Reklama

Reklama

Show Ellen DeGeneresové

(pořad)
  • USA Ellen: The Ellen DeGeneres Show (více)
Talk-show / Zábavný
USA, 2003, 2 290x60 min

Účinkují:

Ellen DeGeneres, Billy Reilich, Jon Abrahams, Samuel L. Jackson, Allison Janney, Vanessa Marcil, Ray Romano, Jennifer Love Hewitt, Sean Hayes (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Talkshow známej americkej komičky a moderátorky Ellen DeGeneres, ktorá moderovala odovzdávanie Oscarov v roku 2007. U Ellen DeGeneres sa už vystriedalo veľké množstvo umelcov, hlavne čo sa týka filmového priemyslu, vždy podľa aktuálneho diania vo svete showbiznisu. (lilina133)

Recenze (70)

Tom Riddle 

všechny recenze uživatele

Samozřejmě jsem neviděl všechny díly, což by asi ani nešlo, pravda je ovšem taková, že jsem neviděl ani celý jeden díl v kuse, jen na Youtube jsem si vyhledal rozhovory s určitými lidmi (což znamená, že jsem viděl tak maximálně pět šest hodin záběrů, ale podle mě to stačí...) a byla to fakt strašná sranda. Velice doporučuju najít si Lauren Graham, její povídání o imaginárním randeti s Georgem Clooneyem na Valentýna, to je fakt neuvěřitelný, pak Meryl Streep (Meryl s Bronxským přízvukem, to je síla :o), Fran Drescher (wow, její opravdový hlas je ještě neposlouchatelnější než dabing Magdy Reifové, pro případ, že to paní Magda čte, myslím to jen v nejlepším, na Chůvě jste odvedla vynikající práci :o) a další, ale Ellen to jako správná ženská umí skoulet i s dětičkama, třeba malá pianistka Chelsea, nebo malej kytarista Scott, neuvěřitelná podívaná, ale i ty "normální" děcka jsou fajn, třeba tříletá holčička, co zazpívá všechny státy Ameriky, nebo klučík, co ještě neumí číst, ale vlastní kolekci vysavačů. Českému šoubyznysu nějaká ta Ellen sakra moc chybí... ()

jakeer 

všechny recenze uživatele

Zo všetkých amerických talk show moja najobľúbenejšia. Okrem samotného interview Ellen kvitujem to, že v tých bláznivých veciach okolo a všakovakých blbinkách, o ktoré sa aj v iných show snažia, mi príde jediná autentická. Taktiež mi príde najlepšia práve v tom "hostiteľstve", skvelo zvláda publikum a atmosféru, je vtipná a má skvelé reakcie. Veľmi mi zatrnulo, keď v mene už absurdnej (americkej! politickej korektnosti sa uvažovalo kvôli úplnej hovadine o konci show. ()

Reklama

viperblade 

všechny recenze uživatele

Nejuvolněnější. Ellen je prostě takové zlatíčko mezi moderátory amerických talk-show. Své hosty zpovídá s nadhledem, umí si vystřelit i sama ze sebe a co je nejdůležitější, je zábavná. A zatímco u Kimmela je zvykem, že si dělá legraci z různých filmů, taková Ellen občas nasadí do ucha některé známé osobnosti mikrofon, vhodně umístí skrytou kameru a zatímco se ta celebrita ztrapňuje, ona sedí ve studiu a dává jí pokyny, co má udělat/říct. Tohle už na vlastní kůži vyzkoušeli Dennis Quaid, David Beckham nebo Paris Hilton (která si tímto u mě zvedla kredit). A právě tohle mě na Ellen baví nejvíce. Jinak z této show mě nejvíc zaujaly rozhovory s Marciou Cross a Sofíi Vergarou. Některé další (už přeložené) rozhovory najdete zde a další tisíce na procvičení anglického jazyka na YouTube. Nezbývá než doufat, že se někdy i u nás objeví nějaká ta česká Ellen… ()

BoncheR 

všechny recenze uživatele

Osobne si myslím že až tak zle na tom táto show nieje. Ja som sa na tom smial . Mnohé z epizód ktoré som videl sú vtipné a patria do skupiny tzv. "všeobecného" humoru. Pozrite sa ako išla na párty s Paris Hilton. :D ()

kristynca 

všechny recenze uživatele

Ellen rulez! Zbožňuju její styl humoru, její postřeh, i to jak dokáže poškádlit a zároveň pobavit své hosty. Nechápu tedy, jak si mohly naše TV stanice vybrat ze všech skvělých talk-show třeba tu unudlanou Oprah. Kdo stojí o její senzace a pohnuté osudy, já radši brečím od smíchu... Ellen nikdy nezklame. A proboha, umažte někdo to pos*aný "OVÉ" z názvu! ()

Galerie (62)

Zajímavosti (14)

  • Hry „Ellen's Audience Olympics“ („Ellenina divácká olympiáda“) se účastnila i česká divačka jako zástupkyně České republiky. Jednalo se o středoškolskou studentku Sabrinu. Získala 3. místo. (Vitox)

Související novinky

Legendární Přátelé dostanou nový speciál

Legendární Přátelé dostanou nový speciál

13.11.2019

Pozor, tohle není cvičení. Legendární sitcom Přátelé se totiž oficiálně dočká nového speciálu na streamovací službě HBO Max. Ta před nedávnem pořídila k seriálu kompletní vysílací práva, a jen co… (více)

Reklama

Reklama