Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dramatický příběh amerického režiséra Petera Wernera vypráví o tom, co se stane, když se na Štědrý večer přežene zemí tajemná bouře a malé zázraky změní život několika lidí. Patří k nim sympatická Paula, která na svatbě své nejlepší kamarádky pochopí, že ani ona není bez šancí, ovdovělá Bev, jež letí do Nového Mexika, aby unikla smutným vzpomínkám, rozvedená Pilar, která chce plnit přání svého syna, Luke, který uvízne v bytě své ztřeštěné tety a odhalí tajemství její tajné lásky se slavným hercem, a Marjean, jež se díky počasí dozví pravdu o svém záletném manželovi. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (8)

lekr 

všechny recenze uživatele

Rodinná romantická pohádka po Americku. Nápad, že sníh mění lidi, není zas tak špatný, ale tvůrci se ho špatně zhostili a vytvořili slepenec neoriginálních a trapných povídek, který vyšel celkem naprázdno. Dvě hvězdičky za dobrý námět a sexy Poppy Montgomery. ()

Jeremiah 

všechny recenze uživatele

Nejprve se mi chtělo tento film rozcupovat na kousky. Pro jeho citové vydírání, kýčovitý příběh, navíc a-la "amerika", slabé herecké výkony. V průběhu sledování jsem si však uvědomil, že zde vůbec nejde o nějaké převratné filmové dílo, ale především o navození atmosféry vánoc o uvědomění si, že každý člověk by měl někam patřit, že každý by se měl smířit sám se sebou a udělat vše nelepší pro své okolí, což znamená vlastně i pro sebe. Takovému filmu by se nemělo dávat méně než dvě hvězdičky, a to především pro jeho snahu o vylepšení nálady všech lidí. Slibuji, že i já se pokusím o optimistický pohled na svět , alespoň na ty VÁNOCE. ()

Reklama

jasanka 

všechny recenze uživatele

Pohodové, vánoční. Myslím, že od vánočního filmu nelze čekat o moc víc. Neodsuzovala bych film jen proto, že připomíná Lásku nebeskou. Té se nic nevyrovná, to je jasná věc, a nemá cenu s ní Sněhový zázrak srovnávat. ()

bogomira 

všechny recenze uživatele

Láska nebeská, jak si ji představujou v americký televizi. Tam, kde originál pobaví a dojme, tam se tahle unylá splácanina topí v trapnosti a klišé. Tohle klidně vynechte. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama