve Švindlířích. ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Charizmatický Hugh Jackman a nesympatický Ewan McGregor asi tak.Film má slušný začiatok,nedomyslené jadro a maximálne"odflaknutý"záver!Nejako som nepochopil myšlienku,ak vôbec nejaká bola...Podpriemerný až mizerný snímok,ktorý v podstate nemá čo ukázať...snaď prvých 30min.4/10 ()

Ant 

všechny recenze uživatele

Film ve kterém nic moc nefunguje. Atmosféra, která by tu měla hrát hlavní roli, funguje jen občas, čemuž určitě nepomáhá neskučně rušivá hudba. Herci jsou taky velmi rozpačití a McGregor je nesympatický až to bolí. Navíc počáteční zápletka, která vypadá opravdu zajímavě, se po odhalení naopak nezajímavé pointy zdá naprosto zbytečná.. 2,5* ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Takmer rovnako pôsobiaci film ako NEZNÁMY ZVODCA. Snaha o chladnú vypočitateľnosť, erotický nádych a niekoľko podvodov. Zaujímavé obsadenie, viac-menej civilná réžia a... problematický scenár. Príbeh príliš veriaci vo svoju prekvapivosť a napínavosť až človek dopredu vytuší, o čo tu ide... Nepozerá sa na to zle, ale ani vizuálna pohoda nezakryje značnú prázdnotu... ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Prvá polovica stála za to, mala dokonca aj taký mysteriózny nádych. Druhá to už rozkrútila podľa pravdepodobného scenáru a bez prekvapenia to nebolo ono. Nakoniec sa dá vlastne konštatovať, že ten McGregor to zobral len kvôli pár sexuálnym scénam, čo sa mu tu ponúkli. Michelle Williams s dlhými vlasmi sa ešte dala. ()

mat.ilda 

všechny recenze uživatele

Nedomyšlené, neoriginální a předvídatelné, se spoustou chyb, ale dalo by se vcelku nenásilně doklopýtat k trapnému konci, a to především díky hercům. To však neplatí o českém dabingu, který jsem, nemajíc jiné volby, musela absolvovat a vystavit tak organismus stresové zátěži pokaždé, kdy zazněl skřehotavý hlas a afektované hihňání Lucie Vondráčkové, která podle mě v dabingu (a když už jsme u toho - nejen tam) nemá co dělat. ()

Související novinky

Riddick žije... možná

Riddick žije... možná

11.03.2009

Taky vás to už unavuje? Pokaždé, když chtějí David Twohy anebo Vin Diesel na sebe upozornit, začnou roztrubovat obehrané „máme tu postavu rádi a přestože Černočerná tma a Kronika temna na sebe jen… (více)

Reklama

Reklama