Reklama

Reklama

Kanibalové

  • Česko Kanibal Holokaust (festivalový název) (více)
Trailer 2

VOD (1)

Obsahy(1)

Příběh, který vám bude vyprávět tento film, se skutečně stal. Do pralesů Jižní Ameriky odjíždí čtyřčlenná skupina mladých reportérů, aby natočili unikátní záběry s domorodci, kteří se ještě nesetkali s bílým člověkem. Podaří se jim nalézt kmen údajných lidojedů, kteří však o bílé návštěvníky nejeví přílišný zájem. Mladí reportéři se je proto pokusí vyrušit z jejich poklidného života. Tento film je nevhodný pro osoby mladší 18 let, protože obsahuje autentické záběry kanibalských orgií, které se tehdy opravdu odehrály. (Vapet Production)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (629)

LiVentura 

všechny recenze uživatele

Pan Deodato by měl sklidit ovace za celkovou hrozivost vykukující na nás z tohoto jeho filmu a zároveň s tím i pár přes prsty za to, jak naložil s opravdu zabitými zvířaty a jejich posledními zaběry na tomto světě.. Celkově to na mě budí rozpačitý dojem avšak hloubka filmu, která tady jistě je, má znázornit neuvěřitelně tupý a mnohem více alogický svět "nás", civilizovaných, oproti "necivilizovaným" domorodcům kdesi v džungli. Za tuto myšlenku děkuji autorům, ale hodnotit musím velice průměrně celistvost....vyjma však originální hudby geniálního tvůrce Ortolaniho.. ()

movie 

všechny recenze uživatele

Rozhodně jeden z lepších příspěvků do kanibalského subžánru, alespoň tedy po formání stránce. Deodato snímek originálně prezentuje jako polodokument postavený na objevených snímcích štábu dokumentaristů po kterých se v zeleném peklu slehla zem. Účinost snímku je v dnešní době nejspíš prchavá, ale dokážu si představit, že v roce 1980 se muselo jednat o šokující záležitost. Co zůstává a zůstane nepřekonané je určitě geniální soundtrack Rize Ortolaniho. ()

Reklama

Djoker 

všechny recenze uživatele

Nechutný film plný krve a scén, při kterých se normálnímu člověku obrací kufr, to jsou Kanibalové. Pokud však vyhledáváte toto témá, tak jste na scény, které se zde objeví zřejmě připraveni. Film navíc ukazuje lidskou demenci, když banda filmařů vtrhne do vesnice domorodců a celou ji podpálí. Trošku mě naštvalo, když jsem zjistil, že hlavní hrdinové opravdu neumřeli, tak proto nedávám pět hvězd. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Hodně drsnej film, tady neexistuje žádná cenzura nebo ukazování jen toho nejnutnějšího, všechno se ukáže do naprostýho detailu. Ze začátku to je trošku na škodu, protože u některých scén je vidět, že to je jen ne moc povedený trik, ovšem s přibývajícími minutami je film čím dál drsnější a realističtější, hodně tomu taky napomůže zabíjení živých zvířat(jestli to nejsou živý zvířata, tak mě teda pěkně vochcali, ale vypadalo to hodně opravdově). a konec to všechno už jenom dovrší. Po filmařský stránce to je výborný, stejně tak mi připadala hudba skvěle vybraná, k těm nejdrsnějším scénám je jako kýč přidaná pohodová hudba.a jestli tenhle film měl za úkol vyvolat v člověku nejrůznější pocity znechucení, tak se to povedlo na výbornou. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Táto vetva horrorového žánru ide úplne mimo mňa. Kanibalské filmy ma nikdy nedokázali niečím osloviť a tým pádom ani zaujať. Videl som pár kúskov, ale prišlo mi to ako strata času. "Cannibal Holocaust" sa mi však najviac vryl do pamäti. Je mi akýmsi symbolom cannibal-horroru. No, či je moje hodnotenie objektívne... ťažko posúdiť. ** ()

Galerie (38)

Zajímavosti (46)

  • Poté, co se herec Robert Kerman (profesor Harold Monroe) dozvěděl, že režisér nechal před kamerou všechna zvířata opravdu pozabíjet, označil R. Deodata za bezcitného a nemilosrdného a fyzicky jej napadl. Nebyl totiž u toho, když k těmto věcem došlo, včetně zabití nosála, kterážto scéna vypadala, jako by byla natočena v jeho přítomnosti. Herec měl původně za to, že se jedná o filmový trik. (Wez)
  • Film drží rekord v počtu zemí, ve kterých je zakázán. Je jich na padesát. (Kulmon)
  • Ve filmu si zahrál i sám Ruggero Deodato. Je to muž sedící na dece před univerzitou. (gjjm)

Související novinky

Zemřel režisér Ruggero Deodato

Zemřel režisér Ruggero Deodato

29.12.2022

V jednom z posledních dnů roku přichází smutné zprávy pro fanoušky evropské žánrové kinematografie, ve věku třiaosmdesáti let totiž v Římě zemřel kultovní italský režisér a scenárista Ruggero Deodato… (více)

Reklama

Reklama