Reklama

Reklama

Cestující

Trailer

VOD (1)

Děj filmu začíná leteckou katastrofou. Mladá doktorka psychologie Claire Summersová dostane od svého učitele za úkol psychoterapeutickou práci s cestujícími, kteří tuto katastrofu přežili. Pravidelně se schází s několika přeživšími, nicméně naráží na jejich rozporuplné vzpomínky a výpovědi. Nejvíce ji trápí uzavřený mladý muž Eric, kterému věnuje zvýšený zájem i péči. Jejich vzájemná náklonnost však postupně přeroste v lásku i intimní vztah. Vyšetřování komplikuje zástupce letecké společnosti, v jejím okolí se dějí stále velmi podivné a nevysvětlitelné věci, zjevují se neznámí lidé i zvířata, zbylí cestující začínají postupně jeden po druhém mizet, neznámo kam zmizí i její vlastní sestra. Claire je pečlivá a touží všechny tyto tajemné záhady objasnit a prošetřit. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (172)

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Ed Shearmur: 1. The Wreckage [1:26] ,2. Group Therapy [2:20] ,3. House Call [1:08] ,4. What Do You Remember [2:46] ,5. Norman [3:09] ,6. At The Museum [2:54] ,7. Giving Eric The Key [1:31] ,8. Eric At Midnight [1:25] ,9. Arkin [1:45] ,10. Rooftop [1:35] ,11. Motorcycle Fix [3:21] ,12. Norman's House [3:59] ,13. Eric Remembers [3:58] ,14. Porch [2:36] ,15. Epiphany [3:13] ,16. At Peace [2:29] ,17. End Titles [4:26], ()

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

Náhodou docela slušný drama. Mě se tenhle film dostal do ruky náhodou a že bych toho litoval říct nemůžu, viděl jsem spousty horších. Herečka na mě působila velice příjemným dojmem. Spád sice ze začátku nic moc, ale ke konci už to bylo lepší. Rozuzlení se moc nepovedlo, ale romantický závěr jistě potěší citlivé duše. Takže výsledek 60% ()

Reklama

chmíří 

všechny recenze uživatele

No spíš je to na 3*, ale za skvělou (a krásnou) Anne Hathaway a za i když trochu překombinovaný ale pořád hodně slušný příběh, který nepostrádá silnou romantickou linku a k tomu i prvky mysteriózna, které se příjemně prolínají přidávám tu další né uplnou *...Po pravdě pokud od tohohle nebude čekat vůbec nic tak nebudete ani zklamáni...70% ()

Ant 

všechny recenze uživatele

Velké zklamání. Nečekala jsem nic světoborného, ale tohle bylo tak hloupé, až se tomu nedá věřit. Herci byli snaživí, Patricku Wilsonovi se jeho ztroskotaný pacient ještě věřit dá, ale s Hathaway už je to horší, ta na tyhle vážné role prostě není. Je třeba ale pochválit za konečnou scénu v letadle, která byla hodně silná. To ale celkový dojem stejně nevylepšilo. Slabší průměr. ()

maverick10 

všechny recenze uživatele

Prumernej, vcelku utahanej snimek s absenci vyraznejsich momentu. Vyjimkou je snad konec, kterej nebyl zrovna originalni, avsak docela pusobivy. Anne Hathaway je nadherna, avsak prumerna herecka, ktera by se neujala ani v Liptakovskem divadle. Filmu chybela jiskra, dejovy zvraty, proste neco co by to ozivilo. Takhle to pripomina dlouhou nudli, kterou nemuzete dostat ven, ovsem na jejim konci vas ceka prekvapeni :-D ()

Galerie (30)

Zajímavosti (2)

  • Když Claire (Anne Hathaway) poprvé navštíví Erika (Patrick Wilson), řekne jí, že pracuje v makléřské firmě Kahane-Drake. Kahane a Drake jsou výkonní producenti tohoto filmu. (HappySmile)

Reklama

Reklama