Malá holčička krmí nemocné kotě. (Mertax)
Fingon
To kotě je roztomilé...(2.10.2008)
Webb
Holčička sedí na židli a vedle ní je stolek a na něm kočka. Holčička si kočku vezme k sobě na klín (na pravo vedle ní na zemi je druhá kočka). K holčičce přiběhne podobně starý bráška (na hlavě má kouzelnický klobouk) a na stolek postaví láhev. Holčička si lžičkou nabere mlíko a dává kočce pít. Na konec si oba potřesou rukou s tím, že je úkol splněn. Potom se chlapec podívá do kamery, dvakrát si sundá a znovu nasadí klobouk a odchází ze scény.(16.11.2008)
Beastmaster4
Všechny tyto staré snímky hodnotím za 3, pokud to není nějaký opravdu extra kousek (4) nebo naopak (2). Jak jsem psal jinde a budu psát v každém komentáři k těmto filmům: nepřísluší nám dnes hodnocení podobných snímků. Tři hvězdy jsou spravedlivý kompromis. Holčička krmí koťátko a malej chlapeček v cylindru jí asistuje :-) Odkaz na film: http://www.youtube.com/watch?v=T33lNsnVFbI&feature=relmfu (24.2.2012)
Ilicka
Dobré užití detailu. Bez hodnocení.(6.10.2009)
Mononoke.
Nemocné koťátko dojme každou dívčí dušičku ;). Plus zajímavost: na detailním záběru má holčička jiné šaty. (FNŘ 2010)(8.8.2010)
dopitak
Video je tady: http://www.youtube.com/watch?v=T33lNsnVFbI Starší odkazy kolegů asi vinou přesměrování vedou k jinému filmu.(7.12.2008)
Stanislaus
Malá holčika, sedící v křesle, krmí nemohoucí koťátko v náručí. Vizuálně dost kvalitní snímek a skvělý detailní záběr na kočku.(26.7.2010)
MadBigMax
Tyto věci, by se neměli hodnotit. (Čtyři za skvělou kompozici).(7.12.2008)
SaNcHeZ_cz
Šikovně využitý detail jako součást skladby.(30.12.2010)
Greny
trochu ztráta nápadu a originalita a ani kamera není nijak extra ...(25.1.2010)
everlong
zdánlivě nudná scéna s kočkou...ale má něco do sebe(16.9.2009)
pawleta
Tahle kočka už je taky dáááávno mrtvá(21.1.2012)