Reklama

Reklama

Pod Moskvou

Trailer

Obsahy(1)

Za Stalinovy éry bylo v Moskvě vybudováno přísně tajné „Metro 2“ pro usnadnění činnosti a pohybu vysoce postavených členů a agentů KGB. Jde o systém podzemních chodeb, údajně ještě rozsáhlejších než moskevské metro. Antropolog Sergej (Rade Serbedzija), zabývající se jeho výzkumem, záhadně zmizel. Owen (Vincent Gallo) vede záchranný tým a objevuje děsivou síť jeskyní a katakomb, skrývajících ještě děsivější pověsti o démonických bytostech žijících v podzemí města. Tým musí vyslechnout ty, se kterými se Sergej naposledy setkal - zoufalé existence, jež si vybraly život pod městem a jejich vůdce Andreje (Val Kilmer) … (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (52)

Kryton odpad!

všechny recenze uživatele

Ultra levná a špatně natočená antiduchařina, kde Val Kilmer se jen vyhne a evidentně většinu rozpočtu sežral jeho výstup. Po zbytek doby se člověk nedoví více o pozadí věcí v katakombách. Ty děti duchů nebo co to mělo být? Opravdu nestrašidelné. Navíc většinou doby se nepřílíš snaživí herci pohybují v chodbách a to je tak asi vše, co si z filmu vemete. Pak to za minutu zapomente! Raději jděte spát. 82 minut spánku nemusí mít jako kulisu tento film! ()

baruss odpad!

všechny recenze uživatele

Film je to pekný... Škoda, že je to horor, ktorý nemá úvod, jadro, záver, atmosféru ani pointu... Možno mi niečo ušlo.. Teda zrejme... ešte si to možno pozriem niekedy raz, ale už jedine v pôvodnom znení s titulkami. A ak ho budem pozerat ešte raz tak jedine preto, lebo nechcem veriť tomu že takýto film môže mať bezpointový koniec. Možno by som dal aj jednu hviezdu, ale ten záver ma vážne nasral. Hm a ak to napríklad porovnávam filmom Mamut tak ten odpad! je vyslovene zaslúžený. ()

Reklama

Martin741 

všechny recenze uživatele

Nech si o mne mysli kto chce co chce, ja neverim v chujoviny ako UFO /Unidentifying flying objects/, ale verim v druhe metro v Moskve. Uz tam - aspon vo filme zmizol i dr. Grujic z Variola Vera, teda pardon, Rade Serbedzja. Tempo na urovni, dialogy dobre po dlhej dobre, videl som aj Vala Kilmera /Lovci lvu/ a dost sa zaujimam o tie desive stvury, ktore udajne ibyvaju Moskovske Metro 2. Stalin ho nechal vybudovat, aby sa verchuska mohla rychlo presuvat v pripade konfiktu - a veru ze dobre urobil : 55 % ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Je to naozaj veľmi tajomné a mysteriózne, až tak, že určite ani scenáristka (ktorej filmografia obsahuje ešte jeden film), netušila, o čo v tomto túlaní sa pivničnými chodbami ide. Príbeh nula bodov, atmosféra nula bodov, napätie nula bodov, takže o horor ani thriller určite tiež nejde. Tak o čo? V každej druhej vete sa spomínajú nejakí démoni, pobehujú tam nejaké deti, to má akože pôsobiť strašidelne? A prečo, preboha, v tom hrá Vincent Gallo? Asi jedine preto, že rozpočet bol pár stovák dolárov a tak sa domnieval, že to bude nezávislý film a scenár si dopredu neprečítal. Almeida vezme úlohu v hocičom, podobne aj Serbedzija a Kilmer, ktorý sa tu objavil len na pár sekúnd a mladého Stalloneho som ani nezaregistroval. Tento produkt by mali premietať na všetkých filmových školách, ako sa nemá točiť film. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Zajímavý horor z prostředí podzemních labyrintů, které samo o sobě je dost lákavé. Ani mě nevadilo, že je to díky tomu celé ve tmě. Taky bych se tam rád podíval, ale bez početné a ozbrojené skupiny ani ránu. Nepopírám, že děj mohli více vyšperkovat, ale šlo to. Postavy jsou dost čitelné, tak že asi zhruba víme jak se, kdo zachová. Určitě na jedno podívání dobré, ale sledovat jen za tmy (né jako za sluníčka). ps-docela jsem žasl, jak se v těch chodbách orientovali jako by nic. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama