Na úvod filmu plného písní a tanečních čísel přivádí diváky spolu s davem na londýnském nádraží Waterloo k prvnímu songu tajemný muzikant. Rikki, veselý mladík z Pandžábu, tu čeká na svoji snoubenku, poblíž očekává svůj protějšek i Alvira, pákistánská dívka, která se v Británii cítí být doma. Oba se náhodně potkají u jednoho stolu v kavárně. (oficiální text distributora)
Film, ktorý som dokázala doceniť až s odstupom času. Ak by sa ma niekto opýtal, čím je Bollywood taký výnimočný, tak ho posadím pred tento film: naprosto suverénne charaktery, okázalé hudobné klipy, láksa k žánru a indickému filmovému priemyslu (čiže odkazy na iné filmy) a neskutočne veľa zábavy. Väčšinou ma dej typu "dvaja ľudia sa rozprávajú" nudia, ale tu to fungovalo - od hlavných predstaviteľov, skrz ich bláznivé báchorky, prístup k príbehu, až po hudobné vsuvky. Len ten nešťastný Amitabh mi do toho nesadol :( Preity a Abhishek spolu vyzerali úžasne a skvelo sa dopĺňali. Skvelá zábava - o to väčšia, keď má človek určitý prehľad v bolly filmoch: odkaz na Sholay bol roztomilou čerešničkou na torte :))(17.6.2011)