Reklama

Reklama

13. znamení

  • Velká Británie The 13th Sign
všechny plakáty

Obsahy(1)

Cosi ďábelského se skrývá v temných zákoutích malé vesničky a je na jediné mladé ženě, aby s tímto zkoncovala. Na oslavě jejich osmých narozenin postřílel její otec patnáct lidí a pak obrátil zbraň proti sobě. Lany je těmito vzpomínkami stále pronásledována. Musí se však vzepřít tomuto démonu její minulosti. Zjišťuje totiž hrůzostrašnou pravdu, že ona je jediná vyvolená, která může odvrátit vzestup odvěkého zla. Celé peklo se může přetrhnout, aby pomohlo vražednému démonu, proti kterému stojí celá vesnice v zoufalém boji o svoji duši. 13. znamení nabízí skvělou hororovou podívanou v duchu již klasického díla The Evil Dead. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (24)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Když jsem film přeskakoval tak mě celkem dorazil obraz, ne opravdu nejsem jako uživatel LD, ale tohle na dvd? No nevím, nicméně když jsem film viděl celý tak jsem dostal to co jsem vlastně očekával. Mason je upřímě dost špatný režisér, a na jeho filmy se nikdy nebudu pouštět s chutí. Ale to si neumí nic ohlídat? Když má celkem dobrý interiéri a ani příběh není vyloženě špatný, a dokáže i nahodit slušnou atmošku to snad neumí udělat nic dalšího pořádně? Copak nedělal žádný casting? vždyt ty herci byly příšerný, kamera pomalu nestíhala snímat a když jo tak to vypadalo že má kameraman třesavku.Film je dost špatný ale odpad mi přijde až moc přísný. 35%. ()

djbarrel odpad!

všechny recenze uživatele

Amatérismus kam se podíváš ! Otřesná kamera, hrozná hudba, odporní herci, trapné triky a příběh ? Děs a hrůza. Ani poměrně krátká stopáž, která je vyplněná takřka permanentní "akcí", nezachrání film od Odpadu! jeden z mála filmů, který byl tak otřesný a nudný, který mě donutil vzdát a shlédnout na dvakrát. 0 % ()

Reklama

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Spíš než třináct znamení bych věděl min o třinácti důvodech proč tento film nepouštět a ani nevím co ho zachránilo od odpadu. Rád bych vám o tomto skvostu napsal spoustu věcí ale jediné co mě napadá je že hrdinka měla v těch kalhotách fakt obrovskej zadek a vypadala jako hlavní postava filmu o JZD. Ještě vidle do ruky a byla by komplet no a možná by jí pak i někdo fandil ale já si celej film přál ať je to ten druh hororu co nekončí dobře a někdo jí oddělá, znásilní a zahrabe (na pořadí mi ani nezáleželo) . Bohužel je zde cca 30 kg vážící bijec který na ní dává pozor takže i když se brácha střihorukého Edwarda snaží seč mu ruka seče Jézéďačku sejmout tak je to úkol nadlidský. Už vím za co ta jedna hvězdička...při sledování filmu jsem stihnul utřít prach a v tu chvili mi to přišlo jako prima zábava takže díky. ()

Viktooorka odpad!

všechny recenze uživatele

Po celodenním festivalovém maratonu se naše zřízená parta rozhodla (musím podotknout hlavně kvůli obrázku) pro 13. znamení v domnění, že to bude ctihodné zakončení dne. Nevím, zda to bylo únavou či absolutně špatným vkusem, ale po půl hodinové projekci jsme byli téměř za jedno, VYPNOUT. To nám ale herci překazili, protože konečně vytáhli brokovnice a náš zájem vzrostl. Ne na dlouho. Další minuty si vybavuji jen v mlze, kromě pána vlastníci pařát alá sřihoruký Edward křížený s Freddym a ovládaný Poltergeistem. Do konečného závěru mě držela při vědomí jen nevyřešitelná záhada, jak je možné, že hlavní hrdince padá stále jen to jedno ramínko a to druhé drží jako přilepené?? K výsledku jsem se nedopátrala, jen mě přiměla k velkému filozofickému zamyšlení, protože mně se to stává taky. Já chci ale znát odpověď!! Jenže z mého problému mě vytrhl fakt, že konečně přijde to závěrečné rozluštění. A tím vlastně přešel k problému číslo dvě. Proč jsme to sakra nevypnuli, dokud byl čas? Páč mi konec zkazil jinak skvělou a 5hvězdičkovou projekci. Nebýt komentující autority pane Havrana, kterého tento klenot očaroval :-)), asi bych spáchala Harakiri. No a mě postačí jen podotknout, že jsem ráda, že se nikomu nic nestalo a všechno dobře dopadlo. Konec [2. PFF Čakovická Be(´)čka] ()

Pochtli 

všechny recenze uživatele

Už na začátku filmu mě zarazila kvalita obrazu a zvuku, jako kdyby si někdo amatérsky natočil film na svojí kameru. Film jsem dokoukal jen proto, abych zjistil, co všechno si autor ještě nevymyslel. Některé scény a výrazy (ne)herců mě pobavily, ládovat vystřelený nábojnice do brokovnice může jen pako a u satana či co to bylo za havěť jsem už pomalu řval smíchy. Kdyby to byl nějaký studentský film, dal bych klidně i 4*, ale tohle? Hvězdička za pobavení, zvlášť ke konci. Jediný, co mě na celém DVD nakonec zaujalo, byly 2 trailery na jiný filmy.. ()

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo v Kilbontonu v Anglii. (Terva)

Reklama

Reklama