Dohazovač

Ženíchov svedok

Komedie / Romantický

Velká Británie / Maďarsko / Německo / USA, 2005, 92 min

Stefan Schwartz

Vysílala TV Nova ..(14.10.2008)

• TeeAge

|| Scenár: Stefan Schwartz, Ed Roe | Hudba: James Edward Barker, Tim Despic | Produkcia: Niel Peplow | Rozpočet: 11 miliónov $ || Tento typ deja ma vždy divným spôsobom iritoval, že prečo, nebudem riešiť. Je to znovu a znovu to isté, čo sme už nespočetný krát videli, akurát s väčšiou dávkou anglického humoru a nálady. To sú jediné dôvody, prečo sa na tento film aspoň raz dá bez bolesti pozrieť.(12.9.2011)

I když je tenhle film kolosální konina, smál jsem se u toho. A to dost.(3.7.2007)

průběhem i stopáží celkem příjemná komedie, bohužel opět zrasená (promiňte mi ten výraz) sračkovitým koncem. několik opravdu vtipných momentů je zničeno několika vpravdě debilními. prostě všechny klady mají svou ekvivalentní protiváhu, takže se jazýčky mých vah ustálily na 50%.(19.11.2009)

Prostě klasická komedie, která neurazí ale ani nijak nepřekvapí...a všude je spousta červených autobusů(30.9.2009)

Vtipné a kupodivu až do konce (protože přijít v neoprénu a fraku překazit svatbu, to je velmi neobvyklé a pokřiveně romantické). Je to nejspíš tím, že absentuje typicky přesládlý (rozuměj stupidní) zámořský pohled na dané téma (dík za to). Jinak atributy tohole romanťáku zcela zapadají do vyjetých kolejí - zamilovaný smolař, ujetý kamarád, banda zvláštních kamarádů, svatební zlatokop... Vše je to hezky natočeno, ozvučeno a příjemně zahráno, takže proč ne.(3.7.2007)

• Deimos

TV/// Obsazení 4/10 Děj 3/10 Hudba 4/10 Efekty 4/10/// +snad jen ten dramatický závěr mě nenechal chladným -ani jeden z herců mě nezaujal, děj je takový nijaký, ani jsem se nějak nesmál, nebavil/// Dohazovač mi trošku připoměl nedávno viděný film Mužská záložitost. Tento zmíněný film byl hodně bláznivý a taky dost trapný, ale dokázal ve mě vyvolat nějaké pocity a navíc tam perfektně hrála Julie Stiles. Zde jsem podobné naděje vkládal do Amy Smart. Bohužel nestalo se, nějak mě neokouzlila. No a samotný film mnou úplně prošuměl aniž by člověk postřehl nějaký náznak zábavy. Navíc jsem v tom měl docela zmatek./// Celkem 36%///(21.2.2009)

Slibný počin leč stále o tom samém....nádherná Amy Smart svým úsměvem dá filmu mnoho.(30.9.2009)

Kupodivu velmi příjemný film a nečekaně druhá nejlepší věc, kterou StudentAgency nabídla při jedné nehorázně dlouhé cestě autobusem.(9.9.2011)

Wooow, tak takhle si představuju skvělýho spolubydlícího! Skvělá jízda .. Máme tu další romantickou komedii.(3.7.2007)

• Hrabka

Pitomoučká komedie, na kterou bych normálně rozhodně nekoukal. Když nám to ale pustili v autobuse, kde je sotva co jiného na práci, tak jsem se tím teda prokousal. Nutno říci, že bylo chvílemi docela těžké to vydržet. Naivních situací je zde plno, přihlouplý děj nezachrání ani žádný vtip. Konec typicky americký. Za Amy Smart palec nahoru a ten děj si taky aspoň jednu zaslouží, ale víc ani ťuk. Jsou mnohem lepší slaďárny. 40%(26.9.2010)

Milá romantická komedie, na kterou se můžu koukat docela často. To už něco znamená...(8.5.2008)

Na tento film se rozhodně stojí za to podívat. Je zde plno scén, u kterých jsem se dost nasmál. Před záčátkem jsem si myslel, že to bude další nudná béčková komedie, ale naštěstí jsem se mílil a užil jsem si tuto komedii ve skvělém stylu...(2.7.2007)

Velmi obehraný scénář, který je dějem asi nejlépe srovnatelný s filmem RANDE S CELEBRITOU s Kate Bosworth! ... Nehodlám tyto dva snímky rozebírat. Jen chci podotknout, že DOHAZOVAČ pro mě byl příjemnou a místy i vtipnou podívanou s překrásnou Amy Smart, která (spolu s S. Townsendem a S. Greenem) vykouzlila 3.5*! :o)(24.6.2007)

Tak to byla zas jednou příjemná nadprůměrná komedie, která se komedií fakt nazvat dá. Když už sem se nesmála, tak sem se musela alespoň pousmát.. :) bylo to fajn.. tři a půl *(30.7.2007)

no bad but not masterpeace , but it is funny(28.12.2007)

Možná byste řekli, že je to jenom další americká komedie, jakých je spousta, ale já nemůžu souhlasit, protože jsem se opravdu neskutečně bavila. A to od začátku až do konce.(18.11.2008)

Prekvapivo dobré a miestami prekvapivo originálne, hoci úprimného smiechu sa divák nedočká a koniec odhadne ešte pred začiatkom filmu. [53%](14.4.2009)

Milá romantická komedie se skvělými herci jako je například Stuart Townsend, Amy Smart a Seth Green. Já jsem se určitě pobavila.(1.10.2009)

Vtipná romantická komedie. Velice působivá, a to především díky skvělému Sethu Greenovi, protože se do svojí komické rolie hodil naprosto výborně, ale nejen on si mě v tomto filmu získal. O mém hodnocení mě přesvědčil zoufalý pohled Stuarta Townsenda v metru - hrál to naprosto úžasně a přesvědčivě a mě ho bylo neskutečně líto, když jsem viděla s jakou láskou psal ten zamilovaný dopis a potom se sám osamotě smiřoval s tím, že je nejlepší se něčeho vzát pro to, aby člověk kterého miluje byl šťastný. Díky tomu o hvězdičku navíc.(25.10.2009)

<< předchozí 1 2 3 4