Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sidney Coreen posílá letenku největší lásce svého života v naději, že se dají znovu dohromady. Žádá ji, aby se setkali v New Yorku. Během čekání na Coreenin příjezd potkává Sidney Amy, která opouští New York, aby po zkrachovalém vztahu začala znova. Oba dva spolu stráví den. Setkání v New Yorku je příběhem o prvním setkání a druhé šanci. S Chrisem Stewartem, Annie Woods a Katrinou Nelson v hlavních rolích. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (19)

velkyvezir 

všechny recenze uživatele

Tak nějak u tohoto filmu tápu. Dívalo se na to hezky, chvílemi ale některé scény připadaly příliš učelově udělané.... no dávám 4*, protože něčím, co teď nedokážu vyjádřit, mne ten film zaujal... jen zase tápu, jestli nakonec za tou Amy do Kalifornie letěl nebo ne... napište mi kdyžtak svoje názory:-) ()

HellFire 

všechny recenze uživatele

Nevím, zda-li to bylo úmyslem, ale celé pojetí snímku budí dojem nezávislého filmu, které mám rád. Zároveň jde o téměř neprozkoumané téma "konverzační romantiky", též mé oblíbené :). Filmu se podařilo dát dohromady pár, kterému opravdu věříme vše, co na obrazovce řeknou, za to tleskám. A taky za to, že snímek opravdu nutí k zamyšlení. ()

Reklama

Subjektiv 

všechny recenze uživatele

Při sledování tohoto filmu jsem dospěl ke dvěma poznatkům: 1) Jsem bůh konverzace. 2) Nesnáším (ve mě) nevěřící feny. Je až k nevíře, jak plytce lze poskládat přes hodinu dlouhý dialog o vztazích, lásce a milých. Ale když si uvědomím, že scénárista nejspíš motivačně tři dny křičel na hajzlu: "Chci a chci a chci a chci působit co nejromantičtěji," nevíra se rozplývá. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Pomalé a místy bohužel dost prázdné. Na konverzačky od Richarda Linklatera to pochopitelně nemá ani náhodou. Tohle povídání o vztazích je až unylé, navrch se výsledek hrozně snaží divákovi vnutit, že je opravdu romantický. Ale to musí přijít tak nějak samo. Když u toho ovšem divák utře třeba prach z televize, dají se ty tři hvězdy akceptovat. ()

Veeria 

všechny recenze uživatele

Nádherný film, který mě vždy dojme k slzám.... nutí k přemýšlení a k tomu, aby se divák vžil do jejich příběhu.... láska je v tomto filmu schována - není nám servírována na podnosu, nejsou zde žádné milostné scény, ale o to hezčí tento film je. Je to o lásce schovaná uvnitř... o víře, kterou lidé můžou mít...o osudu, který funguje nepřetržitě...o lidském souznění mezi 2 lidmi. Tento film je mojí srdcovou záležitostí a vřele jej všem doporučuji! ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama