Reklama

Reklama

Dohazovač

  • Česko Svědek (více)

Obsahy(1)

James chystá svatbu se Sarah a požádal svého starého přítele ze studií Ollyho, aby mu šel za svědka. Olly je nabídkou moc potěšen, ale komplikace nastávají ve chvíli, kdy se zamiluje do nevěsty a té jeho náklonnost příliš nevadí. Na pomoc mu přispěchá kamarád z dětství Murray, který ženicha nenávidí a svatbu rád překazí. Ale je tohle všechno fér? Výčitky svědomí trápí Ollyho tolik, že se Sarah raději vzdává. Vše ale nabírá úplně opačný směr, kdy se ukáže, že James není takový svatoušek, jaký se na pohled jeví... Dostane se Olly do kostela včas, aby Sarah zachránil před životní omylem... a snad ji získat i pro sebe? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (75)

tomeek 

všechny recenze uživatele

Slaboučká "komedie", na které jde hrozně vidět zoufale malý rozpočet. Jediné, co stojí za zmínku je Seth Green, ale i ten vás začne srát svým přehráváním a scénkou v kostele. Nesympatičtí herci, pošmourný Londýn a minimum originálních nápadů dělá ze "Svědka" absolutní průměrnou šeď, na kterou si už zítra ani nevzpomenete. ()

Judy24 

všechny recenze uživatele

Překvapivě zábavné. Myslela jsem, že to bude nuda, ale ten příběh pořád jel dopředu a dopředu a i když jsem už od desáté minuty viděla na horizontu cílovou čáru, neměla jsem důvod přestat film sledovat. Některé Murrayovy pokusy o překazení svatby mě málem dohnaly k slzám smíchu, takže tuhle oddechovku doporučuju. ()

Reklama

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Stefan Schwartz, Ed Roe | Hudba: James Edward Barker, Tim Despic | Produkcia: Niel Peplow | Rozpočet: 11 miliónov $ || Tento typ deja ma vždy divným spôsobom iritoval, že prečo, nebudem riešiť. Je to znovu a znovu to isté, čo sme už nespočetný krát videli, akurát s väčšiou dávkou anglického humoru a nálady. To sú jediné dôvody, prečo sa na tento film aspoň raz dá bez bolesti pozrieť. ()

Fanak 

všechny recenze uživatele

Přestože se docela nerad směju vtipům založeným na ztrapnění hlavní postavy, párkrát jsem se i dokonce pobavil. A nebylo to obvykle díky vtipům Setha Greena, který asi nemůže za to, že postava (typ "kamarád na dělání humoru") se zrovna moc nepovedla. Může za to spíš málo schopný scénárista. Jeho tvůrčí neinvence se projeví např. i při odhalení prohnilého charakteru ženicha, které velmi okatě sloužilo pouze k obhájení hlavního hrdiny - svědka, že přebral ženichovi nevěstu. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Pitomoučká komedie, na kterou bych normálně rozhodně nekoukal. Když nám to ale pustili v autobuse, kde je sotva co jiného na práci, tak jsem se tím teda prokousal. Nutno říci, že bylo chvílemi docela těžké to vydržet. Naivních situací je zde plno, přihlouplý děj nezachrání ani žádný vtip. Konec typicky americký. Za Amy Smart palec nahoru a ten děj si taky aspoň jednu zaslouží, ale víc ani ťuk. Jsou mnohem lepší slaďárny. 40% ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama