Reklama

Reklama

Cestující

Trailer

VOD (1)

Děj filmu začíná leteckou katastrofou. Mladá doktorka psychologie Claire Summersová dostane od svého učitele za úkol psychoterapeutickou práci s cestujícími, kteří tuto katastrofu přežili. Pravidelně se schází s několika přeživšími, nicméně naráží na jejich rozporuplné vzpomínky a výpovědi. Nejvíce ji trápí uzavřený mladý muž Eric, kterému věnuje zvýšený zájem i péči. Jejich vzájemná náklonnost však postupně přeroste v lásku i intimní vztah. Vyšetřování komplikuje zástupce letecké společnosti, v jejím okolí se dějí stále velmi podivné a nevysvětlitelné věci, zjevují se neznámí lidé i zvířata, zbylí cestující začínají postupně jeden po druhém mizet, neznámo kam zmizí i její vlastní sestra. Claire je pečlivá a touží všechny tyto tajemné záhady objasnit a prošetřit. (TV Nova)

(více)

Diskuze

volod9

volod9 (hodnocení, recenze)

waaau. trosku som miestami nechapal, a nie je to film za 5* ale je dooost dobry... mna chatil, zaujal a bol som aj v nemom uzase...

Skripi

Skripi (hodnocení, recenze)

Zo začiatku celkom v poho ale potom niečo tomu začínalo chýbať.... Ešte že tam bola woe tá "herečka" :D

honajz

honajz (hodnocení, recenze)

To už jsou lidi takový cynici, že jim film o potřebě lásky k bližním a našim příbuzným nic neřekne? :-(

Radous04

Radous04 (hodnocení, recenze)

... ano už to tu vše bylo ... ale přesto je ten film úplně výbornej!!!

ještěžiju

ještěžiju (hodnocení, recenze)

Šestý smysl .. jiná variace .. pěkná muzika .. opakovaný scénář .. ale proč setsakra ... asi pro pozůstalé po haváriích letadel .. aby se lépe smiřovali se ztrátou svých blízkých ..možná to natáčeli za peníze leteckých společností ... mám dojem .. vlastně ne, jsem skálopevně přesvědčen, že Hollywood je scénáristicky vyprázdněn ... a mám takový dojem, že konec filmu jsem už viděl taky u několika jiných movie .. jednohubka, která ve vás po chvíli nenechá ale vůbec nic ... :-)

DareDeVill

DareDeVill (hodnocení, recenze)

..."A to mě Passengers hlavně kvůli zajímavě podivný atmosféře ze začátku chytli docela dost, ale pak zjistíte, že už se hodinu nic neděje a nakonec jenom sedíte s otevřenou hubou a pomalu začínáte hledat adresu scenáristy, aby jste mu mohli jet rozkopat držku." ...presne takto by som to oipisal aj ja :)

praethoria

praethoria (hodnocení, recenze)

už na začiatku tohto film si vie trochu skúsenejší divák domyslieť ako sa to vlastne skončí......preto iba jedna * film bolo už len utrpenie dopozerať....

petraso

petraso (hodnocení, recenze)

Jo to mně taky trailer nadchl, obsazení vlastně taky....ale film je "prostě" průměrný s duchařským koncem....

Kyblik78

Kyblik78 (hodnocení, recenze)

Film sa naťahuje strašne dlho, nudné, prinútil som sa ho dopozerať čo bolo jediné šastie inak by skončil o hviezdičku menej. Takýto film s koncom tu už bol a ovela lepší. horro to určite nieje a k thrilleru to má tiež ďaleko.

Reklama

Reklama