Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Kurt Russell jako vraždící maniak za volantem nezná slitování. Jungle Julia, nejlepší DJ ve městě, se dnes chystá pořádně to roztočit se dvěma kamarádkami. Sexy trojka vyráží na tah a přitahuje pohledy kolemjdoucích jako magnet. Mezi chlápky, co na ně mlsně civí, je i kaskadér Mike. Vyšumělý rebel pokrytý jizvami sleduje dámskou jízdu zpoza volantu svého bouráku. Zatímco se holky usazují v baru, Mike žhaví svou zbraň - nadupané kaskadérské auto - do životu nebezpečných otáček... (Palace Pictures)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (1 315)

Rimsy 

všechny recenze uživatele

Mno... trochu rozpaky... Z převážné části musím souhlasit s Mattym a dalšími, v mnoha ohledech to asi byla jen Quentinova masturbace ega. Ale přesto, bavil jsem se velmi dobře, QT dokázal i z toho minima vytěžit snad maximum. Proto dávám alespoň ony 4 hvězdy. Nelíbí se mi, že mistra takhle podhodnocuju, ale nedá se nic dělat... Jednak mi uniká mnoho dialogů o opravdu zapadlých filmech, které jsem neviděl, jednak tomu chybí nějaký celkový smysl, logické a vypointované propojení těch dvou linií, spojených jen skvostně hnusným Kurtem Russellem. 70% ()

lebowski 

všechny recenze uživatele

Je vidět, že zatím hodnotí většinou velcí obdivovatelé Tarantina, kterým je v podstatě jedno co natočí. Nevím, jak může někdo napsat, že je tam spoustu akce, když v prvních třech čtvrtinách filmu trvá nějaká akce celkem asi 3 minuty. Zbytek se jen mluví a mluví (typické Tarantinovské kvalitní dialogy, tentokrát v ženském provedení). Závěrečná honička pak nechá na divákovi, kdo je vlastně kočka a kdo myš. Jinak Kurt Russell se ve filmu objeví tak na 20 minut. Pokud máte radši akci a krev, koukněte na Planet Teror. Pokud máte rádi Tarantina, líbit se vám to bude. ()

Reklama

Jossie 

všechny recenze uživatele

Ony by ty nekonečné hovory dvou dívčích partiček byly nudné, kdyby ovšem nebyly tak zatraceně chytré a zábavné. Akcí a krvavých scén je tu v poměru k tomu zbytku celkem málo, ale jsou tak dobré, že mi to bohatě stačilo. Konec jsem si neuvěřitelně užívala, nebýt to v kině, tak snad budu fandit nahlas. Quentin Tarantino je možná jedním z nejošklivějších režisérů, ale zato je určitě jeden z nejlepších. ()

Kulmon 

všechny recenze uživatele

Pokud tímto filmem zamýšlel Tarantino poctu béčkovým filmům z 80. let, tak se mu to myslím podařilo na výtečnou. Nikdo nemohl očekávat nějaký špičkový film, protože ani filmy, kterým vzdal tímto Tarantino hold takové nebyly. Byl prostě béčkové. A jejich béčkovstvím se lidé baví. Já jsem se bavil dobře a Tarantino tak u mě zase stoupnul v ceně, i když to je jeden z jeho nejslabších filmů. Ale kdo jiný s jeho jménem se dnes pustí do jasného propadáku? ()

imf 

všechny recenze uživatele

Devadesát minut sáhodlouhých dialogů, ve kterých se holčiny trumfují v tom, kdo víckrát řekne "fuck" a bude se tvářit drsnějc. Jinými slovy totální nuda, ke které je potřeba zapíchnout kameru do písku a nechat herečky, aby se v současných reáliích (jsou tu mobily i Lindsay Lohan) tvářily jako že 70s neskončily a ony vážně věří tomu, co vypouštějí z pusy. Uff... kdyby se alespoň Kurt Russell se svým bourákem objevil víc než na pět minut čistého času. Pak bych mohl něco pochválit. Tohle už je vážně na palici, Quentine. Nechceš přejít k psaní knížek..? Pokud možno podpultových. :) Body za tu honičku, ale k čemu to, když trvá deset minut a předchází jí ukecaný balast zahleděný do sebe? (50%) ()

Galerie (45)

Zajímavosti (80)

  • Jde o Tarantinův film s nejvíce záběry na chodidla a nohy. Slovně také dvakrát také padne zmínka o masáži nohou – Abernathy (Rosario Dawson) řekne, že to dovolila svému klukovi (71. minuta) a Kim Mathis (Tracie Thoms) si masáž vymíní jako jednu z podmínek, za které půjde do závěrečného kaskaderského kousku (83. minuta). Arlene (Vanessa Ferlito) zde také měla svoji dvojnici těchto partií – Shannon Hazlett. (Petsuchos)
  • Ve scéně, kdy se Mike (Kurt Russell) baví s dívkou na baru, má v ruce sklenici. Hned v dalším záběru si utírá prsty od Nachos, avšak po dalším střihu má zase v ruce sklenici. (x_silver)

Související novinky

Russell v sedle, Waltz ze sedla

Russell v sedle, Waltz ze sedla

04.10.2011

Zhruba před týdnem Kevin Costner kvůli „vytíženosti“ odstoupil z projektu Django Unchained, vysněného Tarantinova westernu. Přejeme mu, že je po něm opět taková poptávka. Náhradník? Parádní – Kurt… (více)

První Tarantinův bastard

První Tarantinův bastard

04.08.2008

Quentin Tarantino po komerčním neúspěchu Grindhouse přišel o pozici režiséra, který si může dělat co chce (což zahrnovalo většinou citování filmů, které nikdo nezná a obsazování herců, o nichž si… (více)

Smrtonosný útěk z New Yorku

Smrtonosný útěk z New Yorku

23.08.2007

Jen nedávno jsme psali, že Len Wiseman po úspěchu Smrtonosné pasti 4.0 nemá nouzi o nabídky a rozhoduje se mezi adaptací počítačové hry Gears of War a remakem Carpenterova kultovního Útěku z New… (více)

Reklama

Reklama