Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Solo je ztrápený životem. Celý rok už pravidelně navštěvuje psychologa, snaží se dostat ze svých problémů a ze špatného psychického stavu. Před rokem napsal knihu, která ale byla úplným propadákem, a on se z toho nemůže vzpamatovat. Jeho terapeut mu doporučí, ať si koupí nějaké zvířátko. Solo to pochopí tak, že si má opatřit psa, a tak dojde do zverimexu a jednoho si vybere a odnese si ho domů. Jenže jak brzy zjistí, tak psík není jen radost, ale hlavně taky starost, která všude vykonává potřebu. Solo navíc vězí až po krk v dluzích. Jeden z těch, kterým dluží, když uvidí, jakého má pejska, rozhodne se mu platbu odpustit výměnou za to roztomilé stvoření, jenže Solo najednou zjistí, že je to jeho pes a že ho má asi rád a tak se ho nechce vzdát. Navíc se díky němu seznámí se sympatickou dívkou jménem Lola. Zdálo by se, že jeho život díky hnědookému miláčkovi bude lepší, ale opak je pravdou. (Ssimca)

(více)

Recenze (3)

jafuska 

všechny recenze uživatele

půlka filmu dost hrozná,ale nejvíc se mě líbil ten pejsek, ten to zachranoval celý děj, bez něho by to byla nuda, nevím celý film mě přišel docela divnej, vlastně je to o ničem jen mluvení, ale pořádný děj ne,moc nedoporučuji. ()

Kali4 

všechny recenze uživatele

Kdo se tady vlastně chová jako pes? Zábavný a chytrý film o trochu netradiční záměně rolí, kde člověk je tím, kdo kňučí, panáčkuje, jak mu kdo řekne, a stále dokolečka si líže rány. A jaká je diagnóza? Nedostatek lásky dělá z oslů psy. Je fakt, že se The Dog Problem pomaleji rozjíždí a Giovanni Ribisi je zpočátku s tím svým fňukáním až otravný, ale postupně se to zlepšuje a ke konci je to absolutní nářez (obzvlášť scéna, během níž v pozadí vyhrává „Walking in L.A.“, ta mě naprosto dostala). Scott Caan, kterého jinak považuji za průměrného herce, mě velice příjemně překvapil, a o to pak víc, že film nejen režíroval, ale sám k němu i napsal scénář, do něhož zahrnul také příjemnou roli pro sebe sama. V případě této komedie působí jako adrenalinová injekce přítomnost Lynn Collins, která svým svérázným hereckým projevem a krásným zevnějškem ještě přidává filmu na atraktivitě a jistě mu získá pár příznivců navíc. Pro mne osobně velké překvapení ve vodách, které lze snad nazvat jako nezávislé. ()

Reklama

Looser 

všechny recenze uživatele

Giovanni Ribisi je mladý spisovatel, který už dlouho nic nenapsal, dluhy rostou, věřitelé začínají být nervozní a poslední záchrana se zdá být pořízení si domácího mazlíčka - psa....S psíkem se vše, ale začne ještě víc zamotávat Sympatická komedie, která mi sice v první polovine moc nechutnala, ale nakonec to zvhrlo k světlejšímu a jasnějšímu konci. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení filmu probíhalo v Hollywoodu. (Terva)

Reklama

Reklama