Reklama

Reklama

Dohazovač

  • Česko Svědek (více)

Obsahy(1)

James chystá svatbu se Sarah a požádal svého starého přítele ze studií Ollyho, aby mu šel za svědka. Olly je nabídkou moc potěšen, ale komplikace nastávají ve chvíli, kdy se zamiluje do nevěsty a té jeho náklonnost příliš nevadí. Na pomoc mu přispěchá kamarád z dětství Murray, který ženicha nenávidí a svatbu rád překazí. Ale je tohle všechno fér? Výčitky svědomí trápí Ollyho tolik, že se Sarah raději vzdává. Vše ale nabírá úplně opačný směr, kdy se ukáže, že James není takový svatoušek, jaký se na pohled jeví... Dostane se Olly do kostela včas, aby Sarah zachránil před životní omylem... a snad ji získat i pro sebe? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (75)

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Stefan Schwartz, Ed Roe | Hudba: James Edward Barker, Tim Despic | Produkcia: Niel Peplow | Rozpočet: 11 miliónov $ || Tento typ deja ma vždy divným spôsobom iritoval, že prečo, nebudem riešiť. Je to znovu a znovu to isté, čo sme už nespočetný krát videli, akurát s väčšiou dávkou anglického humoru a nálady. To sú jediné dôvody, prečo sa na tento film aspoň raz dá bez bolesti pozrieť. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Pitomoučká komedie, na kterou bych normálně rozhodně nekoukal. Když nám to ale pustili v autobuse, kde je sotva co jiného na práci, tak jsem se tím teda prokousal. Nutno říci, že bylo chvílemi docela těžké to vydržet. Naivních situací je zde plno, přihlouplý děj nezachrání ani žádný vtip. Konec typicky americký. Za Amy Smart palec nahoru a ten děj si taky aspoň jednu zaslouží, ale víc ani ťuk. Jsou mnohem lepší slaďárny. 40% ()

hippyman 

všechny recenze uživatele

průběhem i stopáží celkem příjemná komedie, bohužel opět zrasená (promiňte mi ten výraz) sračkovitým koncem. několik opravdu vtipných momentů je zničeno několika vpravdě debilními. prostě všechny klady mají svou ekvivalentní protiváhu, takže se jazýčky mých vah ustálily na 50%. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 4/10 Děj 3/10 Hudba 4/10 Efekty 4/10/// +snad jen ten dramatický závěr mě nenechal chladným -ani jeden z herců mě nezaujal, děj je takový nijaký, ani jsem se nějak nesmál, nebavil/// Dohazovač mi trošku připoměl nedávno viděný film Mužská záložitost. Tento zmíněný film byl hodně bláznivý a taky dost trapný, ale dokázal ve mě vyvolat nějaké pocity a navíc tam perfektně hrála Julie Stiles. Zde jsem podobné naděje vkládal do Amy Smart. Bohužel nestalo se, nějak mě neokouzlila. No a samotný film mnou úplně prošuměl aniž by člověk postřehl nějaký náznak zábavy. Navíc jsem v tom měl docela zmatek./// Celkem 36%/// ()

Aky 

všechny recenze uživatele

Film z rodu milých. Lehce humorné komedie dávající nahlédnout do života v Izraeli. Za samozřejmou lehkostí pořád v někde v zátylku sedí prožitý holocaust, který poznamenal všechny zúčastněné včetně těch, kteří jej neprožili. ()

k212 

všechny recenze uživatele

Vtipné a kupodivu až do konce (protože přijít v neoprénu a fraku překazit svatbu, to je velmi neobvyklé a pokřiveně romantické). Je to nejspíš tím, že absentuje typicky přesládlý (rozuměj stupidní) zámořský pohled na dané téma (dík za to). Jinak atributy tohole romanťáku zcela zapadají do vyjetých kolejí - zamilovaný smolař, ujetý kamarád, banda zvláštních kamarádů, svatební zlatokop... Vše je to hezky natočeno, ozvučeno a příjemně zahráno, takže proč ne. ()

Ilicka 

všechny recenze uživatele

Kupodivu velmi příjemný film a nečekaně druhá nejlepší věc, kterou StudentAgency nabídla při jedné nehorázně dlouhé cestě autobusem. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Mám rád.....Měl bych asi napsat, že jsem měl rád suchý britský humor, který je už dnes zakázán, protože byl mnohdy politicky nekorektní, ale tento snímek pro mě byl těžkým zklamáním. Prostředí bylo v naprostém pořádku, jen jsem nepochopil, proč tvůrci natočili typickou americkou romantickou komedii v anglických reáliích. Takhle jsem dostal všechno to, co příliš nemusím; prvoplánový humor, předvídatelný děj, scény, které bych pro jejich trapnost radši vynechal, a to vše zákeřně zahaleno Union Jackem. O tom, že bych se bavil, téměř nemohla být řeč a nejvtipnějším momentem bylo rozdávání dotazníků při hodnocení filmů. Když jsem si představil, jak by vypadal ten, který bych vypsal po dnešní repríze, poprvé jsem se od bránice zasmál. Faktem je, že jsem si děj této záležitosti vůbec nepamatoval, ale už teď je mi jasné, že zítra nebudu vědět nic o dnešním opakování. A to je dobře; když už mě komedie nepobaví, neměla by na mně zanechat trauma. / Poučení: Když víš, že nedodržíš, neslibuj. 2*- ()

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Příjemná romantická komedie. Bavila mě hned od začátku. Sympatický herecký obsazení v čele s mojí oblíbenou Amy Smart. A k tomu kouzlo Londýna ... To všechno do sebe krásně zapadalo. Já vím, že příběh byl docela nalinkovaný a předvídatelný, ale vůbec mi to nevadilo. 75%. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Jamesi, vždyť ty jsi žádný film neviděl !!" - "Ale já jsem náhodou na konci Top Gunu brečel !!" ;) Ať se na mě James nezlobí, ale už jen za tohle, i kdyby nebyl - Jako že rozhodně je !! - nesympatický arogantní kokot a děvkař s přiblblým účesem, si zaslouží o snoubenku přijít, zvlášť když ta snoubenka vypadá jako rozkošná Amy Smart.. Silně koprodukční Dohazovač - Znovu bych rád vystrčil holou řit směrem k českému distributorovi, protože tohle je už opravdu překladatelská noční můra !! - rozhodně platí za velmi funkční a příjemný snímek, na němž vedle výborné ústřední dvojice Stuart Townsend, Amy Smart potěší také (skoro)britský humor i ta spousta odkazů.. Hodně solidní práce seriálového Stefana Schwartze.. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Chlapík si vedie nudný život a zmení mu ho láska k jednej žene, avšak má aj kamaráta, čím však toto prekvapilo neviem, vlastne viem, ničím, len má pekné scény z Británie. Všedný romantický film. ()

Crazer 

všechny recenze uživatele

Wooow, tak takhle si představuju skvělýho spolubydlícího! Skvělá jízda .. Máme tu další romantickou komedii. ()

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Další z pohodových relaxačních britských chick-flicků. Žádné překvapení se nekoná, děj je průhledný jako právě umyté čelní sklo, takže nejlepší je jen lehnout si do sedadla spolujezdce a nechat se povozit na této veselé bláznovině. Vyzdvihnu na závěr spárování mnou oblíbených herců Kate Ashfield a Setha Greena. ()

katuska138 

všechny recenze uživatele

Podprůměrná romanťárna vhodná tak akorát pro holky, co v pátek večer nemaj nic lepšího na práci než ležet v posteli s flaškou vína, krabicí kapesníků brečíc, že jednou se pro ně takový princ určitě taky najde. ()

easaque 

všechny recenze uživatele

průměrná komedie, která se snaží jen pobavit. Dobrá tak na jedno podívání, ale aspoň se hodinu a půl nemusíte nudit. A nejspíš se k ní už nevrátíte. ()

Reklama

Reklama