Reklama

Reklama

Boxerka Monita se dozvídá, že ze zdravotních důvodů bude muset na nějaký čas svou sportovní kariéru přerušit. Při hledání nové práce potkává podnikatele Martína... (oficiální text distributora)

Recenze (67)

Mountain 

všechny recenze uživatele

Měla jsem ráda tuto telenovelu. Nebyla žádný velezázrak, ale šlo o příjemné dopolední zpestření, díky vtipu, odlehčenosti a svěžího humoru dokázal tento seriál docela slušně pobavit. Natalia Oreiro zde byla daleko lepší a přirozenější nežli v Divokém andělovi, který mi svou přehnanou naivitou nikdy moc do oka nepadl. Milé je i zachování hlasu báječné Ivany Andrlové, bez něhož si Natalii už nedokážu představit. Telenovela samotná mne bavila snůškami bláznivých situací, vtipných dialogů i svižnou úvodní písní. ()

Tom Riddle 

všechny recenze uživatele

Bože, to je hlína. Dneska jsem viděl nějakej díl, kde se Oreiro vydávala za ruskou princeznu, nebo tak něco. Výkon potřeštěné Natálie od dob Carlito z Divokého anděla překvapivě vůbec nezestárl, a když od toho nic nečekáte, pobavíte se. Já se tedy dnes bavil. Jasně, příběh o boxerce, co musí kvůli úrazu ukončit kariéru, to už zní jako základ pro telenovelu hodně uboze, a taky to ubohé je, ale když se od toho odprostíme, zůstane opět rozpustilá a vtipná telenovela se slušnou zásobou Nataliiných hlášek. ()

Reklama

Dagoussek 

všechny recenze uživatele

Já vím, je to hrozná kokotina a jsou tam samí pitomci :-D, ale po shlédnutí telenovely Divoký anděl, jsem byla zvědavá na toto. Taky tam hraje Natalia, která je stejně pořád praštěná a Facundo, stále lamač srdcí :-*, takže jsem se zkrátka občas dívala, dost se zasměju, ale někdy je to tak debilní, že to ani tak nevypnete,hahaha ()

zuzanli 

všechny recenze uživatele

Ja ten serial miluju. Jenze je to jeden z tech, ktere brutalne ztraci na humoru a tim i na hodnote, dabingem. Vim, ze je to trosku nevyhnutelne, ale prekladat argentinskou spanelstinu je tak trochu hrich, je velice ziva a jiskrna, argentinske dialogy v telenovelach jsou mnohem bohatsi i vtipnejsi nez telenovely jineho puvodu, a ma to riz. Sami tvurc se zaroven jakoby vysmivaji tomuto zanru. Jeste se mi strasne libi ten par Natalia Oreiro a Facundo Arana, moc jim to spolu jde, a prastena Debbie je moje oblibena. S timhle hodnocenim nepohnu, protoze tenhle serial je pro me takovy na muj vkus velice kompletni, ma vsechno, co mam rada, a to, jak se to tahne, vubec nevadi, protoze dily jsou plne lidi, humoru, lasky a dobrodruzstvi. A postavy nejsou uplne cernobile, je to takove velice dynamicke. ()

Dr. Hawkeye odpad!

všechny recenze uživatele

K tomuto "dílu" jsem se přimotal náhodou a nestačil jsem žasnout, jaké hrůzy je možné vytvořit. Nesmyslný seriál, stupidní postavy (snad jen Kike připomínající obskurní parodii na Quentina Tarantina stojí za pozornost) a naprosto zoufalý děj. Navíc český dabing jdoucí často naprosto proti temperamentní gestikulaci herců vytváří z tohoto počinu něco otřesného. Fujjj ()

Galerie (34)

Zajímavosti (21)

  • V Argentině se již v prvním týdnu vysílání telenovela stala hitem, a každý další díl lámal rekordy ve sledovanosti. (Rosalinda)
  • S obrovským úspěchem se setkaly také epizody 100 a 101, kdy hlavní postavy Monita a Martín jedou do Německa a fandí Argentině v zápase na světovém šampionátu ve fotbale 2006. Tyto scény se natáčely na skutečném mistrovství světa. (Rosalinda)
  • Ocenění - Premio Clarín Espectáculos 2006 - nejlepší komediální seriál roku 2006. (Rosalinda)

Reklama

Reklama