Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Píše se rok 1951 a hollywoodský scenárista Peter Appleton dostává předvolání, aby se dostavil k výslechu před Výbor pro vyšetřování neamerické činnosti. Appleton však náhodou havaruje s autem a při nehodě ztratí paměť. Skončí v městečku, kde ho považují za pohřešovaného válečného hrdinu Lukea Trimbleho. Všichni, včetně Lukeho přítelkyně, oslavují jeho návrat, vojákův otec (oscarový vítěz Martin Landau) šťastně vítá svého "syna". Společně opraví a dají do pořádku místní kino The Majestic, ale když Appleton uvidí film, k němuž napsal scénář, paměť se mu vrátí. Nyní stojí před nelehkou volbou - zda se má navrátit k bývalému životu nebo zůstat v tom novém, který si zamiloval. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

DamonS

DamonS (hodnocení, recenze)

Hodně nudný snímek kam se mistr Jim Carrey absolutně nehodí... Jim se hodí do komedií, tohle je hodně přiblblý film, už z toho důvodu, že ho nikdo nepozná... vždyť musejí znát jeho hlas, rysy a třeba i nějaké znaménko či piha, prostě cokoliv podle čeho by ho identifikovali... přece poznáte někoho i po letech... 

alanwilder

alanwilder (hodnocení, recenze)

Zvláštní nejdemokratičtější země na světě používá nedemokratické metody, jako omezování osobní svobody, omezování svobody slova atd. :-D Holt v USA nebyla a není demokracie, nýbrž plutokracie. Bohužel tento výraz většina "pravicových" uživatelů tohle slovo nezná.

Capulet

Capulet (hodnocení, recenze)

Majestic... Ach jo. Nevím, co s ním. Možná to bude tím, že jsem uplně na 100% nesledoval (zlinčujte mě za to), ale prostě mě to nějak moc neoslovilo. Místy mi to přišlo až moc patetické a té romantiky jsem tam prostě moc neviděl. Na druhou stranu moc příjemná jazzová hudba. Zabte mě, ale dávám velkému Darabontovi ***.

tulen

tulen (hodnocení, recenze)

Priznam se, ze nechapu jak je tento film zde kladne hodnoceny. Ano je profesionalne dobre udelany, Carrey neni spatny (ale ze by to byl uzasny vykon to ani zdaleka - na to proste nemel v tomhle sladaku co hrat). Podivna smes zamilovane romantiky, sentimentalniho vlastenectvi ...

nisha

nisha (hodnocení, recenze)

Xardascz: to "překvapivě", protože nešlo o komedii (dosud jsem ho viděla jen v ujetých komedíích, z nichž některé moc nemusím) - tak jsem se trochu bála, že s ním budu mít ve vážnější roli problém, ale právě překvapivě vůbec ne..

nisha

nisha (hodnocení, recenze)

Jim překvapivě skvělý.., ale chvilkami to pro mě bylo až nesnesitelně přeslazené..

Petike

Petike (hodnocení, recenze)

Po Truman Show jedna z najlepších Carreyho charakterových rolí seriózneho razenia...

Související novinky

Do třetice (opět) všechno dobré

Do třetice (opět) všechno dobré

20.10.2006

Frank Darabont je snaživec, i když to tak na první pohled možná nevypadá. Často se totiž pohybuje ve filmovém zákulisí buď na postu producenta či scénáristy a na objektivu kamery má zatím jen tři… (více)

Reklama

Reklama